עקוב אחרינו

פוטבול: הג'אגוארס ישחקו 4 פעמים בלונדון

מערכת אתר ערוץ הספורט
19:06|22/08/2012

הקבוצה מג'קסונוויל תהפוך את וומבלי לבית השני שלה בשנים הקרובות: "הזדמנות שאי אפשר לתת לה מחיר"

אמריקה בוומבלי (gettyimages)
אמריקה בוומבלי (gettyimages)

ה-NFL הולכת ומתקרבת למעבר קבוע לאנגליה. ליגת הפוטבול האמריקנית מקיימת משחקים בלונדון מזה 2007, וכעת הובטח שהמסורת תימשך לפחות עד ל-2016. יותר חשוב, אם עד כה זהות הקבוצות שחצו את האטלנטיק השתנתה על בסיס שנתי, החל מ-2013 תגיע לאצטדיון וומבלי הג'קסונוויל ג'אגוארס.

הקבוצה מפלורידה, שסבלה בשנים האחרונות מיציעים ריקים באצטדיון הביתי, תחליף אותו פעם בשנה ואמורה לגרוף רווחים יפים במידה ויצליחו למלא את וומבלי כפי שקרה בשנים האחרונות. עדיין לא הוחלט את מי ג'קסונוויל תפגוש במסעותיה לבריטניה.

במקור היה הסט. לואיס ראמס היו אמורים להפוך את וומבלי ל'בית' בשנתיים הקרובות, אבל הקבוצה ויתרה בגלל בעיות עם השכירות באצטדיון שלה.הראמס בכל זאת יקיימו משחק אחד בלונדון, כאשר תפגוש את ניו אינגלנד פטריוטס ב-28 באוקטובר.

נשיא הג'אגס, שאד חאן, סיפר: "המהלך לשחק בלונדון בארבע השנים הקרובות היא עקבית עם החזון שלנו להגדיל את מותג הג'אגוארס באופן עולמי. אנחנו מעריכים את התמיכה מהקהילה העסקית בעיר שעזרה לזה להפוך למציאות. מדובר בהזדמנות שאין לה מחיר".

התפרסם לראשונה:     19:06 | 22/08/12 הדפס
תגובות
עד כה: 2 תגובות, ב- 2 דיונים. הוספת תגובה
2. האם יועברו שידורים של ה-NFLבערוצי 5 (+, live וכו')הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ערן  | 03/09/12 | 16:42

הגב לתגובה זו סגור
1. אבל מה עם מוריס ג'ונס דרו? אם הוא לא בא- גם אני לאהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה טל  | 23/08/12 | 12:17

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ