פחות מ-24 שעות לפני רגע השיא, אז יוליך את צ'לסי לגמר הצ'מפיונס מול מנצ'סטר יונייטד וינסה להפוך לישראלי הראשון שמניף את הגביע היקר ביבשת, העניק אברהם גרנט, מאמן הכחולים, ראיון נרחב לניב רסקין במוסקבה.
"זה אולי הרגע הגדול בקריירה שלי", אמר גרנט בהתייחסו לאירוע השיא בכדורגל העולמי. על עתידו בעונה הבאה, לאור הדיווחים בתקשורת האנגלית כי הוא צפוי לאבד את משרתו, אמר: "תמיד זרמתי עם העתיד האישי שלי. אני מבין את הסקרנות של התקשורת אבל אותי זה לא מעניין. מה שבא ברוך הבא, ובאו דברים טובים".
"אני חלק מאירוע כל כך יפה. אני מוליך את צ'לסי לאירוע השיא של המועדון. התחושות הן רגילות כמו לפני כל משחק. הייתה לי ילדות נהדרת בפ"ת ויש לי בגרות נהדרת פה. אין מה להצטער או להסתכל אחורה. צריך לעלות למגרש בלי להסתכל מי ניצב מולך, אלא לבוא במטרה לנצח".
"העונה הנוכחית היא חוויה", סיכם גרנט, שדאג להדגיש: "באתי לצ'לסי כאדם פרטי ורציתי להצליח. עם כל מה שקרה והפידבקים שקיבלתי דרך מיילים ומכתבים וישראלים שפגשתי בכל מקום יש תחושה של שליחות". |