עקוב אחרינו

מנצ'יני: "מרגיז אותי שאנשים אומרים שזכינו בתואר במזל"

מערכת אתר ערוץ הספורט
17:56|11/08/2012

סיטי וצ'לסי ייפגשו לקרב המסורתי על מגן הקהילה ואחת מהם תניף תואר ראשון לעונת 2012/13, האיטלקי כבר מתחמם ועל הדרך עוקץ את המבקרים. עדיין לא נקבע אם בניון יהיה בסגל הבלוז

הנה זה מגיע. טבס בורח מלאמפרד ואסיין אשתקד (GETTYIMAGES)
הנה זה מגיע. טבס בורח מלאמפרד ואסיין אשתקד (GETTYIMAGES)
הנה זה מגיע. הסיום הסופר-דרמטי שסידרו לנו בפרמיירליג במחזור האחרון של העונה שעברה כבר נראה כמו היסטוריה רחוקה, אבל אחרי שהמסך ירד על היורו וממחר גם על האולימפיאדה, הפוקוס חוזר אל הכדורגל. וכמו בכל עונה, באי הבריטי פותחים את העסק עם משחק מצויין, שיפגיש (ראשון, 15:30) את האלופה מנצ'סטר סיטי עם אלופת אירופה צ'לסי, בקרב על התואר הראשון של עונת 2012/13 - מגן הקהילה.

מאחר ואיצטדיון וומבלי, שם בדרך כלל משוחק המפגש המסורתי, עדיין בשימוש למשחקים האולימפיים, הפעם הקרב ייערך בוילה פארק שבבירמינגהאם. מאז הקמת הפרמייר ליג ב-1992/93, רק 7 מ-20 הזוכות בתואר, שאז עוד נקרא גביע הצדקה, המשיכו לזכייה באליפות, אבל למרות זאת אצל שני המועדונים שחגגו אשתקד יש רעב להניף צלחת נוספת.

אלופת אירופה צ'לסי עברה מתיחת פנים גדולה מאוד הקיץ, ולא בטוח שהיא התאוששה מעזיבתו של דידייה דרוגבה. רוברטו די מתיאו, שקיבל את הקבוצה באמצע העונה שעברה וגמר אותה כאלוף אירופה קיבל הארכת חוזה, ו-64 מיליון הליש"ט שהוא שפך על אדן הזאר, מרקו מרין ואוסקר הברזילאי, אמורים לעשות הבדל.

עד כה צ'לסי גמגמה במשחקי ההכנה, והיא מגיעה עם 3 הפסדים רצופים (לברייטון, לכוכבי ה-MLS ולמילאן) ומבלי שהצליחה לשמור על שער ריק ב-5 משחקים, אבל די מתיאו מבטיח : "אתם תראו קבוצה טובה העונה. צ'לסי תשתנה, כי האופי של השחקנים החדשים הוא שונה, אבל זה לא יקרה תוך יום אחד. יהיה משחק טוב מול סיטי, ונקווה לפתוח את העונה הזו כמו שסיימנו את הקודמת - עם תואר". עדיין לא פורסם אם יוסי בניון צפוי להיות בסגל.

אצל אלופת אנגליה, זוכרים היטב איך במגן הקהילה בעונה שעברה הם הובילו 0:2 ושמטו את היתרון הכפול בדרך להפסד 3:2 מול היריבה העירונית יונייטד. העונה הזו הסתיימה בצורה הכי דרמטית שיש ועם תואר האליפות, אבל רגע לפני שהעונה החדשה יוצאת לדרך, מנצ'יני מתעקש לסגור חשבון עם המבקרים: "מרגיז אותי לשמוע שאנשים אומרים שסיטי זכתה באליפות רק בגלל מזל ובדקה ה-94. הבקענו יותר מיונייטד, ספגנו פחות מהם וניצחנו אותם בדרבי פעמיים, כך שלדעתי זכינו באליפות בצדק".

בכל הנוגע למפגש עם צ'לסי, מנצ'יני נשמע רגוע: "צ'לסי קבוצה מתחדשת עם סגל טוב, אבל יהיה להם קשה ללא דרוגבה וייקח להם זמן להתחבר. יש לי בטחון בשחקנים שלי, ואני כבר לא יכול לחכות למשחק".

התפרסם לראשונה:     17:56 | 11/08/12 הדפס
תגובות
עד כה: 11 תגובות, ב- 7 דיונים. הוספת תגובה
7. חבל שה דרוגבה עזב!!הודעה שנקראההודעה נעולה RDM  | 12/08/12 | 07:55

שצ'לסי לא תישאר באותה רמה  בלי דרוגבה

הגב לתגובה זו סגור
6. אני שונא את הטלויזיה בישראל!הודעה שנקראההודעה נעולה   | 12/08/12 | 06:35

למה אף אחד לא משדר את המשחק הזה בערוץ נורמלי ואני צריך לראות את זה באינטרנט בשלושה פיקסלים?!

הגב לתגובה זו סגור
5. הולך להיות מענייןהודעה שנקראההודעה נעולה tuvs  | 11/08/12 | 21:22

שתי קבוצות עשירות עם מגוון שחקנים מצויינים, הולך להיות קרב מעניין.

הגב לתגובה זו סגור
4. מביןהודעה שנקראההודעה נעולה גבי  | 11/08/12 | 21:06
צ`לסי תתאמץ מאוד ולסיטי יהיה קשה מאוד בהגנה זה יהיה משחק שילך מצד לצד ורק הטובה במשחק תנצח אז אי אפשר לדעת
הגב לתגובה זו סגור
3. לא משנה הודעה שנקראההודעה נעולה תותחן מופצץ  | 11/08/12 | 20:45

מי תזכה במגן מי אלופה ומי תזכה בביע מה שחשוב רק לא יונייטד כי אשפה מסריחה   לא צריכה לזכות בזה שדים לגהינום וכמה שיותר מהר וכואב יותר טוב אינשללה שיתעקם לפרגית הפרצוף באמצע שהוא אוכל מסטיק אמן 

הגב לתגובה זו סגור
  מילה מרמור הכי מוכרת לאוהדי ארסנל.הודעה שנקראההודעה נעולה שד נייטרלי  | 12/08/12 | 00:02

על כל אליפות של יריקות דם שארסנל תזכה אולי פעם ב-15 שנה, יונייטד יביאו עשר אליפויות בסטייל. בינתיים, שיהיה לכם בהצלחה במאבק על מקום השלישי.

אני בכלל לא אוהד שלהם.

הגב לתגובה זו סגור
2. ברור שבמזל אם יונייטד לא היתה מפסידה 8 נקודות רצוףהודעה שנקראההודעה נעולה שיטי = מהשטן  | 11/08/12 | 19:47

ועוד שיטי דפקה 2 גולים בתוספת הזמן אז אין יותר מזל מזה

הגב לתגובה זו סגור
  חלאס כבר, תניחו להם. כולה אליפות אחת אחרי 80 שנה.הודעה שנקראההודעה נעולה שד נייטרלי  | 12/08/12 | 00:14

יונייטד זאת קבוצה שלא אמורה לעשות עניין מאובדן האליפות אחת או אפילו שתיים. זאת מאן יונייטד לכל הרוחות!!!!! אליפות פחות, אליפות יותר. זאת קבוצת הדגל של הפריימר ליג. וליגה עדיין תלויה בעיקר בה. מה אתה רוצה, כל שנה אליפות? תיזהר לא להתעייף ולהתחיל להשתעמם. בינתיים תן לסיטי להתענג על האליפות הרשונה שלהם מזה איזה 80 שנה.

חוץ מזה, גם סיטי הובילה טבלה באיזה 8 נקודות ואיבדה את זה במכה גם כן. אם יונייטד היו זוכים בסוף, זה גם היה סוג של מזל. ואל תשקח את גמר הצ'אמפיונס ב-99, בו זכיתם בספספספספספספתא של המזל.

הגב לתגובה זו סגור
1. צלסי תנצח מכמה סיבותהודעה שנקראההודעה נעולה מגלה עתידות  | 11/08/12 | 18:43
1 היא יותר טובה 2 צלסי קנתה שחקנים טובים וחזקים שנראה לי כבר הסתכלו לקבוצה בניגוד לסיטי שלא השתתפה באף העברה דרמטית 3 זה באמת פוקס שסיטי לקחה אליפות אז צלסי אמורה לקחת לפחות 2 : 0
הגב לתגובה זו סגור
  זכתה באמא של הפוקסים יונייטד איבדה 8 נקודות רצוףהודעה שנקראההודעה נעולה שיטי =מהשטן  | 11/08/12 | 19:49

יונייטד עוד הובילה על אברטון 2-4 ודפקה כדור למשקוף ממטר ואחכ נגמר 2-2 אז אין יותר מזל מזה לשיטי

הגב לתגובה זו סגור
  סיטי לא קוניםהודעה שנקראההודעה נעולה hadar  | 11/08/12 | 20:09

כי יש להם קבוצה שמראה כדורגל עילאי ופנטסטי כעת אין טעם לחיזוק כזכור לסיטי 4 חלוצים מעולים שמראים התקפה אדירה צ'לסי תצטרך להיות טובה מול ה BTDA 

של מנצ'סטר סיטי

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ