|
עקוב אחרינו
|
 |
|
|
|
|
אשם במצב? ראובן עטר (יוסי שקל)
|
 |
 |
מי היה מאמין שככה תיראה מכבי חיפה לאחר ארבעה מחזורים? נקודה מ-12 אפשריות זה אכן מאכזב אבל זה רק בגלל שאחרי שני ההפסדים הראשונים הם פעלו בפאניקה. הרכישות שנעשו לא מתאימות למועדון והן תוצאה ישירה של לחץ. לא הייתה חשיבה מקצועית עמוקה בנוגע לשחקנים שהגיעו.
אני לא חושב שדקל קינן, אביחי ידין, לירוי צעירי וג'ואל דמאו אלה הם השחקנים שישדרגו את המועדון. בסך הכל מדובר לרוב בשחקנים אפורים ובינוניים שלא שווים את הסכומים שהושקעו בהם. אני בטוח שלחיפה יש שחקנים ברמתם גם בנוער. אבל מי הביא אותם? ראובן עטר. הוא ביקש אותם וקיבל משחר כל מה שרצה.
הבלמים לא היו הבעיה של מכבי חיפה, כך שהרכישה של קינן היא מיותרת. צעירי ודמאו הם לא ברמה המתאימה וגם אביחי ידין לא שווה את הכסף ששולם עבורו. הוא לא שחקן שיכול להביא את חיפה לרמות הגבוהות. יחד עם זאת, לא רק עטר אשם במצב, גם השחקנים לא נקיים.
למרות כל הביקורות, חייבים לומר שבדומה למשחקים הקודמים שלה, מכבי חיפה לא הייתה פחות טובה מיריבתה. הירוקים סבלו מחוסר מזל וגם קופחו כשלא נשרק לזכותם פנדל (על אנדלובו). לסיכום, אם חיפה לא תעשה שינויים ב-11 כל שבוע וכשעטר ישתף קשר אחורי נוסף, אז יגיעו הניצחונות וזה לא מאוחר מדי. יש להם את הכלים להתאושש ולחזור למירוץ, אך כדי שזה יקרה הם חייבים להתנער מהלחץ ומחוסר הביטחון שמשפיע על השחקנים. חשוב לעצור את הסחף. הפועל חיפה. גם המועדון השני מחיפה נמצא בבעיה קשה. ניר קלינגר סובל מיואב כץ והמקרה של דנילו ניקוליץ', בו המאמן רצה לחתוך את השחקן וקיבל וטו מהבעלים, הבהיר בדיוק מה מעמד המאמן במועדון. הבעיה היא שכץ לא מבין שההתערבות שלו מחלישה את מעמדו של ניר בעיני השחקנים. כץ עשה דבר דומה לשלומי דורה ולניצן שירזי בזמנו והוא לא מבין את הנזק שהוא גורם. נכון שקלינגר עשה טעויות כשהביא שלושה בלמים זרים ולא פגע באף אחד. כנראה שגם השנה הם ילחמו על חייהם בליגה.
הפועל באר שבע. לא ברור מה קורה שם. אלישע לוי הגיע, שחקנים טובים הוחתמו ושום דבר לא נדבק. אני רק מקווה באופן אישי שאלונה ברקת לא תרים ידיים, כי למרות ההשקעה הגדולה העסק שם נראה רע מאוד, כי בשלב הזה חשבנו הם יהיו בחלק העליון של הטבלה. אני חייב להתייחס גם לאבירם ברוכיאן. בעונות הטובות שלו בבית"ר כולם פרגנו לו ונהנו ממנו, אבל כבר כמה שנים שהוא מציג יכולת חלשה. לא שיחק טוב בבית"ר ובפולוניה ורשה ואני לא חושב שיש לו את האופי לסחוב שחקנים אחריו ולהביא הישגים.
בני סכנין. למזלם, הרבה קבוצות עוד ייאבקו נגד הירידה ללאומית. יחד עם זאת, אסור להם לספוג 11 שערים בשלושה משחקים. זה פשוט יותר מדי. יש למועדון בעיה קשה בהגנה וגם בשער עם מחמוד קנדיל. אבל מעל הכל הבעיה היא בניהול. כל המלחמות שהיו בהנהלה חילחלו והשפיעו על השחקנים וזה מנע מהם להתרכז רק בכדורגל. פעם כל קבוצה הייתה פוחדת לבוא לדוחא ועכשיו הפועל ר"ג מבקיעה שם שלישיה, אין לזה צורה. אם זה יימשך כך הם ירדו ליגה. |
|
|
| התפרסם לראשונה: 09:32 | 23/09/12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20. |
ראובן תשנה שיטה.  |
ירוק |
| 23/09/12 | 13:08 |
לחיפה יש סגל מעולה שלא נופל מאף קבוצה בארץ.
ורובן חייב להתאים את השיטה לסגל ולא הפוך.
לדעתי מתאים מאוד לשנות את הטקטיקה לסטייל של יובה.
ל5-3-2 שהופך בהתקפה ל3-5-2.
שלושת הבלמים הם כמובן קינן פילאבסקי וצוצאליץ, כפילאבסקי האחורי בגלל חוסר מהירות.
שני השחקני קו יבחרו מבין השלושה: צעירי, עזרא וטאווטחה.
השלושה המרכזיים יבחרו מבין: ידין, גולסה, דמאו וורד.
והשניים בחוד יהו קטן וחלוץ נוסף.
|
|
|
|
19. |
בושה.!! מי המאמן של מ.ס אשדוד כנסו.!  |
העקרב |
| 23/09/12 | 12:46 |
אני פשוט לא מאמין למה שראיתי בדקה ה-70 של המשחק, זה קורה רק בכדורגל שלנו.. מי המאמן של מ.ס אשדוד? דויד רביבו או ג'קי בן זקן או יוסי מזרחי, איך זה יכול להיות ששחקן ויושב ראש של הקבוצה אומרים מה לעשות ואיך לשחק למאמן יוסי מזרחי איך? מה ג'קי עושה ביציאה? ולמה דויד רביבו קורא ליוסי לספסל ונותן לו הוראות? זה פשוט בושה. ויוסי איך אתה כמאמן מכובד אתה משפיל כך את עצמך ועוד במשחק מרכזי לעיני כל מדינת ישראל .אם כך כול 12 נקודות הם בזכות השיטה והטקטיקה של המאמנים דויד וג'קי.
|
|
|
|
18. |
איי איי איי מה יהיה?   |
ALLIGATOR |
| 23/09/12 | 12:44 |
|
|
|
|
17. |
עכו מנצחת שבוע הבא את חיפה בדוק  |
הקורא בשוקו |
| 23/09/12 | 12:41 |
אחת בכושר מצוין ואחת שכחה לשחק
|
|
|
|
16. |
כתבה עלובה.  |
ב.ג |
| 23/09/12 | 12:38 |
איך אפשר לרדת על מכבי חיפה על הרכישה של ידין? אין שחקנים בשוק והם הגיעו לממב שהוא היחיד שאפשר להביא. מעבר לכך, מדובר מאחד הקשרים האחוריים הטובים בארץ ללא עוררין.
הסכום ששולם עליו מוגזם? באמת? 270 אלף יורו זה הרבה? על דמאו שילמו סכום דומה ועל אנדלובו שילמו הרבה יותר. זה מה שמפריע למר שליימה, או שגם הפעם הוא בילה בהופעה של שלמה ארצי במקום לעבוד?
|
|
|
|
15. |
לראובן הכתיבו את מי לקחת,אדון שלמה,ראובן לא אשם   |
אני עם עטר עד הסוף, |
| 23/09/12 | 12:24 |
|
|
|
|
14. |
אם כץ אתה טועה  |
שלמה |
| 23/09/12 | 12:24 |
דורה שירזי ניר לוין רן בן שמעון וקלינגר לא מתאימים להפועל חיפה אף אחד לא עוזר לו רק מדברים קלינגר לא מתאים לחיפה אלי כהן מעכו כן השחקנים התקפה קטלנית אבידור לא חלוץ פנדל אחד על אחד לא פוגע רץ לתיקשורת לאלה מאז הפציעה לא פוגע גלשוביץ התחתן ומכשפה מאז חלש כיוואן חלש רואש עשה מאומה על כלום ואז התחתית התחזקה ואנחנו חיכינו למלאך יש בנוער חלוץ שישמעו הוא לא ישאר בהפועל חיפה הירש
|
|
|
|
13. |
שליימה העגלון  |
סנדי |
| 23/09/12 | 12:03 |
מתי תפסיק כבר עם השטויות,יא חרטא-ברטה.זמנך עבר.
|
|
|
|
12. |
עכשיו יתגלו האוהדים האמיתיים של חיפה! הצטרפו למאבק  |
ירוק מאז שהוא תינוק |
| 23/09/12 | 11:56 |
גמר אנשים... האמת, אין יותר מה להמשיך לדבר ולהסביר ולטקבק על האשמים במצב. הגיע זמן מעשים.
למי שבכל זאת עדיין לא נפל האסימון, זהו בערך תמליל שיחת הקבלה של שחר עם עטר בעת החתמתו לתפקיד המאמן בחיפה:
" אתה בא לאמן את המועדון מספר אחת עם הקהל הכי גדול במדינה (שגם סוגד לך וזוכר לך את תקופתך כשחקן נפלא במדים הירוקים) ואתה צריך להבין שאותי כל זה לא מעניין וממש לא מרתיע. אני כבר שנים עושה מלא כסף על הקהל הענק של חיפה שקונה אצלי 35000 מנויים אפילו לר"ג למרות שאני מביא לו בהנחתות דרך מאמנים בובות את דוטרה,שטרכמן,חסוס ססראץ וסיידו וגם כשאני שנה אחרי שנה רק קוטף כספים ממנויים,ממענקי ליגת האלופות והאירופית, ממכירת כל השחקנים הטובים וחיסכון על רכש נחוץ.
אתה לא תקבל שום שחקן שאתה רוצה שעולה כסף,אלא רק שחקנים שאני אקבע לך שלא יעלו לי כסף ושאוכל לפי המלצתו של זהבי למכור אותם במחיר מופקע לפראיירית תורנית בחו"ל. אה ועוד משהו - יניב קטן הוא זה שמרגיע לי את הקהל כל פעם שהקהל מבין שאני עובד עליו בעיניים, ואייל משומר נשוי לאחיינית שלי - אז לא משנה אם זה הורס את כל הקבוצה ואת הסיכוי שלה להצליח אפילו בליגה למקומות עבודה - קטן ומשומר מבחינתך הם אלוהים והם תמיד משחקים בהרכב ואף פעם לא חוטפים ביקורת! קאפיש?
אז שיהיה בהצלחה,תלתלים,ועוד משהו- מילה אחת לתקשורת על מה שאמרתי לך בריאיון הזה ואני אדאג דרך אותה תקשורת (שכבר שנים מלקקת לי) שלא תעבוד יותר במקצוע הזה..."
תבינו כבר- רובן לא אשם בכלום חוץ מזה שהוא מסכים להמשיך להיות השכפ"ץ של שחר-קטן-זהבי ולא מספר לתקשורת את האמת!
מה כבר צריך לקרות כדי שאנשים יבינו??? המאמנים הבובות מתחלפים והרכש (אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה) נשאר אותו רכש עלוב שמונחת ע"י שחר וזהבי מלמעלה על הבובות, וכך גם קטן נשאר שנה אחרי שנה בהרכב ועוד סביבו נבנית הקבוצה!
במצב כזה לא יעזור גם מוריניו מנג'ר וקאפלו מאמן על הקווים כשגם השחקנים הטובים שכבר יש לנו - לא יכולים לבוא לידי ביטוי, ושהמסרס סטייל אבי נמני קובע לעצמו שהוא בהרכב אפילו שאין לו כשירות לשחק כדורגל שולחן!
היתה לנו,האוהדים, כבר הצלחה אחת העונה!
הצלחנו להזיז אפילו את הקמצן שבקמצנים- יענקלה שחר- וגרמנו לו (למרות שלעולם הוא לא יודה בזה) להחזיר את דקל וגם להביא לנו (בעל כורחו בגלל שהתחילו לצעוק עליו ביציעים) אחלה שחקן לאמצע המגרש- אביחי ידין.
ידין הוא שחקן שכבר שנים אנחנו מחכים לישראלי ברמתו שיגיע אלינו. שחקן שאם היו מביאים לצידו את אולמודו ורולה שעטר כ"כ רצה ולא קיבל יחד עם תמוז מהפועל ת"א וטשיירה במקום פילאבסקי (במקום הרכש הבינוני הקבוע כמו כל שנה, כשהשנה זה אנדולבו ודמאו ושיימן ואלקיים וצעירי) אז היה לנו סגל אדיר שהיה מפרק פה את הליגה וגם מחזיר את ההשקעה פי 4 כשהיה עולה לליגת האלופות ובוודאי לא עושה 0-0-0 כמו בתקופת הבובה אלישע.
חלון ההעברות נסגר,כך שאין מה לעשות יותר בכיוון שחר. לפחות עד הקיץ...
עכשיו כל מי שמחשיב את עצמו לאוהד אמיתי של חיפה,כל מי שלא רוצה שנגמור כמו מכבי ת"א אחרי ההרס שהשאיר שם נמני שהיה שם מעל הקבוצה - כל אחד כזה חייב להצטרף למאבק בעזרת מחאה אמיתית מהיציעים שתדרוש להעיף את קטן מההרכב!!
נגמר!
שנים אנחנו אוכלים ובולעים את הצפרדעים שבוע אחרי שבוע,ורואים ים של כתבי חצר מחפה על קטן ושחר ולא שואל את השאלה הקשה - למה שחקן שלא כשיר בעליל (וגם כשהיה בשיא הקריירה והכשירות שלו- לא הגיע לקרסוליים של שחקנים כמו ברקוביץ' ואלון מזרחי למשל) משחק בהרכב שנה אחרי שנה,מאמן אחרי מאמן, כשכל הקבוצה סביבו מוחלפת ועדיין הכל עובר דרכו ונבנה סביבו למרות שהוא מקור כל איבודי הכדור,סירוס השחקנים הצעירים הכשרוניים ואי הירידה להגנה?
ידין נכנס דקה 70 ונראה מצויין! כל היציע שואל- איך הוא לא פתח באמצע ליד דמאו?? איך זה שגולסה לא משחק מתחת לחלוץ כמו שכבר שנים כל מי שמבין כדורגל צועק שהוא צריך לשחק שם???
התשובה היא שקטן חייב לקבל את הפרמיה שלו ויהי מה! וכולם יסתדרו סביבו ויוחלפו לפניו!
לא עוד! אנחנו נתקדם לעבר ההצלחה הבאה שלנו - הוצאת קטן מההרכב (כי לעטר אין סמכות לעשות את זה למרות שהוא מאמן מצויין שיודע שזה מתבקש)!
לנו,האוהדים האמיתיים,הקבוצה היא מעל הכל! אף שחקן אף בעלים (גם אם הוא חושב שהשמש זורחת לו מה@#@) ואף סוכן לא יהיה מעל הקבוצה!
יניב קטן המלחמה נגדך יוצאת לדרך,ואנחנו לא נשקוט ולא ננוח עד שהמשימה תושלם. לא ניתן שזה יקרה בהחלטה שלך על עצמך שפתאום תגיד "אני אחזור להרכב כשארגיש שאני כשיר" כמו שעשית אצל אלישע. אנחנו נדאג שיגידו במפורש שאתה לא פותח בהרכב כי המאמן לא חושב שאתה שווה הרכב אלא טוב לחזק את הקבוצה מהספסל בדקה 70-80.
כולם מוזמנים להצטרף! כל השאר - תמשיכו לקבל יריקות ולחשוב שיורד גשם.
|
|
|
|
|
אתה לא אמיתי  |
יניר |
| 23/09/12 | 12:28 |
אתה בטח גם יליד שנות התשעים
|
|
|
|
|
חוץ מקטן אתה מקשקש ומנהל כסף של אחר   |
עדיף שתשתוק |
| 23/09/12 | 13:15 |
|
|
|
|
11. |
שחר וזהבי אחראים על הרכש בחיפה לא עטר  |
נירו |
| 23/09/12 | 11:48 |
אם עטר היה מחליט על הרכש אז אולמדו הארגנטינאי היה מזמן בחיפה, גם את ידין וקינן שחר לא רצה אלא נאלץ להביא אותם אחרי הפתיחה הגרועה.
כל השחקנים שהגיעו לחיפה פרט לעזרא הם ברירת מחדל אחרי שהאופציות הראשונות נשללו ע"י שחר שרוצה להשקיע כמה שפחות.
ככה נותר מצב ששנה שניה ברציפות חיפה מחתימה רכבת שחקנים לא מתאימים שניה לפני שחלון העברות נסגר מתוך פאניקה.
אם שחר היה פותח את הכיס מראש לפני תחילת נעונה ולפני מחנה האימונים חיפה הייתה היום במקום אחר לגמרי, חיפה צריכה הייתה להביא את טוטו תמוז אביחי ידין גורג טשיירה ואולמדו, אן הרביעיה הזאת הייתה מגיעה בזמן חיפה הייתה היום עם 8 נקודות לפחות.
שחר תלמד לפעמים הזול עולה ביוקר!
|
|
|
|
10. |
שלמה לא כתב את הטור כמו תמיד- אבל הפעם זה מביך גם   |
ירוק |
| 23/09/12 | 11:37 |
בשביל הכותבים שלו
כולנו זוכרים איך בישראל היום הוא כתב טור בזמן שהיה בהופעה של שלמה ארצי
שקרן רמאי
|
|
|
|
9. |
יש בנוער בלם כמו קינן וקשר כמו ידין?   |
קשקשן גדול אתה |
| 23/09/12 | 11:36 |
|
|
|
|
|
שלמה פשוט מבין כדורגל וצודק בניתוח שלו.   |
כתום ותיק |
| 23/09/12 | 11:48 |
|
|
|
|
8. |
קינן ממש לא מיותר  |
|
| 23/09/12 | 11:35 |
אחרי שפלאח ואיציק כהן לא בקבוצה איך היינו ממשכים רק עם 2 בלמים חייבים שיהיה 3 לפחות למקרה של עייפות פציעות וכדו'
ידין זה רכש מעולה צעירי מיותר אבל יכול ליהיות ביחד עם ידין 2 קשרים אחוריים טבעיים יצירתיים זה אמור לעבוד טוב ודמאו זה סוג של ג'ון קולמה גרזן בהגנה אבל בלי טיפת טכניקה שצריך קשר אחורי בוא נגיד דשצעירי ודמאו יש לכל אחד מהם את מה שחסר לשני וביחד יש מצב שזה יפעל טוב
סך הכל לא רכש כזה נוצץ אבל יש קבוצה טובה וסגל טוב שיכול וצריך להוציא הרבה יותר ממה שראינו לדעתי חסר עוד חלוץ אזולאי ותורג'מן לא ברמה אנדלובו לא מתאים לשיטת המשחק ועמאשה חושך מאז הפציעה
אם נסכם בין ההרכב הזה להרכב שלקח אליפות נשים לב
דוידוביץ ואדרי נישארו
קינן נשאר
טשיירה הוחלף בצ'וצ'אליץ פחות או יותר אותה רמה
קולמה הוחלף בדמאו פחות או יותר אותו רמה
כיאל הוחלף בידין פחות או יותר אותו רמה
קטן נישאר
גולסה נשאר
ורד נשאר
רפאלוב הוחלף בעזרא נקווה מאוד שימלא את החלל בינתיים הוא בדרך הנכונה
אבל בגיזרת החלוצים
עמאשה אנדלובו אזולאי ותורג'מן
זה ממש לא
ארביטמן דבלאשווילי וחמד
לדעתי פה הבעיה מבחינת רכש!
מבחינת איך שהקבוצה משחקת הבעיה העיקרית זה שהם נכנסים לפאניקה אחרי שהם חוטפים גול ושכלך שבוע שחקן אחר משחק צריך לגבש הרכב קבוע שיקרוץ כמה משחקיםעם שיטת משחק ברורה ואז גם התוצאו יגיעו!@
|
|
|
|
7. |
שרף האינטרסנט הכי גדול בתקשורת..  |
בטח לא תפרסמו |
| 23/09/12 | 11:34 |
קלינגר חביבו אז לא נשמע מילת ביקורת על הפשלונר הסידרתי..
טביב חבר טוב שלו ולכן הוא יורד על ידין, וזה לא שידין הוא מסי או שלא צריך לבקר אותו על ההתנהגות שלו בהפועל אבל בליגה שלנו הוא בהחלט שידרוג.
עצוב ומעליב שממשיכים לתת פתחון פה בתקשורת לאנשים שברור שמונעים מאינטרסים וחוסר אובייקטיביות, בסופו של דבר מי שנראה רע זה העיתון או האתר.
|
|
|
|
6. |
טןאהכטןאכטןאכןטאכטלוכטו  |
סזדש |
| 23/09/12 | 11:33 |
וטלםטיחליחטויחלתיעצלואעןלחיהצלחיהליצתליחהלח
|
|
|
|
5. |
לעטר אין ביצים,  |
חכם מימון |
| 23/09/12 | 11:25 |
לך לשחר ותחזיר את המפתחות של הקבוצה ושל המכונית
להשיג בקושי נקודה אחת מתוך 16 זה בזיון גדול לקבוצה ובמיוחד ליענקלה שחר
לך הביתה
|
|
|
|
4. |
קינן רכישה מעולה, בלעדיו לחיפה יש רק 2 בלמים  |
הנמר |
| 23/09/12 | 11:24 |
שום קבוצה, לא משנה באיזה רמה, לא יכולה להרשות לעצמה שיהיו לה רק 2 בלמים בסגל. אחרי שפלאח שוחרר חובה היה להביא בלם ועדיף ברמה גבוהה, וקינן בדיוק השחקן שהיינו צריכים.
לגביי השאר, ברגע שעטר יעבור לשחק 4-5-1, עם משומר על הספסל, ידין ודמאו קשרים אחוריים, וגולסה מתחת לחלוץ בודד (עמאשה) - הכל יראה יותר טוב. הבעיה היא שזה לעולם לא יקרה כי עטר חושב שהוא המציא את הכדורגל ויכול להמשיך לנצח לשחק עם קשר אחורי אחד, וכל משחק לחטוף גול מאיבוד כדור במרכז המגרש (חיפה ספגו שער כזה בכל אחד מ-4 המחזורים עד עכשיו).
אין תקווה כנראה, נקווה שלפחות את קבוצות התחתית ננצח, למרות שגם זה לא בטוח בכלל.
|
|
|
|
3. |
שלמה, אתה טועה ומטעה  |
ירוק |
| 23/09/12 | 11:20 |
בנושא של מכבי חיפה, צדקת בקשר לעניין אחד - דמאו באמת לא מתאים למכבי חיפה. בקשר לידין, קינן וצעירי אני לא מבין על סמך מה אתה כבר קובע שהם לא מתאימים ושהיה טעות להחתימם?
את קינן החתימו עקב העובדה שעמדו לרשות עטר רק 2 בלמים וחשוב היה שיהיה עוד אחד, מה גם שבשבוע שהוא חתם צוצליץ' היה מורחק.
לירוי צעירי אפילו לא היה בסגל למשחק אתמול כך שאי אפשר לשפוט אותו ואביחי ידין, שהוא שחקן מצויין, חתם רק ביום חמישי וצריך לתת לו זמן, ברור שהוא לא יפרע שטרות במשחק הראשון שלו בו הוא שיחק 20 דקות. קצת דיוק בבקשה.
|
|
|
|
2. |
שלמה שרף-פרשן או חתרן  |
אריק |
| 23/09/12 | 11:04 |
מדברים על הכשרונות של חיפה כבר כמה שנים:גולסה,ורד, היכן הם??קיבלו את המושכות ומה עשו עם זה?הגנה איטית ואיננה טובה.צעקת ופרשנת כמה הם חדירים-הביאו את דקל קיינן.
אמרת אין שחקנים בקישור האחורי -נכון תמיר כהן אינו מספיק /טוב ונוסף לכך גם נפצע.אז מה עושים מר שרף מאמן הכדורגל והפרשן המהולל ?האם בונים על הכוכבים שישנם במאגר או בנוער? האם הם נמצאים? האם קיימים?מאז קנדרורוב,וזאטוטאס אין שחקן קישור אחורי טוב.אז מה עשו בחיפה?
הביאו את השחקן הכי טוב שיש והיה פנוי מסכנין שגם הוא נפצע .אז מה עושים ?הביאו עוד שחקן אחורי -ידין,שחקן עם קבלות ,שחקן נבחרת ,שחקן שהביא אליפות.
גדול מאמני הכדורגל של ישראל שרף .אגב תזכיר לי ולאחרים .מה בדיוק עשית עם הנבחרת ולאן הגעת? אם איני טועה ב2 קדנציות-לכלום!!!.ועוד כמה שחקנים שהביאו לעבות את הסגל , מכיוון שלא היו במחלקת הנוער המפוארת או באקדמיה העסקית שלך שחקנים מתאימים.ואז רואים מגן שמאלי שעדיין יש לו שיני חלב עושה מה שהוא רוצה כי אין לו מחליף או מגן ימני לא יודע להעביר מסירה אחת מדוייקת.ואל לנו לשכוח 2 חלוצים צעירים ומבטיחים ומה בדיוק הם עשו בהזדמנות שקיבלו.אז מר שרף הנכבד אתה ורעיך שמלבד לחפש אשמים,לא עושים כלום.אולי הגיע הזמן שתקח לך את הפרשנות העלגת והלא מחמיאה בלשון המעטה ולך ותגדל פרי הדר.אולי בזה אתה יותר טוב. די... נמאסתם.
|
|
|
|
1. |
כבר לפני העונה הסגל של חיפה היה אפור וחלש  |
מנור |
| 23/09/12 | 10:53 |
קבוצה הביאו אליה שחקנים מעבר לשיא או כאלה שלא בכושר משחק, אין לחיפה באנקר בשום חלק מערכתי, הסגלים של עכו ור"ג לדוגמה איכותיים משל חיפה.
לחיפה יש שמות אבל לא שחקנים טובים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
ליגת ווינר
דברים שחייבים לדעת:
- כשהיו פה בריטים קראו לה ליגה א', אחר כך הלאומית וב-1999 נקבע שמה "ליגת העל" (ליגת ווינר)
- מאז קום המדינה הוכתרו 13 אלופות כדורגל שונות. השיאנית: מכבי ת"א עם 14 זכיות
- האלופה המכהנת: קרית שמונה
- כל התוצאות, הטבלאות ולוח המשחקים - כאן בעמוד
המלצות גולשים בפייסבוק
|
|
|
|
|