עקוב אחרינו

צפו במיאמי עולה ל-1:2: 85:91 על הת'אנדר


מערכת אתר ערוץ הספורט|05:49|18/06/2012

כדורסל גדול לא ראינו במשחק השלישי, קרב התשה דווקא כן. ההיט השיגו יתרון בפיינלס עם נצחון ביתי דחוק שהגיע בעיקר בזכות אחוזים יפים מהקו (31 מ-35). 29 נקודות ללברון, דוראנט קלע 25, וינסה להחזיר את הביתיות בין שלישי לרביעי

בשיניים, אבל יש 1:2. לברון (gettyimages). צפו בתקציר
בשיניים, אבל יש 1:2. לברון (gettyimages). צפו בתקציר

זה לא היה ולא יהיה המשחק לכתוב עליו הביתה בסופה של סדרת הגמר הזו, אבל אם תשאלו את לברון, ווייד ושות', זה כנראה הדבר האחרון שאכפת להם ממנו כרגע. מיאמי עלתה הלילה ליתרון של 1:2 על אוקלהומה סיטי בסדרת גמר ה-NBA עם 85:91 קשה קשה, ואם לשאול מונח מעולם הטניס "מימשה את השבירה" שלה, אחרי שכבר גנבה משחק אחד בחוץ. לברון סיים עם 29 נקודות ו-13 ריבאונדים, הנמסיס מן העבר השני, קווין דוראנט קלע 25, וכעת כל העיניים מופנות ללילה שבין שלישי לרביעי, אז תנסה החבורה של אריק ספולסטרה להשיג עוד ניצחון אחד קטן אבל ענק בכל הנוגע לאפקט הפסיכולוגי והמעשי.

ההיט רחוקים כעת שני נצחונות בלבד מהתואר ויארחו את שני המשחקים הבאים, אבל הסטטיסטיקה לא ממש מבשרת טובות מבחינתם: שתי קבוצות בלבד - מיאמי עצמה ב-2006 ודטרויט ב-2004 - הצליחו לנצח ב-3 משחקי הבית הרצופים שלהן כמארחות מאז 1985, אז עברו ב-NBA לשיטת ה-2-3-2 בפיינלס. אולי בגלל העובדה הזו, וגם בגלל שהם זוכרים שבקיץ שעברה הם הובילו 1:2 על דאלאס ונשארו בלי האליפות, שחקני ההיט נראו מאוד מאופקים בסיום ולא יצאו בהצהרות מיותרות. ב-48 הדקות שקדמו לבאזר, הם לא נתנו שואו גדול, רחוק מכך, אבל ידעו לחזור בזמן מבור לא פשוט של מינוס 10 ברבע השלישי ולסיים את העסק כשהמומנטום בצד שלהם.

סיפור המשחק? הפעם לא מדובר בשחקן זה או אחר. כן, ג'יימס ג'ונס ושיין באטייה היו סוג של אקס פקטורים, קינג ג'יימס קלע הכי הרבה, ראסל ווסטברוק שוב היה טוב בדקות מסויימות וחירב את הת'אנדר ברגעים אחרים וג'יימס הארדן היה בחזקת נעלם (9 בלבד), אבל העניין הפעם היה הריצות. פשוט משחק של ריצות. זה התחיל עם פתיחה חזקה של המארחת שנהנתה מקהל תומך בסאות'ביץ' וטיפסה ל-22:30, המשיך בתגובת נגד נפלאה של החבורה של סקוט ברוקס שדווקא בלי דוראנט ו-ווסטברוק הפכה ל-54:64, והסתיים (כמעט) עם שני מהלכי שלוש נקודות גדולים של ווייד ולברון שקבעו 77:84 על לוח התוצאות כשנותרו רק 3:47 דקות לסיום. אוקלהומה עוד הצליחה לדגדג ולחזור ל-86:85, אבל משם האחוזים המדהימים של ההיט מהקו (31 מ-35) סגרו סיפור.

הת'אנדר יכולים להיות מעודדים מכך שנתנו יותר מפייט ליריבה מנוסה מהם, אבל פחות מכך שאת אותו יתרון של 10 נקודות (אותו השיגו דווקא כשווסטברוק ודוראנט על הספסל) ירד לטימיון בגלל שני פאולים טפשיים על שחקן שזרק שלשה. דוראנט היה וימשיך להיות פקטור עד לסיום, זה ברור, אבל עם הארדן מבולבל, כשהאחוזים הקבוצתיים מהקו עומדים על, שימו לב טוב, 62.5 (15 מ-24), ומעבר לקשת המצב בכלל בכי רע (4 מ-18), לבנות על ניצחון חוץ יהיה יומרני מדי. עוד נתון שצריך מאוד להדאיג את אלופת המערב שתקבל עוד שני צ'אנסים לקחת משחק אחד בסאות'ביץ' הוא זה: ערב המשחק השלישי ההיט הובילו ב-82 מתוך 96 דקות בהן הסדרה שוחקה. את הפתרונות לחוסר היציבות צריך לספק סקוט ברוקס, ועדיף מבחינתו שכבר בעוד יומיים, אחרת העונה הזו תיגמר עם הרבה כבוד אבל בלי טבעת.

קלעו למיאמי: לברון ג'יימס 29 (14 ריבאונדים), דוויין ווייד 25, כריס בוש 10, שיין באטייה 9, יודוניס האסלם וג'יימס ג'ונס 6, מייק מילר 4, מריו צ'אלמרס 2. לאוקלהומה: קווין דוראנט 25, ראסל ווסטברוק 19, קנדריק פרקינס 10, ג'יימס הארדן ודרק פישר 9, טאבו ספולושה 6, סרז' איבקה 5, ניק קוליסון 2.

מהלך המשחק
מיאמי פתחה בטירוף. שני דאנקים של בוש, עוד אחד של ווייד, וסל עיקש של לברון העלו אותה ל-4:10 מהיר מול הת'אנדר שעלו בצורה מאוד צולעת. ברוקס אמנם פתח עם אותה חמישיה, אבל שלף מהספסל את הארדן אחרי פחות מחמש דקות. תרומה ממשית הארדן לא נתן מיד, אבל פרקינס ודוראנט עם נקודות ראשונות החזירו את האורחת ל-12:12. דוראנט היה גם זה שעם דאנק יפהפה הקטין ל-18:16 רק כדי לראות את בראד מילר מעלה בחזרה ל-16:20 עם נקודות ראשונות של שחקן היט שלא חבר בטריו. חדירה נפלאה של קינג ג'יימס עזרה להיט להחזיק ביתרון שעמד בסוף הרבע על 20:26.

ההיט עלו ל-22:30 מהיר בפתיחת הרבע השני, אבל מוב יפה (ודי נדיר) של פרקינס ומהלך שלוש נקודות של הארדן החזירו שוב את הת'אנדר לעניינים (30:27). מיד לאחר מכן ברוקס הרס לחבורה שלו עם עבירה טכנית כתוצאה מהערה לשופטים. הרס אמרנו? לא ממש. ווסטברוק בזריקת פייד קירב את האורחת עד 30:29. המארחת שוב התעוררה וברחה, אבל פישר בשלשה ענקית סידר 35:34. שתי זריקות עונשין פרקינס הביאו יתרון ראשון לאורחת, 35:36, עד שווייד החליט שהגיע הזמן להתעורר ומהלך 3 נקודות שלו קבע 36:38 להיט. הרבע נגמר בצורה שמאוד מייצגת את המשחק עד כה: שלשה מצד אחד של באטייה, ואחת מדהימה של ווסטברוק מן העבר השני שקבעה את תוצאת המחצית על 46:47 להיט.

אוקלהומה עלתה טוב יותר מחדר ההלבשה. נקודות של דוראנט, האלי הופ של ספולושה וחדירה נפלאה של ווסטברוק עם סיומת א-לה רונדו סגרו ריצת 4:13 כחולה והעלו ל-51:56. האורחת המשיכה לרוץ עד 60:51, אבל ווייד עצר את הסחף ועל הדרך הדביק פאול רביעי שלא היה ולא נברא לדוראנט. הת'אנדר לא נשברו ופישר, מי אם לא הוא, לקח אחריות וסגר מהלך של 4 נקודות עם שלשה ופאול. 54:64 לאוקלהומה. לא ברור מה עבר לשחקני הת'אנדר בראש, אבל שני פאולים על זריקת שלשה עלו להם בשש נקודות קלות, שלוש של באטייה ושלוש של ג'ונס. רק 64:67 לאורחת דקה וחצי לסיום הרבע. שלשה של לברון סיימה ריצת 3:15 ומיאמי הוליכה 67:69 בסוף הרבע.

ג'יימס ג'ונס היה האקס פקטור של ההיט בפתיחת הרבע האחרון. שלשה שלו סידרה 69:74 למארחת, אבל הת'אנדר פשוט לא ויתרו. האלי הופ של דוראנט ונקודות של הארדן החזירו ל-78:77. אז, רבותיי, לברון ו-ווייד החליטו שזה לא הזמן להתעלות של אחד מהם אלא של שניהם יחד. מהלכי שלוש נקודות של שני הכוכבים, כל אחד בתורו, העלו ל-77:84. גמור? איפה. פרקינס, ספולושה אחרי חטיפה ו-ווסטברוק החזירו ל-86:85. שתי קליעות מהקו של בוש העלו ל-85:88 והחטאת שלשה קריטית של ווסטברוק העבירה כדור להיט. 16 שניות לסיום, לברון החטיא אחת מהקו, אבל זה הספיק בגלל איבוד רשלני של הת'אנדר בהתקפה הבאה. הסיפור נסגר על 85:91 למיאמי, שעלתה ל-1:2 בסדרת הגמר. נתראה בלילה שבין שלישי לרביעי.

התפרסם לראשונה:     01:11 | 18/06/12 הדפס
תגובות
עד כה: 40 תגובות, ב- 31 דיונים. הוספת תגובה
31. שופטים זה לא כל המשחקהודעה שנקראההודעה נעולה אורי  | 18/06/12 | 21:56

דיי כבר לבכות את השיפוט.

מה אתם טפירו?

שידור חד צדדי של ה'פרשנים' , ממש מוציא את החשק מהערוץ הזה .

 

חוץ מזה הגנות אדירות של שתי הקבוצות

.

הגב לתגובה זו סגור
30. עוופר אולי דיייהודעה שנקראההודעה נעולה מור אופק  | 18/06/12 | 20:36

אני בדרכ' מחזיק מעופר שלח שתרומתו לכדורסל הישראלי בפרשנות לעיתים עולה על הרמה עצמה..

אבל...בחייאת עופר, תן לשמוע את ג'ף ואן גנדי..תן להנות מהשידור שלהם.ומי כמוך גם יכול להנות ממנו..

עייפתי מלשמוע כל מהלך !עם תרגום..

וחוצמזה...תנו שידורים חוזרים...

כל השאר סביר..

הגב לתגובה זו סגור
29. שידור חד צדדי פשוט הורסים לך את ההנאה!! תשתקו כברהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ספורט5הפועלברסהתאנדר  | 18/06/12 | 20:13

הגב לתגובה זו סגור
28. Nnhhהודעה שנקראההודעה נעולה Almivft  | 18/06/12 | 18:52
Xgv ock bag ubhdog scv g hgw zph
הגב לתגובה זו סגור
27. 3 wins for OC and a championshipהודעה שנקראההודעה נעולה GM  | 18/06/12 | 18:03

would you believe in 3 wins for OC now?

הגב לתגובה זו סגור
26. אם ככה לוקחים אליפות, אבדנו...!הודעה שנקראההודעה נעולה ניסן קניאס  | 18/06/12 | 17:05

באמת שאני מנסה לחשוב איך להתחיל ולא מצליח... זה היה אחד המשחקים הגרועים שראיתי בתולדות חיי בNBA (וראיתי המון) גם מבחינה קבוצתית וגם מבחינה שיפוטית.

מיאמי קבוצה כזו טובה, שבאמת אין כבר מילים לתאר את המחץ שיש לטריו (גיימס, וויד ובוש) ובנוסף לשחקני משנה כמו בטאייר, צארמס, אסלאם, ג'ונס ועוד... הם אמורים להיות בלתי ניתנים לעצירה. ככה גם חשבנו שנה שעברה אבל באמת שדאלאס הפתיעו. התשובה היא שכנראה אני וכל שאר המבקרים פשוט מגזימים ומיאמי לא קבוצה כזו טובה. אם מיאמי תיקח את האליפות בסופו של דבר השנה (דבר שאני מאוד לא רוצה, אבל כנראה שכך זה הולך להיות) זה יהיה רק בגלל המשחק הזה, משחק מס' 3. אוקלוהומה הובילו כבר ב10 הפרש וכן ניחשתם נכון הניצחון הזה כולו מוקדש לשופטים. ככה מיאמי צריכים לעשות, לשלוח אין ספור מתנות, שוקולדים, פרחים וכו'... כי רק ככה הם ניצחו את המשחק. דוראנט היום השחקן הטוב ביותר בעולם ללא שום צל של ספק, והשופטים הדביקו לו עבירות על ימין ועל שמאל כאילו הוא איזה רוקי מסריח שרק עכשיו נבחר בדרפט. עופר שלח אמר משהו יפה ונכון בשידור הישיר בלילה: "כל סופרסטאר אחר חוץ מדוראנט היה הורג את השופטים שלא שרקו לו והולך להתלונן בפניהם, אחרי שביצועו עליו עבירה, אבל דוארנט חוזר בשקט להגנה ולא עושה מהומה".

בושה וחרפה של שיפוט! אם דוראנט נשאר ברבע השלישי לאחר הבריחה של 10 הפרש המשחק גמור! ווסטברוק אחד השחקנים המדהימים אבל באמת שיש מצבים שאתה אומר איזה אפס, מה אתה עושה?! הארדן נתן משחק מדהים במשחק מס' 2 אבל היום נעלם ואם אתם רוצים סיכום במשפט אחד של כל המשחק אז ככה: זוכרים את ההוצאת חוץ כמה שניות לסוף של סופולושה? אז ככה הוא היה כל המשחק... מצד אחד תורם מדהים בהגנה מצד שני פשוט אפס בהתקפה! (לגבי ההוצאת חוץ מי שזוכר כמה שניות לפני זה הוא עשה מהלך הגנה מדהים כשחטף לוויד את הכדור ועשה סל ואחרי זה בהוצאת חוץ קריטית אך פשוטה הוא מוסר ליריב - זה מתמצת את הכל!)

בשורה תחתונה אם ככה מיאמי תיקח אליפות (לא סובל את הקבוצה הזאת, אוהב אל לברון ובאמת מגיע לו טבעת) אבל לא ככה! לא כשהשיפוט עוזר לך כי אתה לא צריך את זה, אתם יותר מדי טובים! נ.ב אני לא זוכר כזה משחק גורע לאוקלוהומה הרבה זמן ואם במשחק כזה מיאמי מנצחת בקושי, אז תבינו כמה כוח טמון באוקלוהומה ותבינו כמה השופטים עזרו למיאמי!! (למען הסר ספק אינני אוהד אוקלוהומה ובטח שלא מיאמי).

הגב לתגובה זו סגור
25. מיאמיהודעה שנקראההודעה נעולה אחיה  | 18/06/12 | 16:11
מיאמי האלופה
הגב לתגובה זו סגור
24. השדרנים גרועים לאללה חד צדדיים לטובת אולהומההודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ר' ייד  | 18/06/12 | 15:17

הגב לתגובה זו סגור
23. אדירהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ALLIGATOR  | 18/06/12 | 13:09

הגב לתגובה זו סגור
22. כדורסל מעניין את התחת שליהודעה שנקראההודעה נעולה ירוק  | 18/06/12 | 09:55
תפסיקו להקדיש לזה כל כך הרבה
הגב לתגובה זו סגור
  קוף ירוקתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה Toti  | 18/06/12 | 14:26

הגב לתגובה זו סגור
21. פחח השופטים האלההודעה שנקראההודעה נעולה קובי  | 18/06/12 | 09:38
מי אמר שיפוט בייתי ולא קיבל???
הגב לתגובה זו סגור
20. Lbronהודעה שנקראההודעה נעולה Tyv  | 18/06/12 | 09:18
Lbron is tha kinge
הגב לתגובה זו סגור
19. לברון ודרוראנטהודעה שנקראההודעה נעולה רווווווווווו  | 18/06/12 | 07:32
לברון קלע הרה יותר מדוראנט וכך הוא יותק טוב
הגב לתגובה זו סגור
18. מתחיל להריח אליפות!!! הודעה שנקראההודעה נעולה מיאמי להיט!  | 18/06/12 | 06:51

איפה כל העלובים שירדו על מיאמי מאז שלברון הגיע?

הגב לתגובה זו סגור
17. מגיע לקוקלהומההודעה שנקראההודעה נעולה chelsea  | 18/06/12 | 06:46

מגיע לאוקלהומה לזכות כי מיאמי הםה ריאל מדריד ב NBA

הגב לתגובה זו סגור
16. למה אי אפשר להינות? חייבים להרוס עם שידור חד צדדיהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ספורט5הפועלברסהתאנדר  | 18/06/12 | 06:45

הגב לתגובה זו סגור
  צודק, זה כל כך בולטתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה גיל  | 18/06/12 | 15:09

הגב לתגובה זו סגור
15. אתם מבאסים את כל הגמר עם אנשי אוקלהומה שמשדריםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה די כבר  | 18/06/12 | 06:44

הגב לתגובה זו סגור
14. בבקשה תשדרו בלי פרשנים ושדרנים אתם רק הורסיםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ספורט5הפועלברסהתאנדר  | 18/06/12 | 06:44

הגב לתגובה זו סגור
13. גם שיקגוהודעה שנקראההודעה נעולה סטטיסטיקן  | 18/06/12 | 06:39
גם שיקגו, בסדרה האגדית מול הלייקרס ב1991 ניצחה את שלושת משחקי הבית
הגב לתגובה זו סגור
12. אני עם אוקלהומההודעה שנקראההודעה נעולה דומי  | 18/06/12 | 06:23

אני אתחיל דווקא עם מיאמי: לברון הוא ענק, כשהוא מחזיק בכדור על קו השלוש זה נראה כמו גוליבר בארץ הליליפוטים, כשהוא נכנס לרחבה אין אף אחד שיכול לעצור אותו הוא גאון בראית משחק. הבעיה היא שהוא לא לבד והקבוצה לא עובדת בשבילו אחרי הכל מדובר באסופת כוכבים ולא בקבוצה אמיתית. בכלל מיאמי נראת כמו הקבוצה הרעה אם מסתכלים על זה כמו הטובים מול הרעים

.

אוקלהומה לאומת זאת נראת כמו קבוצה של ילדים טובים. כול מה שחסר להם זה לשמור על ריכוז, על הפרש קטן מחמש נקודות בתחילת הרבע הרביעי, והם לוקחים אליפות...כמובן בתנאי שהם יצליחו לתסכל את לברון. הם באמת מדהימים איך שהם חוזרים כל הזמן אם זאת הייתה כל קבוצה אחרת הייתי הולך לישון כבר במחצית, אבל זה מה שיפה אצלם הם לא מוותרים הם נילחמים בשקט, פה עצירה שם שלשה, בלי שממש נשים לב הם רק במרחת נקודה.

אחרונים חביבים הם השופטים. כפי שזה נראה במשחק הזה מיאמי תהיה אלופה וזה לא יהיה הכדורסל שיכריע. באמת שיפוט מחפיר.

שוב אני בעד אוקלהומה כי יש להם כדורסל  יש להם נשמה ויש להם קהל מדהים. וגם בגלל שאני נגד מיאמי כמו שאני נגד ריאל בכדורגל ומכבי בכדורסל.

הגב לתגובה זו סגור
11. יאללה אוקלהומההודעה שנקראההודעה נעולה רז  | 18/06/12 | 06:23
מיאמי קבוצה מגעילה לא כיף לראות משחקים שלהם והם מזכירים את ריאל מדריד אז יאללה אוקלהומה תנו למיאמי בראש
הגב לתגובה זו סגור
10. לברון לא מגיע לרגעים האחרונים ??הודעה שנקראההודעה נעולה יוס  | 18/06/12 | 06:18
שמעו בתור אוהד שגר במיאמי והייתי גם בארינה בהפסד לאינדי מאז הוא לבש פרצוף של רוצח!! לא רואה כלום חוץ מהטבעת תרתי משמע. די וויד גם עם 25 7 7 עושה תמצופה ומה שבטוח באטייה לא רק בקליעה הוא אקס פקטור ברמה הכי גבוהה! לוקח רק זריקות טובות ובעיקר מחרפן את כל מי שבא מולו letss go heat!! באליי כבר חגיגות בסאוטביץץ יאללה עד הסוף
הגב לתגובה זו סגור
9. ככה אי-אפשר לנצחהודעה שנקראההודעה נעולה Uri  | 18/06/12 | 05:59

כאשר (בהפרש נקודה לזכות מיאמי) אוקלהומה לא מייצרת נקודה אחת בשלוש התקפות רצופות ודוראנט מחטיא שתי זריקות עונשים מהקו, מיאמי מענישה.

לרגע לא היה ספק מי ינצח המשחק למרות שלאוקלהומה יש כל הכלים והרעב לגבור על מיאמי בבית שלהם.

הגב לתגובה זו סגור
8. מיאמי אלופיםהודעה שנקראההודעה נעולה דור  | 18/06/12 | 05:59
מימי נצחו כי ככה זה גם לדאלאס היה שלש בבית ומיאמי גם גנבו לאוקלאומה
הגב לתגובה זו סגור
7. יאהבל זה גרוע להיט כי הם לא יכולים לנצח שלוש הודעה שנקראההודעה נעולה דני ד  | 18/06/12 | 05:58

רצוף בבית כנראה חס וחלילה   ואז לך תנצח שני משחקי חוץ באוק' 6 ו7[

הגב לתגובה זו סגור
  ןגועיורערוהודעה שנקראההודעה נעולה עבוד  | 18/06/12 | 08:44
םעפ
הגב לתגובה זו סגור
6. מיאמיהודעה שנקראההודעה נעולה אוהד מיאמי   | 18/06/12 | 05:06
יאלה מיאמי רק עוד קצת תנצחו!!!
הגב לתגובה זו סגור
5. Okc for the winהודעה שנקראההודעה נעולה שרונרון  | 18/06/12 | 04:26
The heat have no answer for KD& bc of that if he won`t get in foul troubles they will win this game
הגב לתגובה זו סגור
  זה יתרון לאוקלהומההודעה שנקראההודעה נעולה ניב   | 18/06/12 | 06:00

אם היו מנצחים את שתי הראשונים זה היה יתרון ענק ל-okc כי שתי המשחקים הראשונים והשתיים האחרונים שהם המשחקים החשובים נמצאים באוקלהומה

הגב לתגובה זו סגור
  אבל הם לא ניצחוהודעה שנקראההודעה נעולה יי  | 18/06/12 | 12:33
מיאמי ביתרון ענק ואם היא תנצח את משחק 4, היא ב-3:1
הגב לתגובה זו סגור
4. מה זה הדבר הזה?הודעה שנקראההודעה נעולה מ  | 18/06/12 | 03:18
למה למיאמי יהיו עכשיו עוד שתי משחקי בית זה לא הוגן לאוקוהולמה וגם אם הייתה אחרת הייתי כותב את זה הם יכולים עכשיו לזכות באליפות
הגב לתגובה זו סגור
  same has it ever wasתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה Dood  | 18/06/12 | 04:14

הגב לתגובה זו סגור
  התכוונתי למה לא הביאו לאוקולמה גם 3 משחקים בפתיחה של הגמרתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מ  | 18/06/12 | 04:17

הגב לתגובה זו סגור
  המבנההודעה שנקראההודעה נעולה מיאמי  | 18/06/12 | 05:59

של סדרת הגמר הוא 2"3"2 יש יתרון לקבל 3 משחקי בית רצופים, אבל יש גם יתרון אדיר ולדעתי גדול יותר בכך שמשחקים 6 ו 7 בבית שלך, בד"כ הגמר מגיע לסדרה של 6 או 7 משחקים.

הגב לתגובה זו סגור
  מזרח ומערבהודעה שנקראההודעה נעולה אוהד ספורט  | 18/06/12 | 06:06
בסדרת הגמר שהקבוצות זה תמיד ככה כי הקבוצות בדרך מאוד רחוקות אחת מהשניה, אז כדי שהשחקנים לא יצטרכו להתמודד עם טיסות ונסיעות מיותרות הגמר עובד בשיטה של 2-3-2 ואם הייתה מקשיב לסטטיסטיקה של משחקי הגמר מאז שעברו לשיטה הזאת אז רק 2 קבוצות הצליחו לנצח את כל 3 משחקי הבית דטרויוט ב2004 ומיאמי בעונת האליפות. אז כנראה שזה לא כזה יתרון, קשה לנצח 3 משחקים רצוף ולא משנה אם זה בבית או בחוץ בטח עם כל הלחץ של סדרת גמר!
הגב לתגובה זו סגור
  מה זה השיפוט המסריח הזההודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 18/06/12 | 06:09
היה כמה פעמים םאול תוקף ששרקו עליו בלוקינג פאול
הגב לתגובה זו סגור
  זה אמור להיות שני משחקים שני משחקיםהודעה שנקראההודעה נעולה ע  | 18/06/12 | 06:10
ולזאת שהתחילה עוד משחק ואז משחק אחד לביתיות ואחת לבלי ביתיות
הגב לתגובה זו סגור
3. רוצה לראות משחק 3הודעה שנקראההודעה נעולה דני  | 18/06/12 | 03:14

איך אפשר

תודה

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ