|
עקוב אחרינו
|
 |
ערב סוער עבר על בית"ר ירושלים, והבוקר החל שם עידן חדש. יובל נעים, שבפגישה אמש עם היו"ר איציק קורנפיין הוחלט כי יעזוב את תפקידו, הודיע היום (חמישי) במסיבת עיתונאים רשמית על הפסקת עבודתו כמאמן הקבוצה ואת האימון היום העביר חנן אזולאי, ששימש עד כה כעוזר המאמן. היו"ר איציק קורנפיין הגיע גם הוא לבית וגן, כינס את השחקנים ושטף אותם על התנהלותם בתקופה האחרונה, כשהשיחה עולה לטונים גבוהים במיוחד.
"בעקבות התוצאות האחרונות יובל לקח אחריות ועזב, אבל זה לא מוריד אחריות מאף אחד מכם", אמר קורנפיין לשחקנים, "כולנו נכשלנו. אולי זה נוח וקל שמאמן מתחלף, ולצערי זו הפעם השלישית שזה קורה, אבל האחריות מוטלת עליכם ואם אתם חושבים שההתנהלות שלכם נכונה אתם טועים. עדיין לא פניתי לאף מאמן, ובתקופה הקרובה חנן אזולאי וסרגיי טרטיאק יאמנו".
"ראיתי בתקופה האחרונה דברים שחרו לי אבל הבלגתי", הוסיף היו"ר והחל לצעוק על השחקנים: "ביטלתי את כל הפגישות שלי לתקופה הקרובה, ובכל אימון אני אשב כאן ואסתכל מהצד. על כל דבר קטן של משמעת, שחקנים ישלמו בכיס שלהם וישבו ביציע. הגעתי לבית"ר בגיל 24 ובמשך 12 שנה התרגשתי ללבוש את החולצה של בית"ר. אני מרגיש שאתם לא מעריכים מספיק את החולצה, ואם אני אמשיך להרגיש כך שחקנים יישבו לידי ביציע".
המאמן הזמני חנן אזולאי אמר לשחקנים: "אני מאמין בכם, חלק גדול מכם גידלתי בנוער. כשחקן אף פעם לא אהבתי להפסיד, שיחקתי בחמישה גמרים וניצחתי את כולם. יש לי הרבה דרישות מכם, כדאי שתעמדו בהם".
לאתר ערוץ הספורט נודע כי כבר אתמול בצהריים שוחח קורנפיין עם נעים בטלפון, ובשיחה הזו הבין המאמן כי סיים את דרכו. כשעזב נעים עזב את האימון בבית וגן הוא כבר ידע למעשה שלשלם הוא לא חוזר.
קורנפיין, שמעוניין להעניק שקט לחנן אזולאי, הבהיר כי לא יפנה למאמנים עד תחילת השבוע הבא, אז יחל בגישושים אחר מועמדים לתפקיד. בין השמות שהוזכרו כבר אמש: מוטי איוניר, דרור קשטן וגם אלי כהן, "השריף", שאימן בעבר את הקבוצה וזכה איתה באליפות. נראה כי בשלב ראשון ינסה קורנפיין למצות את אופציית החתמתו של איוניר, שפוטר בדצמבר האחרון ממכבי תל אביב, ואם המהלך לא יצליח יחל היו"ר לפעול בכיוונים אחרים. אמש הבהיר איוניר למקורביו כי אינו מעוניין להגיע לבירה, כך שהבאתו לטדי נראית עדיין רחוקה מאוד.
קשה לומר ששחקני בית"ר ירושלים קיבלו בהלם את עזיבתו של יובל נעים, והתגובות נעו בין הבנה והשלמה לבין הסתכלות קדימה. "לא משנה מי המאמן, מה שחשוב זה שבית"ר תישאר בליגה", אמר אחד השחקנים, "קורה שזה לא מסתדר ועם יובל זה כבר לא הסתדר. עם המאמן הבא ננסה לחלץ את הקבוצה מהבוץ. אנחנו במצב קשה מאד ואם לא נרים את רמת הכדורגל והנחישות שלנו, קרוב לוודאי שלא נצליח לשרוד".
קובי מויאל קיבל אתמול זריקה בעקבות מתיחה במפשעה במטרה להכשירו למשחק. השחקן פרש היום מהאימון בשל כאבים ועלול להחמיץ את רמת השרון בשבת. סטיבן כהן המוצהב ייעדר. |
|
|
| התפרסם לראשונה: 08:15 | 09/02/12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. |
גיא דמק  |
אפיק |
| 09/02/12 | 09:11 |
ייאלה גיא דמק תעוףף מי בת"ר ייאלה תעוףףףף כבר לא רוצים אותך תימכור אותה כבררר
|
|
|
|
|
ומי בדיוק יקנה את הדבר הזה?   |
|
| 09/02/12 | 10:59 |
|
|
|
|
2. |
אבו סובחי צדק  |
ירוק בנשמה |
| 09/02/12 | 09:15 |
אפס
|
|
|
|
|
הערבים תמיד צודקים נשמה   |
ערבי גאה |
| 09/02/12 | 11:04 |
|
|
|
|
|
אשדוד  |
ניסים |
| 09/02/12 | 14:04 |
רק כשישכו בשטחים
|
|
|
|
|
אחמד לא נראה לי שמוברק קאדפי ואסד מסכימים איתך  |
יניב |
| 09/02/12 | 17:07 |
עכשיו לך תעשה קפה
|
|
|
|
|
ח,מצחיק אתה  |
בייתררר |
| 09/02/12 | 11:06 |
ח,ניסת להצחיק? כי כנראה להצחיק זה לא הצד החזק שלך,אז פרוש!!!!!!!
אבו סובחי יכול ליקפוץ לכל הבית"רים הגאים
אנחנו גאים להיות אוהדים של ביתר ושמים פס על כל מה שאתם אומרים!!!
צהוב זה הלב שלנו,ירוק זה צבע של חמאס!!
לעולם לא תיפלי כי אנחנו ביחד אוהבים רק אותךך, ונותנים ת`נשמה לא סובל את חיפה,אני שונא את הפועל גם מכבי.....אני אוהב את ביתר!!!!
|
|
|
|
|
הפועל תל אביב  |
|
| 09/02/12 | 15:56 |
וצהוב זה צבע של חיזבאללה
|
|
|
|
|
אתה רוצה אותו לאחותך נסדר לך    |
שי |
| 09/02/12 | 12:25 |
|
|
|
|
|
אבו סובחי עושה את אחותך   |
ירוק זה חמאס |
| 09/02/12 | 16:24 |
|
|
|
|
3. |
רק קשטן  |
נפוליאון |
| 09/02/12 | 09:50 |
מה ההתלבטות??
|
|
|
|
4. |
קורנפיין!!! קאפלו פנוי!   |
שמעון |
| 09/02/12 | 09:57 |
|
|
|
|
5. |
צודקים - זה כבר לא משנה מי.נגזר על בית"ר להיות  |
יניב |
| 09/02/12 | 10:36 |
בתחתית והשחקנים ייתנהדגו בהתאם ובלחץ. זה כבר לא משנה מי יאמן. חפשו בגוגל את המילה אולספורט ותגיעו לאתר ישראלי עם שידורים חיים ותקצירים
|
|
|
|
6. |
ואאאאאו מה עשו תי קבוצות המגזר לקבוצה ה..כנסו דחוף  |
ערבי גאה |
| 09/02/12 | 10:42 |
ואאאאאו מה עשינו אנחנו שתי קבוצות המגזר,קבוצות הכבוד והיוקרה לקבוצה הפח,הקבוצה הגכי גזענית והכי מסריחה בליגה..ואאאאאאאו איך גרמנו להם להיראות ולאן להגיע, השפלנו וממשיכים להשפיל אותם , דרסנו ורמסנו והעפנו אותם מהגביע והם עוד בדרך לירידה ללאומית אווווווווווווווווווווווווווווווווווווי איזה כיייייייייייייף לראות את אשר הבטיח אבו סובחי וזה להעיף את המאמן יובל סעאדין (קןף) ולגרום לו להתפטר למרות שהצהיר לפני יומיים שהוא בחיים לא מתפטר לבד,אוווווווווווווווי איזה כיף לראת את ביתר מתפרקים ומיללים אוווווווווווווווווווווי...:)
|
|
|
|
|
עזוב שטויות  |
אמיר |
| 09/02/12 | 16:57 |
תכין קפה רק בזה אתה טוב
"שחקו בשביל המנורה "
|
|
|
|
|
בן שרמוטה  |
רובי |
| 09/02/12 | 18:25 |
לא משנה שביתר תפסיד 10000 פעם לסכנין ביתר פעם תנצח ואתה תשאר ערבי מסריח
|
|
|
|
7. |
דה ז'ה וו?  |
היציע המזרחי |
| 09/02/12 | 10:52 |
מזכיר, שבעונת 2002, שאותה פתחנו באיחור אחרי שהקבוצה כבר הגיעה להקפאת הליכים בבית המשפט, מי שהחליף את יוסי מזרחי, שהתחיל את העונה, היה אלי כהן. ומי החליף אותו באמצע העונה שלאחר מכן? חנן אזולאי...
|
|
|
|
8. |
המאמן צריך לחלץ אתכם?  |
בושה של שחקנים |
| 09/02/12 | 10:59 |
חבורה של ערסים פדלאות, אולי אתם צריכים להזיז את התחת שלכם ולשחק כדורגל?
המאמן לא משחק, ובשביל שחקנים כמוכם גם פאביו קאפלו לא יעזור, אז תפסיקו לזיין את השכל בעיתונים ותתחילו לרוץ כי מי שבעיקר אשם פה זה אתם.
|
|
|
|
9. |
המאמן הבא צריך?? מה לגביכם יא בלרינות   |
אדם |
| 09/02/12 | 11:00 |
|
|
|
|
10. |
דרור ,זרוק גלגל הצלה ובו להציל אותנו  |
מוטי |
| 09/02/12 | 11:18 |
רבותיי אין כמו דרור,בהפועל תל אביב כישלונו של מר טביב שדואג להרוס את המועדון שלו ולא מאפשר לעבוד שקט.
רבותיי אין כמו קשטן,בביתר ירושלים קורנפיין שבזכותו המועדון שלנו עוד "נושם"
היה שחקן שדרור אימן בביתר יש כבוד ויש שקט,.
רבותיי אין כמו דרור,האוהדים אוהבים אותו,יש כבוד למר קשטן וכולנו מאחריו
דרור זרוק גלגל הצלה ובו להציל אותנו
|
|
|
|
|
דרור קשטן  |
ירושלמי |
| 09/02/12 | 16:19 |
דרור יגיע לביתר. כל הקבוצות ששונאים אותנו שיחיו ויסבלו. חוץ מהערבים שימותו
|
|
|
|
11. |
אבוו סלאח  |
ד |
| 09/02/12 | 12:13 |
פשוט לא מפותח
|
|
|
|
12. |
לעד ביתר ירושלים  |
דניאל כהן |
| 09/02/12 | 12:50 |
כל הליגה לא שווה בלי ביתר יובל נעים אנחנו נתגעגע אלייך אתה מאמן עם נשמה בהצלחה גבר
|
|
|
|
|
ללא כותרת   |
דניאל יגבר אתה צודק |
| 09/02/12 | 14:23 |
|
|
|
|
13. |
צריך ללמד את המקרה של קורנפיין בתואר מנהל עסקים  |
אזרח |
| 09/02/12 | 16:10 |
כיצד אדם שהידע שלו מסתכם בלעצור כדורים שעפים לכיוונו הצליח במשך שנים למשוך משכורת של מעל מיליון שקל לא ברור מאיפה ולא ברור על מה ולא בטיח.
|
|
|
|
|
קורנפיין הוא הבעיה האמיתית  |
חי |
| 09/02/12 | 17:08 |
אני אומנם לא אוהד את בית"ר ירושלים, אבל ממה שאני מתרשם בשנים האחרונות- לא משנה איזה מאמן יגיע, או שחקן כזה או אחר. הבעיה של בית"ר היא לא אחר מאשר היו"ר שלה- איציק קורנפיין.
קורנפיין מעולם לא ניהל עסק או קבוצת כדורגל בחייו ותראו את התהום שהוא הגיע עם בית"ר השנה.
הבעיה שקורנפיין הוא בדיוק כמו שאר "המנהלים" / "יו"ר" וכו'- לא אכפת לו מהקבוצה או מהמועדון, אלא רק מהמשכורת שלו (משהו כמו מליון שקל לשנה שזה יותר מדיי במונחים של הכדורגל הישראלי). ואני אומר מילא אם הוא היה מראה איזה הישג או הצלחה בתפקיד אבל הוא פשוט כושל כל פעם מחדש. מחליף מאמנים כמו גרביים ושחקנים בתקוה שזה יעזור אבל הוא בעצם הבעיה.
קורנפיין אתה הבעיה האמיתית ! תיהיה גבר, שים את המפתחות ותלך גם אתה הביתה !
|
|
|
|
|
אני לא ממעריצי קורנפיין אבל כדאי שתפסיק לזלזל חבוב  |
עספור |
| 09/02/12 | 17:09 |
לאיציק קורנפיין יש תואר שני במנהל עסקים ואני מהמר שזה קצת יותר ממה שיש לך
|
|
|
|
|
קודם כל, שמח שיצרתי תגובות, ולגבי הטענות:  |
האזרח מ-13 |
| 09/02/12 | 19:03 |
א. גם לי יש תואר שני במנה"ע (לא ההישג שאני הכי גאה בו, אני חייב לציין)
ב. לא מזלזל בקורנפיין, להייפך, לכן הכותרת, הכותרת מביעה תמיהה על ארגון שמשלם משכורת עתק לאדם ללא שום תמורה נראית לעין או לפחות ניסיון עבר המעיד על יכולת מסויימת. מבחינת איציק הוא דוקא יוצא די תותח מכל העניין.
ג. כיוון שאני לא אוהד בית"ר מבחינתי יש להעלות לו את המשכורת ולהחתים אותו לעוד עשור.
|
|
|
|
14. |
לבקש מאמסלם לבוא ולחלץ אותנו מהמצב.   |
מוצי כהן |
| 09/02/12 | 16:11 |
|
|
|
|
15. |
אנשאלה לליגה ג הכי מתאים לכם...  |
עטא |
| 09/02/12 | 16:12 |
אנשאללה לליגה ג הכי מתאים לכם...
|
|
|
|
16. |
הלוואי  |
המוצצת הירוקה |
| 09/02/12 | 16:21 |
הלוואי וביתר ירדו ליגה אין כיף להגיע לטדי אני תמיד אוכלת קללות ומכות בסכנין זה לא קורה לביתר אוהדים ערסים שיכורים שירדו וישתוללו בלאומית
|
|
|
|
17. |
איציק מתנער מאחריותו לכשלים  |
דודי |
| 09/02/12 | 17:51 |
בשנה שעברה קורנפיין מינה את מלמיליאן ויחד הם בנו קבוצה שנכשלה בכל היעדים.
אורי הלך ואיציק נשאר ומינה את אמסלם שעזב בגלל היעדר תקציב רכש לחיזוק הסגל. איציק לא הצליח לגייס משקיעים (אדלר&לוין פשוט רימו אותו) והוא מינה את נעים. כעת יובל הולך לאחר שנכשל מקצועית ושוב איציק נשאר ולא משלם את מחיר הכישלון. עד מתי?! למה לא ממנים מנהל מעל איציק שיידע לגייס משקיעים ולמנות מאמנים שמתאימים לבית"ר. איציק יכול להיות מקסימום מנהל הקבוצה הבוגרת אבל כמנכ"ל הוא מאד לא מוצלח.
|
|
|
|
18. |
ביתר  |
גימי |
| 09/02/12 | 18:55 |
כל אוהדי ביתר על ....שלי
|
|
|
|
19. |
אבו סובחי-תגיע מחר לטדי,אנחנו מחכים לך - מתגעגעים!   |
צהוב שחור |
| 09/02/12 | 18:59 |
|
|
|
|
|
איזה קבלת פנים אנו מכינים לך. . .כמיטב המסורת. . .   |
מארח |
| 10/02/12 | 00:02 |
|
|
|
|
20. |
אבו סובחי-כשתגיע לטדי אני אהיה עם אישתך והבת שלך..   |
ירושלמי |
| 09/02/12 | 19:00 |
|
|
|
|
|
אני תור 53 ושמעתי שגם תור 102 נמכר. . .   |
חרמן |
| 10/02/12 | 00:03 |
|
|
|
|
21. |
תביאו את פאביו קפילו   |
אוהדי חיפה |
| 09/02/12 | 19:01 |
|
|
|
|
22. |
אתם צריכים להאשים את השחקנים שמוכרים משחקים ולא...  |
קוקוס |
| 09/02/12 | 19:52 |
לפי איך ששחקני בית"ר ומכבי ת"א משחקים זה כאילו הם מפחדים לתקוף את היריבה כאילו מישהו קנה או מאיים עליהם.
|
|
|
|
23. |
יאללה עכשיו קורנפיין יעוף והמהפכה תושלם   |
ששון |
| 09/02/12 | 21:18 |
|
|
|
|
24. |
קורנפיין מלך!   |
הפועל עוכרי ישראל |
| 09/02/12 | 23:57 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
|