עקוב אחרינו

נאור, איתן וטימור ימשיכו בהפועל ת"א

רועי גלדסטון
16:29|06/07/2012

השלושה, שהצעידו את המועדון לליגת העל, יישארו בסגל של אדלשטיין. בהפועל עדיין מחפשים אולם לעונה הבאה

נשאר בהפועל. מתן נאור (gettyimages)
נשאר בהפועל. מתן נאור (gettyimages)
הפועל תל אביב יוצאת לדרך חדשה בליגת העל בכדורסל. האדומים, שחזרו לליגה הבכירה אחרי היעדרות בת 5 שנים במהלכה בעצם הקבוצה נבנתה מחדש ב"פרויקט אוסישקין". הקבוצה הודיעה היום (שישי) כי גל איתן, מתן נאור ובר טימור ימשיכו בסגל של ארז אדלשטיין גם בעונה הקרובה.

איתן, נאור וטימור יהוו את השלד הישראלי המרכזי של הפועל בעונה הקרובה ואליהם יצטרפו מספר שחקנים נוספים. בשבוע הקרוב תימשכנה ההכנות כאדלשטיין ויו"ר העמותה רמי כהן ייפגשו עם עוד מועמדים לחיזוק הפועל. עוזר המאמן עופר רון ומאמן הכושר שרון לייב ימשיכו גם הם בהפועל ת"א.

בהפועל ת"א טוענים כי 1,400 אוהדים כבר חידשו את החברות שלהם בעמותה ובקבוצה מקווים לשבור את השיא ולעבור את רף 2,000 החברים בעונה הקרובה.

במועדון עדיין מאוכזבים מכך שהעירייה לא נתנה פתרון לאולם חדש עבור הקבוצה הבוגרת. העירייה כן קיבלה החלטה על הקמת אולם כדורסל במתחם הדרייב-אין בעיר, אך סירבה לעגן זאת בכתב, כך לטענת האדומים. בתחילת השבוע הבא תיבחן הפועל ת"א אולמות חלופיים לעונה הקרובה, כאשר בין המקומות שאליהם עשויה לנדוד הפועל ת"א נמצאים אולם הפחים בחולון ובית מכבי בראשל"צ.

התפרסם לראשונה:     16:29 | 06/07/12 הדפס
תגובות
עד כה: 8 תגובות, ב- 5 דיונים. הוספת תגובה
5. עאהודעה שנקראההודעה נעולה מיו  | 07/07/12 | 15:48
מה
הגב לתגובה זו סגור
4. שיביאו שחקני נוער כמו גפן קולשוב ומנקוהודעה שנקראההודעה נעולה רוני האדום  | 06/07/12 | 22:50

שני גארדים ופורוורד מנבחרת הנוער שלא יעלו כסף רציני ובעתיד ייצגו ויובילו את הכדורסל הישראלי. אין ישראלים ששווה להביא היום והשלד מספיק טוב כדי לתת לצעירים להתפתח.

הגב לתגובה זו סגור
3. מתאים לשחק בבית מכבי!!! חה ! חה ! חה!!! קבוצה זבל!הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה יאללה חולוניה!!!!  | 06/07/12 | 18:15

הגב לתגובה זו סגור
2. צחוק צחוק צחוקהודעה שנקראההודעה נעולה א  | 06/07/12 | 17:16
בית מכבי להפועל
הגב לתגובה זו סגור
1. למה לחפש אולם? שישחקו באוסישקין...הודעה שנקראההודעה נעולה סם הקוסם  | 06/07/12 | 16:49
תוכן התגובה
הגב לתגובה זו סגור
  כל אידיוט חוזר על החכמה הזוהודעה שנקראההודעה נעולה יואב  | 06/07/12 | 17:55
זה רק מראה שהכותב אינפנטיל חסר שכל
הגב לתגובה זו סגור
  כל אידיוט חוזר על החכמה הזוהודעה שנקראההודעה נעולה יואב  | 06/07/12 | 17:55
זה רק מראה שהכותב אינפנטיל חסר שכל
הגב לתגובה זו סגור
  אתה ממש קוסםהודעה שנקראההודעה נעולה תפוז אדום  | 06/07/12 | 17:58

הרגת אותי מצחוק,אפילו ברח לי פיפי מרוב צחוק

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ