עקוב אחרינו

בראיינט לא שחקן קלאץ'. ועוד 3 מיתוסים שנשברו בפלייאוף הזה


אור זיו|13:07|26/05/2012

פלייאוף 2011/2012 ב-NBA מנפץ כמה סטיגמות ישנות. הרמה של קובי ירדה דווקא בדקות הסיום, לברון ג'יימס מוכיח לכולם שהוא לא בחר בדרך הקלה כשעבר להיט. ווסטברוק מחרב את המשחק? ממש לא. והספרס פשוט התקפיים

מיתוסים נועדו להתנפץ
מיתוסים נועדו להתנפץ

ההחלטה של לברון ג'יימס בקיץ 2010 לעזוב את קליבלנד ולחבור לדוויין ווייד וכריס בוש במיאמי היט, חילקה את אוהדי הכדורסל לשניים: אלה ששונאים אותו ואלה שאוהדים אותו. כבר אי אפשר היה להיות אמביוולנטי כלפי קינג ג'יימס.

בזמן שאוהדי הקאבס נימקו את השנאה שלהם לנוכח העובדה שהוא נטש את הספינה, מרבית הצופים מהצד טענו  כי מייקל ג'ורדן מעולם לא היה מארגן לעצמו קבוצת כוכבים שכזו במטרה לזכות באליפות. לברון איבד את האפשרות להיקרא הגדול מכולם כי הוא בחר בדרך הקלה.

אבל הפלייאוף הנוכחי חותר תחת הטענה הזו ואולי עוד יהרוס אותה כליל. חוק ידוע ב-NBA הוא שכדי לזכות באליפות דרושים שני סופרסטארים, וזה בדיוק מה שיש להיט. כריס בוש של מיאמי הוא לא הסופרסטאר שהיה בטורונטו, וגם בלעדיו לברון ו"פלאש" מסתדרים טוב מאוד עד כה, בניגוד למה שאנשים חשבו כשבוש נפצע. זה משאיר את השניים עם צוות מסייע חלש ואפור. קצת תרומה התקפית ממאריו צ'אלמרס, הגנה טובה של שיין באטייה קשישא, וחוץ מזה? חושך.

במשחק השישי של מיאמי נגד אינדיאנה, במשחק חוץ קריטי בו ההיט פתחו עם רוני טוריאף (!) בעמדת הסנטר וקיבלו מכל שחקני הפנים שלהם ביחד 5 נקודות זעומות, ווייד וג'יימס התעלו ושלחו את הקבוצה לסיבוב הבא.

והאמת, שככל שהזמן עובר, הקבוצה שהייתה שייכת בבירור לדוויין ווייד, מתחילה לעבור לשלטונו של המלך. אפשר כבר להגיד שווייד הוא הרובין של באטמן, לברון. ג'יימס קולע בפלייאוף הזה 29 נקודות בממוצע למשחק בעוד שווייד תורם "רק" 22 נקודות. "פלאש" הוא הסקוטי פיפן של לברון, שצריך לספק משחקי שיא על מנת שההיט ינצחו משחקים.

הדרך הקלה? לא ממש נראה לי. אם הוא רוצה לזכות סוף-סוף בטבעת הנכספת, לברון יצטרך להמשיך לקרוע את התחת, גם אם בוש יחזור בשלב מסוים. ואם זה לא מספיק, אז הנה עוד שלושה מיתוסים שנשברו בפלייאוף הזה.

מיתוס: ראסל ווסטברוק מחרב את המשחק של אוקלהומה סיטי
אז כן, יש רגעים שאתה צופה בבחור הזה ושואל את עצמך: 'למה לעזאזל קווין דוראנט מרשה לו לעשות את זה?'. לפעמים ווסטברוק באמת חושב שהוא קובי בראיינט, יורה מכל טווח מחוץ לשטף של המשחק. אבל עם עובדות קשה להתווכח. ווסטברוק הוא אחד הסקוררים הכי טובים שיש לליגה להציע בשנים האחרונות, והקטע המדהים? שהוא עושה את זה כשלצידו ה-סקורר הכי טוב בליגה.

הפוינט גארד מ-UCLA הוא עקבי, הוא קולע באחוזים מעולים במיוחד עבור מי שחלק נכבד מהמשחק שלו מתבסס על זריקות ממרחק (47% בפלייאוף) ובנוסף משחק יותר טוב במשחקי החוץ. הפרט האחרון יכול להיות משמעותי ביותר בסדרה של הת'אנדר נגד סן אנטוניו, שיכול להכריע אם הקבוצה תעפיל לגמר ראשון בתולדותיה הקצרים. ווסטברוק קולע 2.5 יותר נקודות למשחק מחוץ לאולם הביתי של הת'אנדר, בלי לפגוע באחוזים, וגם מוריד יותר ריבאונדים. משחק גדול אחד שלו ב-AT&T של הספרס יכול להכריע את גורל הסדרה, וזה רחוק מאוד מלחרב את המשחק של אוקלהומה סיטי.

מיתוס: סן אנטוניו ספרס היא קבוצת הגנה אפורה
מי שעדיין שולף את הטיעון הזה בכל פעם שהוא שומע את השם "סן אנטוניו", כנראה לא צפה ב-NBA בשנה האחרונה. זו טענה שגויה מהיסוד. הקבוצה שגרג פופוביץ' בנה היא מפלצת התקפית. למעשה, הספרס ניצבים בגאון במקום ה-1 בטבלת הנקודות למשחק בפלייאוף הזה. 102.5 נקודות למשחק, 2.5 יותר מהת'אנדר שבמקום ה-2. אף קבוצה בליגה לא מתקרבת ליעילות ההתקפית של טוני פארקר, טים דאנקן וחבריהם.

במשך שנים רבות, הספרס גרמו ליותר אנשים להגיד "הגנה מביאה אליפויות" ממספר הכינים בזקן של ג'יימס הארדן. אבל בדיוק כמו שסן אנטוניו הביאה לבשורה חדשה לפני עשור, ייתכן שלנגד עינינו משחקת קבוצה שמוכיחה את ההיפך הגמור. אחרי שני סיבובים, אין מועמדת יותר ברורה לאליפות מהספרס, שחלפו על פני יוטה והקליפרס בלי להפסיד. למעשה, הם לא הפסידו כבר 18 משחקים רצופים ורק 2 הפסדים ב-31 המשחקים האחרונים. ואת כל זה סן אנטוניו עושה כשמשחק ההתקפה הקבוצתי מוביל את הדרך.

מיתוס: קובי בראיינט ענק בקלאץ'
לא מעט אנשים מתעוורים לנוכח קליעות ניצחון של בראיינט לאורך הקריירה. כשזה מצליח, ומדובר בקובי בראיינט, אותן קליעות מקבלות מעין הילה שכזו, שלא בהכרח משקפת את המציאות. כאשר אין שום סיכוי שהכדור לא יהיה בידיים שלך כשהמשחק מגיע לרגעי ההכרעה, מן הסתם לפעמים זריקות ייכנסו. הסטטיסטיקה חייבת להתיישר. אבל ה"בלאק ממבה" לא כזה מפחיד את היריבות שלה במאני טיים. במיוחד לא בפלייאוף הנוכחי.

הלייקרס הודחו בצורה קלילה למדי על ידי הת'אנדר וחלק נכבד מהסיבה לכך לוקחת היכולת החלשה של קובי בקלאץ'. ב-6 הדקות האחרונות של המשחקים בפלייאוף, קובי קלע רק 15 מתוך 43 זריקות מהשדה, שהם 34.8%. כמעט 10% פחות מהממוצע שלו במשחק כולו. לא בדיוק ווינר-שוטס. תוסיפו לזה די הרבה איבודי כדור שלו בשלבים קריטיים, כמו זה שחטף לו קווין דוראנט במשחק מספר 2, שהוביל לניצחון של הת'אנדר. בשורה התחתונה, קובי לא כל כך טוב במאני טיים כמו שאנשים חושבים ואם הוא רוצה לנצח, כדאי שיתרכז בלברוח ליריבות בשלב מוקדם.

התפרסם לראשונה:     12:48 | 26/05/12 הדפס
תגובות
עד כה: 44 תגובות, ב- 36 דיונים. הוספת תגובה
1. לברון בחר בדרך הקלה. ואני מת על לברוןהודעה שנקראההודעה נעולה שפוי  | 26/05/12 | 16:16

זה שעכשיו הסגל המשלים לא נותן תפוקה גדולה, זה בגלל שדברים לא הלכו כפי שתיכננו במיאמי. עם 3 הגדולים הGM רצה להקיף את לברון בשחקנים שיותר נותנים הגנה, כי התקפה יש מספיק. כשבוש פצוע מתגלית הבעיה של הספסל של ההיט. זה שהספסל נופל מהספסל של הפייסרס, לא אומר שלברון לא בחר בדרך הקלה. הוא בחר בדרך הקלה, שנהפכה לקשה בגלל הפציעה של בוש ובגלל GM שלא הצליח לרכז סביבו סגל משלים טוב יותר.

עד עכשיו לברון משחק מעולה, אבל בואו נראה אותו בגמר הNBA. גם במשחק מס' 2 נגד אינדיאנה הוא ברח מהכדור בהתקפות האחרונות. אני עוקב אחרי לברון בהתלהבות משהוא היה בעונתו השניה בליגה. ההתלהבות שלי קצת ירדה עקב הפיק ברכיים שהוא חטף בסדרת הגמר בעונה שעברה. נכון שהוא צפוי לפגוש קבוצה לא פחות טובה אם לא יותר טובה בסדרת הגמר, אבל הוא צריך לגלות אחריות במאניטיים. אין בעיה, תפסיד את הסדרה, אבל תקלע קליעות גדולות במאניטיים. לא כמו נגד דאלאס, 4 דקות אחרונות הוא בורח מהכדור.

הגב לתגובה זו סגור
2. לפי מה אתה קובע שקובי לא טוב בקלאץ'הודעה שנקראההודעה נעולה עידו  | 26/05/12 | 16:07

לפי סדרה אחת אתה קובע שקובי לא טוב בקלאץ',אם כבר משווים אותו ללברון הוא לפחות לא מפחד לקחת זריקות אחרונות כמו לברון וגם אותן הוא קולע באחוזים טובים,סדרה אחת לא אומרת כלום.

הגב לתגובה זו סגור
3. קובי לא מנהיג, ולא שחקן קלאץ' גדול, רק סקוררהודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 16:05

זו הנקודה המרכזית.

אוקלהומה הייתה גדולה עליו, ומדובר בקבוצה אתלטית וצעירה אך אין לה מפלצות בעמדות 4-5 כמו גאסול וביינום, הכוח שלה נמצא בקו האחורי.

בוא נתחיל בזה שדוראנט סקורר יותר גדול מקובי בריאנט.

היה יותר סיכוי ללייקרס לקחת אליפות אם היה לה את ווסטברוק במקום קובי בריאנט.

קובי בריאנט הוא לא יותר מעגל הזהב של מחפשי סנסציות שלא מסוגלים לנתח משחק שלם כסרט בפני עצמו וישר מדלגים לסוף.

לגאסול וביינום נמאס להיות נושאי הכלים ושואבי הריבאונדים של ההחטאות הבלתי נגמרות של בריאנט, בלעדיהם קובי לא היה בפלייאוף, ויש לו את החוצפה להאשים את גאסול פתאום שהוא לא לוקח מספיק זריקות אחרי שקובי הסוליסט במשך עונה שלמה זורק יותר מכל החברים שלו לקבוצה, ואפילו לא מפצה על זה בכמות אסיסטים נורמלית. 

לברון אומנם בלי אף טבעת אליפות, אבל מישהו זוכר מתי הקבוצה שלו לא הגיעה לפלייאוף ? אני זוכר מתי הקבוצה של בריאנט לא הגיעה לפלייאוף...לפני 5 עונות, כשקובי היה בן 28 (שיא הקריירה). 3 אליפויות קובי לקח בזכות שאק, ועוד 2 אליפויות בזכות גאסול, ביינום ארטסט, וצוות מסייע של גארדים צעירים כוויאצ'יץ', פארמר ובראון. מי שזוכר את משחק האליפות האחרון, קובי החטיא בסיטונות והקבוצה חיפתה עליו ושמרו על הלייקרס במשחק.

לכן חבל לכם על הזמן, קובי לא היה, ולא יהיה ג'ורדן לעולם, בשום פרמטר, בטח לא בקלאץ'.קובי זורק הרבה בדקות האחרונות לא כי הוא באמת מאמין שהוא יקלע או שהוא חושב שאלה באמת הזריקות שלו, אלא כי הוא לא סופר אף אחד אחר בקבוצה שלו, ואין לו שום תחושת אחריות או חשבון נפש אם ההחטאות שלו מחרבות את המשחק, לקחת אחריות זה גם אומר להצליח ברוב המקרים כשזה באמת משנה, וקובי נכשל בתחום הזה.

 

הגב לתגובה זו סגור
4. כמה שטויות בכתבה אחתהודעה שנקראההודעה נעולה ליאור  | 26/05/12 | 16:03
קובי שחקו קלא׳ץ ענק ואני בכלל חולה על mj. לברון ווייד שחקנים גדולים אבל מיאמי לא משחקים כדורסל.....הכל בידודים של אחד על אחד....לברון שחקן ענק אבל מפחד לקחת זריקות בקלא׳ץ קובי לא!
הגב לתגובה זו סגור
5. לכל שונאי לברוןהודעה שנקראההודעה נעולה הפטיש האדום  | 26/05/12 | 16:01

כל שונאי לברון טוענים שהוא חייב לזכות באליפות "לבד".

בחייייייאאאתתתת! ! !

מי לקח בהיסטוריה אליפות לבד?!

כשבוש פצוע לברון ווויד משחקים לבד. אין אף אחד שעוזר להם. פה ושם הגנה ושלשות כמו שהכתב ציין אבל חוץ מזה, כלום.

אתם לא באמת מצפים שלברון יקח אליפות כשהוא קולע 45 למשחק ולידו משחקים חוטבי עצים.

לקובי: שאקיל ב3 אליפויות. אחרי שהוא עזב היו לו כמה שנים שהוא היה ענק אבל הלייקרס בקושי העפילו לפלייאוף. למה? כי אי אפשר לבד.

לג'ורדן: פיפן ורודמן ושחקני פנים הגנתיים מצוינים. בואו נציין גם שהוא לקח את האליפות הראשונה בגיל 29 אחרי ששנים הוא היה הכי טוב בליגה והוביל אותה בנקודות שנים על גבי שנים. אבל... לא הייתה לו קבוצה מספיק טובה.

עוד לא נולד השחקן שיקח אליפות לבד.

והשנה, כשעומדות מולך בוסטון אוקלהומה והספרס והמעולים בלי בוש זו תהיה הפתעה גדולה עם מיאמי יקחו. ועם בוש, עדיין מצפה להם קרבות קשים מאוד בדרך לתואר

הגב לתגובה זו סגור
6. מסכים עם כל מילה ומילההודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 15:52

בעיקר בנושא הספרס ולברון.

כל הכבוד לך תמשיך ככה!

הגב לתגובה זו סגור
7. פוטנציאל של קבוצההודעה שנקראההודעה נעולה רמי  | 26/05/12 | 15:37

לאור זיו חכה  הפלייאוף עדיין לא נגמר נכון אולי ווסטברוק התבגר מעט אבל הוא עדיין יכל לחרב סדרה ומיאמי אם לא יקחו אליפות לא שווים כלום הם נבנו כדי לקחת אליפות כאו ועכשיו הדרך שהוא בחר היא הכי קלה שיש להצטרף לוויד בין ארבעת השחקנים הטובים בנבא ובוש שגם הוא בין שלושת מספרי 4 הטובים בנבא בשיא הקרירה שלהם לא דומה אפילו במעט לסיטואצייה של מייקל שהסייד קיק שלו לא היה בין ארבעת השחקנים הטובים בנבא וזו הגדולה של מייקל להצליח להוציא מהקבוצה שלך הרבה יותר ממה שהיא שווה מה שלברון עד עכשיו לא מצליח לעשות ואפילו עושה ההפך 

חג שמח

הגב לתגובה זו סגור
8. אתה בושההודעה שנקראההודעה נעולה Homi b  | 26/05/12 | 15:28
עוד כתבה בסדרת הכתבות הבאות להשמיץ את קובי... ערוץ 5 צריך לשאול את הכותבים שלט איפה האובייקטיביות ??? אם אתם שונאים אל תכתבו... Kb. Is the best in the world
הגב לתגובה זו סגור
9. כל כך שטוח ומופשט לא שווה התייחסות- על קצה המזלג: הודעה שנקראההודעה נעולה סלימאן  | 26/05/12 | 15:23

אם פסקה קצרה מלאה בנתונים סטטיסטיים חלקיים ויבשים מהווה את ההוכחה הניצחת לטענותייך לדעתך, דווקא בסוגיות שמעוררות מחלוקת רבת שנים אז כנראה ההסתכלות (הצרה מאוד) שלך והמתודולוגיה  שלך לוקים בפגם חמור.

 

למשל: דווין וייד הוא הרובין של לברון מעוררת מספר בעיות יסוד:

1. וייד בניגוד לפיפן - מקבל את הזריקה האחרונה בקלאץ לא פחות אם לא יותר מלברון שכידוע בסדרת הגמר אשתקד עשה במכנסיים והתחיל למסור כדורים גם כשבאראה הנמוך ממנו בראש וחצי שמר עליו  - (דרך אגב האחוזים שלו היו מצוינים ברבע האחרון מכיוון שלא זרק כדורים אז אולי הוא שחקן קלאץ ענק אה?)

2. עד עכשיו שחקן הפרנצ'ייז הוא וייד שהביא אליפות למועדון והוא הלידר- עד שיוכח אחרת.

3. באמת שכל מי שמשווה את לברון עם ג'ורדן ואפילו עם בראיינט בלי שישיג אפילו אליפות אחת צריך להתאמץ בשכנועים קצת יותר  משתי שורות נבובות וכתיבתך גובלת בעלבון לאינטלגנציה

למשל: טענתך לפיה - "קובי אינו שחקן קלאץ כי בפלייאוף הזה האחוזים שלו ירדו והוא איבד כדורים" מעוררת הרבה בעיות:

א. לא השווית את האחוזרים שלו ברבע האחרון עם שחקנים אחרים שמקבלים את הכדור

ב. הדגימה שלך היא מאוד מאוד צרה וצריך להסתכל על תקופת זמן ארוכה יותר. הבנאדם בן 34 ועשה דבר או שניים ולפחות מגיע לו הכבוד שכתב ספורט יבדוק קצת יותר לעומק כדי לקבוע שהוא לא שחקן קלאץ טוב- למשל היתה כתבה ב ESPN שם הכתב עשה סקירה מדהימה לאורך כל הקריירה כדי להוכיח טענה זו וגם אם לא הסכמת עמו כקורא לפחות הערכת את המאמצים והמקצועיות. כדאי שתעיין בזה פעם

ג. בלא מעט משחקים בפלייאוף הזה קובי הכניס כדורים קריטיים

ד. שאר הקבוצה היתה חושך וזה הקל מאוד על השירה עליו

 

לגבי ווסטברוק - השאלה מה יקרה כשתבוא קבוצת הגנה חכמה ויום קליעות גרוע - האם הוא מבין שהוא מספר 2 בהיררכיה - נחכה ונראה בסדרה מול סן אנטוניו

 

בקיצור - תן כבוד לנו הקוראים שכבר קראנו כתבה או שתיים בנושאים אלה ולא כל כך מתרגשים מסיסמאות המקובצות לכדי טקסט אחד שמתיימר לנפץ 4 "מיתוסים"

הגב לתגובה זו סגור
10. קובי לא שחקן קלאץ׳?הודעה שנקראההודעה נעולה | 26/05/12 | 15:13
בושה שכותבים את זה הוא משחקני הקלאץ׳ הטובים בהיסטוריה
הגב לתגובה זו סגור
11. הסכמתי עם הכל, נקודות טובותהודעה שנקראההודעה נעולה יונתן  | 26/05/12 | 15:09

אולי ספציפית רק לא עם מה שאמרת בקשר לווסטברוק, סקורר או לא סקורר, הבן אדם אגואיסט, הרבה יותר אכפת לו להוכיח לאנשים אחרים שהוא טוב מאשר שהקבוצה שלו תוכיח שהיא טובה, ומתישהו, זה יפגע בהם.

הגב לתגובה זו סגור
  לברון לקח דרך קלה וחוץ מזה לספרסהודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 26/05/12 | 17:07
יש התקפה מעולה וזה נכון אבל גם הגנה רצחנית
הגב לתגובה זו סגור
12. זה ידוע ממזמן שקובי לא שחקן קלאץ מזהיר...הודעה שנקראההודעה נעולה אחד שמבין  | 26/05/12 | 14:58

אבל משום מה יש מאחוריו חבורת מעודדות שיניפו פונפונים ויכתירו אותו לגדול בכל הזמנים על כל סל שיקלע בקלאץ גם אם זה אחרי 10 החטאות.

הסטתיסטיקה לא משקרת , הוא פשוט לא מספיק טוב ב"מני טיים"

הגב לתגובה זו סגור
13. קובי בריאיינט ווינר גדולהודעה שנקראההודעה נעולה אין לך מושג.  | 26/05/12 | 14:45

האחוזים יורדים כי מתרכזים בו בטירוף בדקות הסיום כי הוא יודע וכל שאר האנשים במגרש[השחקנים היריבים ואלו שמהקבוצה שלו] יודעים שרק הוא יכול לנצח משחקים.

אם היית רואה איזה קור רוח יש לו, את הראיונות שלו בסוף המשחקים, ואת זה שהוא תמיד לוקח אחריות- גם אם זה לא נכנס כי הוא עייף ולסחוב את הקבוצה כל המשחק..  אל תשכח שברגע שהוא יורד לספסל אין קבוצה והוא מגיע מותש כבר למאני טיים. 

בקיצור במקום לקשקש וללכלך לפי הסטטיסטיקה תראה את המשחקים ואז תבין משהו מהחיים שלך.

ואני שונא את קובי אבל הוא הווינר הגדול ביותר שמשחק היום.

הגב לתגובה זו סגור
14. נו באמתהודעה שנקראההודעה נעולה קובי  | 26/05/12 | 14:39

אתם צופים בכלל בנ.בא?

דבר ראשון ברור שהכתוב הוא פרו לברון ונגד קובי אבל נתייחס לכל המיתוסים אחד אחד.

1. זה שבוש נפצע זה לא אומר שלברון לא בחר בדרך הקלה,אי אפשר היה לחזות את זה.הוא בחר להיות מוקף בשחקנים מעולים,על מנת לקחת אליפות בקלות,ואל תדבר על ספסל כי זה לא נחשב,תראה את הלייקרס,מעבר לשחקן שביעי זה קבוצה של שחקנים ברמה של ליגת העל שלנוו במקרה הטוב.במקרה רגיל לברון+וייד אמור להספיק לנצח 90% מקבוצות הליגה ועם בוש אז בכלל היו אמורים לקחת בהליכה אליפות אם הם לא היו נחנקים כל פעם.

2. זה שווסברוק היה טוב בפליאוף עד כה לא אומר כלום לגביי הכלל.

הוא שיחק נגד רכזים וקבוצות שהצד ההגנתי שלהם לא חזק.נראה אותו נגד הספרס ואז יהיה אפשר לדבר.כרגע הוא פשוט לוקח יותר מדי על עצמו גם שלא צריך וזה עובדה.



3.לגביי סן אנטוניו צודק(כל הכבוד),הספרס בשנתיים האחרונות קבוצה התקפית מעולה והגיע הזמן שעננת האפורות תעלם מהם.

4. לגביי קובי,היה לו פלייאוף פחות טוב בדקות האחרונות,אבל זה לא אומר שהוא לא שחקן הקלאץ' הטוב בליגה.הבחור כבר שנים נחשב להכי טוב בתחום ולא סתם,פלייאוף אחד לא יהרוס לו את זה.

ועדיין עם כמה שהוא היה "רע" תשאל כל מאמן בליגה איזה שחקן הוא רוצה שייקח את הזריקה האחרונה ו95% יגידו קובי.

המיתוס נכון וישאר נכון,לא כמו לברון שעד היום לא הוכיח כלום בזמן שזה באמת חשוב.

הגב לתגובה זו סגור
  אתה צודק אחי ב100%תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה עומר כהן  | 26/05/12 | 15:52

הגב לתגובה זו סגור
  אתה צודק אחי ב100%הודעה שנקראההודעה נעולה עומר כהן  | 26/05/12 | 16:06

קודם כל בחיים שלי לא ראיתי את לברון לוקח עליו את האחריות בדקות הסיום יותר מ5 פעמים גג.

שנית ווסטברוק שחקן ענק אך אגואיסט לא קטן שחושב שהוא קובי או מג'יק.              בחיים שלי לא ראיתי כתב שקובע על פי סדרה אחת שקובי הוא לא שחקן קלאץ' ועוד בסדרה שבה הוא לא ירד באף משחק מ35 נקודות והסיב לאחוזים הרעים היא שהוא מוקף בקבוצה של לוזרים שמפחדים לקחת זריקות כמו גאסול הפחדן שבכל ההתקפות מול התאנדר נלחץ ואו מאבד כדור או במקרה הוב מעביר את כל הלחץ לקובי שלא לדבר על ביינום ובלאק שהם לא שחקנים למועדון כמו לייקרס היחיד חוץ מקובי שראוי לשחרק בלייקרס עכשיו הוא ארטסט שחקן ההגנה הטוב ביותר בליגה (אולי יחד עם הארדן)למרותכל השטויות שבאות איתו בחבילה הכל כלול.

הגב לתגובה זו סגור
15. הטענות שלך לגבי לברון חלשות ביותרהודעה שנקראההודעה נעולה דאנדרי  | 26/05/12 | 14:38

כמה זמן חשבת על הטיעון שלך לפני שפרסמת אותו?

אוקיי, אז אתה טוען שלברון לא בחר בדרך הקלה.

הטענה הראשונה שלך היא שבוש הוא לא הסופרסטאר שהיה בטורנטו. כלומר למיאמי יש רק שני כוכבי-על, מה שאומר שלברון לא בחר בדרך הקלה.

אבל, גם אם נניח שבוש הוא לא כוכב העל שהיה בטורנטו, הדיון הוא על הבחירה של לברון. והוא כן בחר בדרך הקלה, כי כפי שאתה אמרת בעצמך בוש היה סופרסטאר בטורנטו. אולי בדיעבד בוש לא כזה כוכב, אבל בזמן שלברון בחר, הוא כן היה. כלומר, הטיעון שלך די נהרס. 

הטענה השנייה שלך היא לא באמת טענה. כן, לברון חייב היה לספק משחקי שיא כדי לנצח את אינדיאנה. קודם כול, זה קשור מאוד להיעדרותו של בוש. 

 בכל מקרה, אז מה אם הוא חייב לעבוד קשה ולשחק כמו כוכב על. הוא רצה לחבור עם עוד שני סופרסטארים כדי שהדרך לטבעת תהיה קלה הרבה יותר. לא ברור מה בפלייאוף הזה שבר את המיתוס שהוא בחר בדרך הקלה. 

הגב לתגובה זו סגור
  כנסהודעה שנקראההודעה נעולה אנונימי  | 26/05/12 | 16:40
הוא לא בחר בדרך הקלה הוא רצה אליפות ועם קליבלנד כנראה לא היה זוכה באליפות אז הוא עבר למיאמי ודרך אגב זה לא שהוא ויתר על אליפות עם הקאבס הוא ניסה 5 שנים להוביל את הקבוצה לאליפות
הגב לתגובה זו סגור
16. לברוןהודעה שנקראההודעה נעולה יאללה מיאמי  | 26/05/12 | 14:32
הוא עשה מעשה חכם כשעבר למיאמי, עם קליבלנד הוא לא יכול היה לזכות בנבא
הגב לתגובה זו סגור
  גם עם ההיטתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 26/05/12 | 17:04

הגב לתגובה זו סגור
17. רמה נמוכה...הודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 14:27

יש כתבות שעדיף לא לפרסם.

הגב לתגובה זו סגור
18. כתבה ענקית ! הכי טובה שקראתי באתר שלכם המון זמן.הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה LBJ-KING  | 26/05/12 | 14:25

הגב לתגובה זו סגור
19. קוביהודעה שנקראההודעה נעולה אחד שמבין  | 26/05/12 | 14:24
תאמין לי שקובע שחקן קלאץ` יומא מן הכלל זה שגאסול בא השנה ברכות ושאין לבראינט למי למסור (והוא לא צריך) לא אומר כלום קובי השיג בממוצע משו כמו 30הנקודות למשחק בפליאוף והוא לבד במערכה
הגב לתגובה זו סגור
  יצא לך קובעהודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 26/05/12 | 17:03
רמז לפיגור של קובי
הגב לתגובה זו סגור
20. יש לי מסקנה אחת מהכתבההודעה שנקראההודעה נעולה יענקלה שחר  | 26/05/12 | 14:22

אתה מטומטם 

אולי לא הלך לו בסדרה הזאת אבל להגיד שקובי לא שחקן קלאץ' זה כבר רמת פיגור אחרת

הגב לתגובה זו סגור
21. כותב הכתבה אתה חתיכת אפס!!...כנסהודעה שנקראההודעה נעולה דרור  | 26/05/12 | 14:21
קובי לא שחקן קלאץ?!!!אתה כנראה עיוור!!!מי אתה שתגיד את זה!!!לוקח את גורדן בקלאץ...אתה שוכח את כל המשחקים שבהם הוא היה מדהים...אז נכון סידרה אחת,אחת הוא לא שם סל ניצחון...ואתה מצהיר הצהרות..קובי הוינר!
הגב לתגובה זו סגור
22. דעההודעה שנקראההודעה נעולה דניאל  | 26/05/12 | 14:05

פילי - הפתיעו אותי, ומה שעוד מדהים זה שהם כולם צעירים לאללה. עוד ידברו יותר חזק שנה הבאה.

סטיקס - לא הפתיעו אותי, ואם אלן בריא כל הפליאוף הם היו בקלות לקחים את המזרח (שוב - בסכות פציעת רוז. אחרת זה היה קשה בהרבה).

מיאמי - הכל הולך עקום אצל לברון. וצריך לחשוב טוב למה. היתה לו קבוצת מסייעים לוחמנית בהרבה בקאבס, יותר מזכירה את הבולס מאשר האפסים שמסייעים לו עכשיו. היה חסר שם שיפור קל בסגל, איזה פיפן כזה לידו, ושיפור במאמן שלא יהיה מאמן בובה... כרגע לברון פשוט נהנה מחולשת המזרח ופציעת רוז. אם פילי ואינדי ימשיכו להתחזק, ומשהו יזוז באורלנדו/ניקס/אטלנטה - ההיט לא יגיעו לגמר המזרח בשנה הבאה עם כזה סגל דפוק... השנה הם כנראה יגיעו לגמר מול הספר - וגם זה בספק גדול...

ספרס - ציפיתי שהם יתגלגלו טוב - לא ציפיתי לכזאת קלות, ובכל זאת צריך לזכור שיוטה חלשה יחסית וגם הקליפס הנחמדים רק מתחילים להתעצב והגיעו חבולים מסדרת 7 משחקים מול ממפיס הלא פשוטה. כך שהמבחן הבא יהיה יותר רציני אבל הם יעמדו בו.

אוקלהומה - אני עדיין חושב שאם הם והלייקרס היו נפגשים אחרי סדרות באורך דומה - הלייקרס היו לוקחים. הסוויפ שלהם מול סדרת ה-7 של הלייקרס היה הבדל משמעותי. בכל מקרה - גם עם השיפור של ווסטברוק, עדיין חסר להם משהו, והם מאוד מבוססים על ריצות. הספרס לא יתנו להם יותר ממשחק או שניים...

הגב לתגובה זו סגור
  אנונימיהודעה שנקראההודעה נעולה אנונימי  | 26/05/12 | 16:33
אתה קצת הגזמת אפשר לראות מהתגובה הדפוקה שלך שאתה שונא את לברון וחולה על קובי
הגב לתגובה זו סגור
23. כל טיעון בכתבה שגויהודעה שנקראההודעה נעולה shapi  | 26/05/12 | 14:04

העובדה שווסטברוק קולע באחוזים גבוהים לא הופכת אותו לרכז, יחס אסיסטים/איבודים נוראי מוכיח שהוא לא רכז.

בפלייאוף הנוכחי קובי מנסה לאורך כל המשחק להכניס את חבריו לקבוצה למשחק, דבר שגורם לו לזרוק רק כשצריך ומעלה את האחוזים שלו. ברבע ה4 כשהלייקרס בפיגור או כשהמשחק צמוד, הוא לוקח את הזריקות הקשות שלא לקח לאורך המשחק, וזה הדבר בטוב ביותר בשביל הלייקרס, ההגנה מתמקדת בו ועדיין הוא קולע סלים קשים במאני טיים. הרבה משחקים הוכרעו (גם אם לא בבאזר) בקליעות שלו.

הכתבה נשענת רק על הפלייאוף הנוכחי ועל נתונים סטטיסטיים שלא משקפים ולא מראה נתונים סטטיסטיים סותרים. 

הגב לתגובה זו סגור
24. אור זיו חמודהודעה שנקראההודעה נעולה איציק  | 26/05/12 | 14:00

קובי לא שחקן קלאץ' , אהבתי. (אתה באמת מאמין לזה ?)

הגב לתגובה זו סגור
25. זאת כתבה לא רצינית....הודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 13:59

רואים שלא ראית את הסדרה בין הליקרס לאוקלוהומה. אתה חנטריש שמדבר מהעכוז!

הגב לתגובה זו סגור
26. שטויות , קובי בראינט שחקן הקלאץ הכי טוב בליגההודעה שנקראההודעה נעולה משה  | 26/05/12 | 13:56

כל פעםצ שהכדור ביידים שלו כל קבוצה בNBA נכנסת ללחץ ומתחילה לשקשק 

אז תפסיקו לבלבל את המוח

הגב לתגובה זו סגור
27. צודק!!!!!הודעה שנקראההודעה נעולה מישהו שמבין  | 26/05/12 | 13:50
באמת שקובי אוברייטד!!! הוא לא כזה ווינר כמו שעושים אותו וסוף סוף מישהו מוכיח את זה !
הגב לתגובה זו סגור
28. טעות ענקיתהודעה שנקראההודעה נעולה לייקר  | 26/05/12 | 13:49

אתר ספורט חמש אתם צריכים פשוט להתבייש על הכותרת של הכתבה.. קובי אחד משחקני הקלאצ' הטובים בהיסטוריה .. תבדקו את כמות סלי הניצחון שלו לאורך הקריירה. ברור שאחוז הקליעות שנכנסות בשניות האחרונות קטנה בהרבה מהאחוז בשאר המשחק אבל זה בגלל שבזריקה האחרונה בדרך כלל שומרים עליו 3 שחקנים.

תתביישו בכותרת הזאת.

הגב לתגובה זו סגור
29. כתבה יומרנית שמראה על חוסר ידע בכדורסלהודעה שנקראההודעה נעולה מיקי  | 26/05/12 | 13:49

סדרת פלייאוף אחת שכנעה את הכותב שקובי בראיינט הוא לא שחקן קלאץ ?.קובי לאורך הקריירה שלו לדעת 90% מפרשנים ושחקני עבר הוא אולי שחקן הקלאץ הגדול ביותר ששיחק מאז ומעולם אפילו בקטגוריה זו קצת יותר מג'ורדן.

במשחק כדורסל של סן אנטוניו ספרס חוץ מהאוהדים שלה אני לא חושב שיש עוד מישהו שמעוניין לראות,כוכבים זקנים ,מאמן אירופאי וכדורסל ישן ומשעמם שבנוי על עמדות 3 1ו 5 קלאסים בלי שום ריגוש ובלי שום אלמנט אתלטי שיבנה את הציפייה למשהו חריג או יוצא מן הכלל.

לברון ג'יימס אולי השחקן המושלם ביותר שנוצר עלי אדמות אם האופי הדפוק ביותר שהוא היה יכול לקבל,המעבר שלו למיאמי הוא לגיטימי היכולת שלו לא לנצח משחקים צמודים ואליפויות ישאירו אותו במעמד של מפלץ כדורסל בלבד.

לגבי אולקלוהומה אני באמת חושב שהם ינצחו את המערב ויש להם סיכוי אמיתי לקחת את הכול מול מיאמי ,דוראנט הוא פשוט שחקן על והארדן ווסטברוק הם צוות משלים מאוד מרשים הבעיה היחידה שלהם זה גבוה דומיננטי מול סן אנטוניו זה יכול להכריע את הסדרה.

בקיצור הגמר בוסטון מול אולקלהומה והקבוצה הצעירה תנצח

הגב לתגובה זו סגור
30. כתבה גרועה לברון כן בחר בדרך הקלההודעה שנקראההודעה נעולה האחד מפירנצה  | 26/05/12 | 13:44

עובדה בעונה הראשונה הם דרסו את הליגה עם בוש וויד ולברון

ואם היה להם מאמן ולא האפס הזה שמחזיק בתפקיד הם היו לוקחים אליפות



הבעיה הייתה שמולם ניצבה דאלאס מאומנת היטב

עם נוביצקי וסגל שיודע שלא יהיו להם עוד הזדמנויות לקחת טבעת

אם בכלל

ולהגיד שהם נתנו 110% יהיה להעליב אותם

כל אחד מהסגל של דאלאס בשנה שעברה נתן 200%

הגב לתגובה זו סגור
31. בושה וחרפה הודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 13:40

שנותנים במה לחובבן כמוך אור זיו...

בראיינט לא שחקן קלאץ?

בוא נתחיל מזה , שגם אם הוא לא היה גדול בקלאץ' העונה , זה שאתה מכליל לכל הקריירה מראה כמה אתה ילד... כנראה שכחת שלפני 2 עונות קובי קלע 7 סלי ניצחון בעונה אחת.

קובי השחקן קלאץ הגדול בהיסטוריה לצד ג'ורדן ומאנו ג'ינובלי.

העונה , קובי היה גדול בסדרה נגד אוקלהומה , היחיד שתפקד ברבע הרביעי שהוא קולע זריקות הזויות...

אתה חובבן , בושה שנותנים לך במה.. בגללך העיתנאות נראת בארץ כמו שהיא נראת

הגב לתגובה זו סגור
  ג׳ורדן מג׳יק בירד ועוד ועוד הרבה אחריםהודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 26/05/12 | 16:59
יותר טובים מקובי במאני טיים נ״ב כשניסיתי לכתוב קובי יצא לי קובה ושיניתי רמז
הגב לתגובה זו סגור
32. נו באמת .. הודעה שנקראההודעה נעולה   | 26/05/12 | 13:35

בסדרה מול הת'אנדר קובי נתן בכל משחק של הסדרה משחק גדול מבחינה אישית והוא זה שסחב את הלייקרס עוד להגיע קרוב לניצחון במשחקים האלה , אבל הוא לא יכול לעשות הכל לבד ! ביינום לעומת העונה הרגילה איכזב , גאסול כבר לא מה שהיה פעם וסשנס שלא רגיל למעמד לא תיפקד. 

הגב לתגובה זו סגור
33. טעות..הודעה שנקראההודעה נעולה מישהו..  | 26/05/12 | 13:33

אף אחד לא אמר שראסל מחרב את אוקלהומה!!

הוא פשוט לא רכז וזאת השיטת משחק של OKC הם לא צריכים אותו כרכז טוב להם איך שהוא סקורר נכון שלפעמים  הוא לא מוסר מספיק אבל עובדה שהוא ודוראנט בלתי ניתנים לעצירה!



קובי היה ווינר הוא ויינר והוא תמיד ישאר ווינר ושחקן קלאץ' אז הוא לא היה קלאץ' כמה פעמים זה מה שהופך אותו לעוד יותר גדול וזה מה שעושה ווינר אמיתי, לדעת להתמודד עם כשלנות כמו גבר!!!

הגב לתגובה זו סגור
34. כתבה גדולה!!!!הודעה שנקראההודעה נעולה אני  | 26/05/12 | 13:32
מסכים אם כל מילה
הגב לתגובה זו סגור
35. תעשה לי טובההודעה שנקראההודעה נעולה בלוז בדם  | 26/05/12 | 13:30

כל יום נכנס איזה כתב חדש דוחף פה סתם כותרת עם כתבות, ראבק ספורט 5 מה נהיה איתכם?

ה"בלאק ממבה" - קובי בראיינט, ידוע בתור שחקן מאני טיים, ואיך זה התבטא ביכולת חלשה כשהוא סוחב קבוצה לבד עם 38 נקודות במשחק? או 42?

זאת יכולת חלשה נכון, היכולת החלשה היחידה פה היא של הכותב המסכן שאוהד לברון מוצהר ומנסה לצחוק על קובי.

חתיכת כתב אידיוט.

הגב לתגובה זו סגור
36. איפה אתה חייייי?!הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה קובי  | 26/05/12 | 13:22

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ