בלוס אנג'לס הצטרפו סטיב נאש ודווייט האוורד לקובי בראיינט ופאו גאסול, ויחד עם שחקנים נוספים רבים סימנו את המלאכים כטוענים המרכזיים לכתר של מיאמי. ועדיין, רבים מאנשי הכדורסל מעבר לים לא מתרשמים מהבניה בצד הזהוב-סגול של הסטייפלס סנטר.
"יש להם קבוצה טובה על הנייר וכל העולם מצפה מהם לניסים ונפלאות, עשו את אותו הדבר כשכריס פול הגיע לקליפרס", הזהיר היריב העירוני בלייק גריפין. "אנחנו לא מפחדים ולא רק הלייקרס מדאיגים אותנו. אנחנו רוצים להתגבש כקבוצה ולהיות מוכנים למאבק".
"יש קבוצות טובות מאוד במערב ובלי ללכת רחוק יש כאן בעיר כבר קבוצה שהלייקרס יצטרכו לנצח", התריע פורוורד הקליפרס. "יש גם את הספרס, שיש להם קבוצה טובה ב-500 השנים האחרונות. בגלל זה אנחנו לא מודאגים רק מהלייקרס".
כוכב העבר רוברט הורי, שזכה ב-3 מ-7 האליפויות שלו במדי הזהוב-סגול, חזה: "על אף החתמת נאש והאוורד, הלייקרס האלה לא יגיעו לגמר. אני מעריך שאוקהלומה סיטי תמשיך להיות הפייבוריטית במערב. ומיאמי עדיין הכי טובה עם צירופם של ריי אלן ורשארד לואיס".
"למען האמת, הלייקרס לא מזיזים לי", הצהיר מאמן בוסטון דוק ריברס. "אני מתרכז במיאמי. אני רוצה שהשחקנים שלי ישנאו את ההיט. זה מה שצריך לתפוס את עיקר תשומת הלב שלנו. אמרתי לשחקנים שלי שמשחק שבנוי על אתלטיות מיאמי ככל הנראה תנצח אותנו, אבל במשחק עם חשיבה אנחנו ננצח. אנחנו צריכים שהם ינסו לחשוב ולא ישחקו על פי האינסטינקטים שלהם".
ומה אומרים במיאמי? עוזרו המאמן בוב מקאדו, אלוף פעמיים עם הלייקרס וה-MVP של עונת 1975, טוען: "אני ממשיך לחשוב שהת'אנדר הכי טובים במערב. כל העולם מדברים על איך הם צריכים להשתפר, אבל הם כבר הטובים ביותר באיזור שלהם. יש שם עדיין שחקנים צעירים, אבל עם הרבה ניסיון". |
|
|
| התפרסם לראשונה: 17:30 | 19/09/12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
18. |
התחזית שלי לעונה הקרובה...  |
טל |
| 24/09/12 | 10:11 |
במידה ולא יהיו פציעות כמובן, כמו שאמרו פה יש המון קבוצות שהשתפרו בצורה נכונהו וטובה מאוד... הלייקרס עם אולי החמישייה הטובה בליגה חוץ מארטסט (ושישנה את השם שלו כמה שהוא רוצה לשמות מטופשים), יש להם את הגארד הטוב בליגה, הרכז מהטובים בליגה (גם בגילו היה מקום שני באסיסטים ואף אחד לא טוב ממנו בהתקפות מעבר, מה גם שהוא איום רציני מקשת השלוש, לא מחטיא מהעונשין ובעל סטטיסטיקות גבוהות בכל פרמטר ) אולי מעט חלש הגנתית אך לשם כך יש שני גבוהים מהטובים בליגה מאחוריו, חולשתם היחידה היא בעמדת הסמול פווארד כיוון וארטסט לא תורם להתקפה בשום פרמטר, דבר נוסף הוא שיש להם את הספסל החלש בליגה לדעתי וסטטיסטית הם היו הספסל החלש בליגה בעונה הקודמת... משהו שחובה עליהם לשפר.
אם מדברים על ספסל אז הקליפרס שידרגו את עצמם בנושא זה משמעותית עם צירוף של אודום והיל... שחקנים שיחזקו את ההגנה משמעותית... חמישיה עם גריפין, ג'ורדן, אודום, היל או אפילו קלעי כלשהו, ופול לא תיתן לקבוצות לנשום, מה גם שהוספה של קרופורד וחזרה של פילאפס ולתאנדר לא יהיה קל כל כך השנה.
מינסוטה ודנבר עשו מהלכים מעניינים שנראה איך יתפתחו, איגודלה לדנבר הוא מהלך מצויין למרות שאובדן של אפללו והרינגטון הוא לא קל (השניים צברו בממוצע 28 נק ו14 אסיסטים למשחק) אבל לדעתי הרווח יהיה גדול יותר... ללאוסון יהיה עוזר ומייצר נק מצויין למסור לו, גלינארי יקבל יותר דק ועם קנת' פריד הצעיר לא נזכור את הרינגטון לעוד זמן רב.
מינסוטה עשתה את המהלך הכי מעניין לטעמי הקיץ ואני לא מתכוון לרוסים המצויינים (שבד וקירלנקו) שישדרגו את הרוטציה וההגנה ללא ספק, אני מתכוון לשחקן שכולם אוהבים, הקלעי המצויין והמנהיג לשעבר של פורטלנד, ברנדון רוי, כל אלה יעזרו ללאב ורוביו לשדרג משמעותית את מינסוטה ואולי תוך שנתיים שלוש אף לאיים על הגדולות במערב ואפילו אתיימר לומר שתתברג ביניהם.
במזרח, לא נראה שיש איום ממשי על מיאמי, נכון בוסטון התחמשו בקלעי מצויין ששמו טרי, אך הקבוצה מורגלת מדי לתרגילים של ריי אלן שלא יהיה להם קל לעבור מהפיור שוטר הגדול בליגה כיום ומאז רגי מילר, לשחקן שמכדרר יותר מאשר לקבל ולקלוע.
ברוקלין נראית כאיום הגדול ביותר על מיאמי עם החיזוקים מהקיץ אך עדיין לא בשלים ויצטרכו להתחבר מהר והרבה תלוי בלופז, שלדעתי הוא אחד הגבוהים הטובים בליגה, אך חייב להראות זאת גם בצד ההגנתי... למרות חוסר הבשלות שלהם לדעתי הם יהיו בגמר המזרח מול מיאמי אלא אם יפגשו מוקדם יותר.
עוד קבוצה לשים לב אליה היא - גולדן סטייט, קארי כשיר וזה אומר המון, עם קבוצה מוכשרת וצעירה, תוספת של ג'פרסון שיזכור שבליגה בטובה בעולם צריך גם משהו שנקרא קילר אינסטינקט ושהגיע הזמן לפתח אותו, תוסיפו לזה בוגוט בריא והם יכולים לרוץ מאוד יפה.
זהו לבינתיים מקווה שנהנתם.
|
|
|
|
17. |
הטובות ביותר.  |
מהמם! |
| 23/09/12 | 19:54 |
אז ככה לייקרס נראה לי שמשום מה יהיה להם קושי להתחבר בגלל הגיל קצת ולא נראה לי שיזכו, הקליפרס שהחתימו את גמאל כרואופוד עדיין לא חמישייה נוצצת,כי חוץ מגריפין ופול אין שחקן ברמה הגבוה ביותר,תאונדר החליפה מחליפים וחוץ מזה כלום ונראה לי לא רציני שמה אולי יגיעו לגמר, וכן מיאמי שמאוד התחזקה והשתפרה במחליפים ומה שחסר להם זה סנטר טבעי וטוב ואז בשבילי הם הקבוצה הכי טובה שהייתה בהיסטוריה(ממש כך),ומיניסוטה שהתחזקה בעוד קצת אם החתימה של רוי והשאר, שיקגו תשאר איפה שהיא(תקועים אי שם) ובוסטון לא תגיע בכלל לחצי גמר וספק שלרבע גמר הפלייאוף,אני חושב שמיאמי גם השנה תקח ותדרוס תליגה.
|
|
|
|
16. |
גריפין היקר  |
מכביסט |
| 23/09/12 | 08:59 |
אתה לא פוחד, אתה משקשק
|
|
|
|
15. |
הוורד סטיב קובי פאו מטה וורלד פיס וגימסון האליפות שלנו על בטוח  |
רועי חן |
| 22/09/12 | 20:02 |
תוכן התגובה
|
|
|
|
14. |
בלייק גריפין היקר  |
מישהו |
| 21/09/12 | 18:12 |
שנייה לפני שהשתן עולה לך לראש, גם שנה שעברה, בלי דוויט הווארד וסטיב נאש, ועם ספסל משמעותית פחות טוב ממה שיש להם השנה, הלייקרס, בסופו של דבר, סיימו את העונה טוב יותר מהקליפרס שלך, אז שששש, שב בשקט, כי הקליפרס שלך, למרות שכן חיזקו את עצמם מעט, לא מהווים בכלל תחרות ללייקרס, עם כל הכבוד, LA הייתה, נשארה, ולנצח תהיה, צהובה.
|
|
|
|
13. |
מדהים בעיניי  |
שיקאגו פאן |
| 21/09/12 | 12:53 |
שהייתה כל כך הרבה שנאה כלפי לברון ומיאמי ולאף אחד בכלל לא מזיז מה שקורה בלייקרס. קובי+גאסול+הווארד+נאש שווים אם לא יותר טובים מלברון+וייד+בוש. אני לא אומר שהדרך שבא לברון בחר לעבור היא טובה וגם לדעתי היא הייתה קצת מוגזמת, אבל גם זה שהוארד לא היה סגור על עצמו, ובדרך פיטר את המאמן ומתח חצי מהליגה סתם זה יותר טוב
|
|
|
|
12. |
אנשים שוכחים  |
דמבו |
| 20/09/12 | 13:15 |
אנשים שוכחים שחוץ מהלייקרס יש הרבה קבוצות העונה שייכנסו חזק למאבק על הפסגה, דנוור עם איגואדלה עם פוטנציאל אדיר, מינוסוטה שהחתימה את קירלינקו, אחרי שרוביו יחזור מהפציעה תהיה קבוצה קטלנית, אנידיאנה שכבר שנה שעברה שיחקה מדהים צברה יותר נסיון, ניו אורלינס יוכלו עם הרבה מאמץ להתברג לפסגה עם 2 בחירות דראפט אדירות ועוד קבוצות שהשתפרו בקיץ האחרון, זה כבר לא רק מיאמי,אוקלוהומה,לייקרס,בוסטון! תהיה עונה מעניינת, מאוד..
|
|
|
|
|
הגזמת אחי ,אלה קבוצות שיגיעו מקסימום לחצי גמר אזורי  |
לייקרס מאן |
| 20/09/12 | 15:58 |
אולי ניו יורק זו קבוצה שהתחזקה ויכולה להגיע יותר מעונה שעברה.בגמרים האזוריים תראה את הארבע האחרונות שרשמת או ניו יורק במקום בוסטון
|
|
|
|
11. |
גם הלייקרס לא מפחדים מגריפין והקליפרס  |
KB24 |
| 20/09/12 | 02:02 |
וכולם מדברים מקנאה
|
|
|
|
10. |
לייקרס מיאמי אוקלהומה ושיקאגו טוענות לכתר  |
ישרא |
| 19/09/12 | 23:54 |
תוכן התגובה
|
|
|
|
|
שיקאגו?  |
יוסי |
| 20/09/12 | 10:43 |
בלי רוז (שפצוע שנה) הם יתברגו במקום 6-8 במזרח...כהוכחה תראה את הסיבוב הראשון בפלייאוף ממשחק מספר 2 ואילך...
|
|
|
|
9. |
גריפין חי בסרט,הוא שכח איזה זקנים  |
לייקרס מאן |
| 19/09/12 | 23:29 |
הדיחו אותם הלי להזיע בפלייאוף(בן אנטוניו)הקליפרס שווים בקושי מקום ארבע במערב.רוברט מגזים לדתי הלייקרס העונה בגמר ,אנשים שכחו שהביאו גם את ג׳יימסון ללייקרס יש את המבחר הגבוהים הטוב בליגה ועוד שני רכזים מעולים עם הרבה ניסיון בלייק ודוהון,העונה הלייקרס לוקחים בכמר את מיאמי ב4-1
|
|
|
|
8. |
    |
|
| 19/09/12 | 22:02 |
|
|
|
|
7. |
יש! הטראש טוק חוזר! הגיע הזמן לקצת שנאה הדדית!   |
רון |
| 19/09/12 | 21:24 |
|
|
|
|
6. |
לייקרס יקחו אליפות (תכנסו יש הסבר)  |
אורי |
| 19/09/12 | 21:24 |
אומרים שלמיאמי הייתה שלישיה קטלנית ועכשיו עם ריי אלן רביעיה הרביעיה של הלייקרס נאש ובי גאסול והווארד יקחו את האליפות בהליכה
|
|
|
|
|
פשש איזה הסבר  |
אהלן אני מילר |
| 19/09/12 | 22:29 |
לבד חשבת?
|
|
|
|
|
בכל קבוצה צריך 2 קלעים טובים מבחוץ  |
דני |
| 20/09/12 | 10:34 |
חוץ מקובי מי עוד יש בלייקרס (אל תגיד לי נאש)
|
|
|
|
5. |
חחח  |
חיים |
| 19/09/12 | 21:07 |
איך אתם מעזים להשוות את כריס פול ובלייק גריפין לקובי הווארד וסטיב נאש
|
|
|
|
4. |
חחחח  |
קובי |
| 19/09/12 | 20:15 |
מצחיק כמה פחחיים שישבו על הספסל ולקחו אליפויות מרשים לעצמם לפתוח תפה חחחחח מצחיק מאוד
|
|
|
|
3. |
חחחחח מצחיק  |
קובי |
| 19/09/12 | 20:13 |
מצחיק אתה גריפין קודם כול תקלע מהעונשיין לפני שאתה מדבר כי הדבר שאתה יודע זה להטביע ואתה מוגבל בתנועה ושנית כול לקליפרס עם כול הכבוד חוץ מפול אין שם מישהו שיכול לדבר מול קובי גאסול ודוייט
|
|
|
|
2. |
תסתמו כבר את הפה!!! קנאים, לכו לישון על הבטן  |
מישהו |
| 19/09/12 | 19:54 |
"בלייק גריפין" לא מפחד מהלייקרס וואווווווו ממש מפחיד האיום הזה יאללללללה איזה שחקנים מפגרים יש שם בארצות הברית
|
|
|
|
1. |
אני אוהד בוסטון ואם  |
אוהד בוסטון |
| 19/09/12 | 18:39 |
כמה שאני לא אוהב את הלייקרס אני חושב שגריפין מזיין את השכל כשאומר כזה דבר
ההבדל בין הגעתו של פול לקליפרס לבין מה שהביאו הלייקרס העונה הוא אדיר
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
NBA
דברים שחייבים לדעת:
- ב-1949 הוקמה ה-NBA, באיחוד בין ה-BAA ל-NBL. זה לא נגמר שם: ב-76' ה-ABA התמזג עם ה-NBA ליצירת הליגה המוכרת לנו היום.
- מיניאפוליס לייקרס היתה האלופה הראשונה ב-NBA. אחר כך היא עברה ללוס אנג'לס וכיום יש לה 16 אליפויות, אחת פחות מהשיאנית בוסטון סלטיקס.
- ניו ג'רזי, אורלנדו, פיניקס, יוטה, קליבלנד ואינדיאנה מעולם לא זכו בתואר. לאלופה הנוכחית, מיאמי, יש שתי אליפויות (2006, 2012).
- האליפות מוכרעת בתום פלייאוף בו משתתפות 16 קבוצות, בסדרת גמר בין אלופת המזרח למערב
- כל הטבלאות, לוח המשחקים והתוצאות - כאן בעמוד
המלצות גולשים בפייסבוק
|
|