עקוב אחרינו

איש העסקים שמואל שניצר יסייע לבית"ר י-ם

רועי גלדסטון
11:30|18/06/2012

היהלומן נפגש עם אנשי הקבוצה מליגה ב' והבטיח לשמש כספונסר. המועדון: "מקווים שבעקבותיו יבואו עוד אנשים ונוכל להחזיר עטרה ליושנה"

הבטיח לסייע. שניצר (קובי אליהו, אוואלה!)
הבטיח לסייע. שניצר (קובי אליהו, אוואלה!)

איש העסקים שמואל שניצר הבטיח לסייע לקבוצת הכדורסל של בית"ר ירושלים. בפגישה שנערכה בין שניצר לבין הנהלת בית"ר, בעקבות פנייה של יו"ר המועדון גבי גפן, סגרו הצדדים על סיוע בעונה הקרובה אותו תפתח בית"ר בליגה ב'.

ראשי בית"ר ירושלים החליטו לפנות לשניצר לאור חסור הוודאות סביב המשך כהונתו כיו"ר קבוצת הכדורגל של רמלה/בית"ר ת"א מהליגה הלאומית. בכל מקרה, שניצר ציין בפני גפן כי הוא מתכוון לסייע כספונסר, כאשר לנגד עיניו פעילות רחבה של ילדים עם מבט לעתיד

 שניצר כיהן בעבר כנשיא הבורסה ליהלומים, במשך 3 קדנציות רצופות, וקיבל את תואר נשיא הכבוד של הבורסה לכל ימי חייו. בשנת 2002 הוא נבחר לכהן כנשיא הפדרציה העולמית של בורסת היהלומים, תפקיד בו כיהן ב-2 קדנציות רצופות.

"המועדון מסיר את הכובע בפני שניצר, שדם בית"רי זורם בגופו והביע את נכונותו לסייע לקבוצה המתחדשת", נמסר מבית"ר, "אנו משוכנעים שבעקבותיו יבואו לקבוצה אנשי עסקים נוספים, על מנת שנוכל להחזיר עטרה ליושנה".

התפרסם לראשונה:     11:30 | 18/06/12 הדפס
תגובות
עד כה: 0 תגובות, ב- 0 דיונים. הוספת תגובה

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ