אזור הוידאו כדורגל ישראלי כדורגל עולמי כדורסל ענפים אחרים שידורים תוכן גולשים טוטו ווינר

כדורסל

חולדאי. תקרית מכוערת נוספת

חפץ חשוד נגד חולדאי נמצא סמוך לאוסישקין

חבלן משטרה שהגיע לרחוב רוקח בתל אביב מצא תיק, ובתוכו תצלומים של ראש העיר ודפים בהם נכתב: "מי שנוגע באוסישקין – מת". מטה המאבק: "מגנים מעשי תסכול קיצוניים"

עמר בנוביץ     08/07/07 | 22:50
הכי כדאי

הסלמה נוספת במאבקם של קומץ מאוהדי הפועל תל אביב כנגד הריסת אולם אוסישקין. הערב (ראשון) נתגלה בת"א חפץ חשוד, שהוגדר ע"י המשטרה כמטען דמה, ברחוב רוקח פינת דניאל הסמוך לאוסישקין, ובו איום מפורש כנגד ראש העירייה רון חולדאי.

חבלן משטרת מרחב ת"א צפון אשר הוזעק למקום מצא תיק חשוד ובתוכו אבן, תצלומים של חולדאי וכן דפים עם חומר הסתה, שעל אחד מהם נכתב האיום: "מי שנוגע באוסישקין - מת". המשטרה פתחה בחקירה.

מטה המאבק כנגד הריסת האולם פירסם תגובה רשמית למעשה: "מטה המאבק מגנה בכל תוקף מעשים אלו. מעשי תסכול קיצוניים כגון אלו של מיעוט קטן אינם חלק מהמאבק ואינם מייצגים את רוח המאבק ומטרותיו. לא ניתן יד לכל פעילות בלתי חוקית ואלימה. אנו קוראים לקומץ האנשים אשר פוגעים במאבק, במטרותיו ובקהל אוהדי הפועל תל אביב ע"י מעשיהם הבלתי חוקיים, לחדול בהקדם מפעולותיהם".

בשבוע שעבר חוללו קברי הוריו של חולדאי בקיבוץ חולדאי. חלק מאוהדי הפועל ת"א הביעו שאט נפש מהמעשה, עלו לקבר, ניקו את כתובות הנאצה המכוערות והניחו זרי פרחים במקום.

בית המשפט העליון צפוי לדון בסוגיית הריסתו הסופית של אולם אוסישקין בעוד כשבועיים, לאחר שלפני שבוע העניק לאוהדים הארכה בת שבועיים כדי להחליט האם הם מעוניינים למשוך את העתירה.


התפרסם לראשונה:     22:50 | 08/07/07
כתבות נוספות

תגובות
עד כה: 23 תגובות, ב- 17 דיונים. הוספת תגובה
1. מגעיליםם נמאסתםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מי כמוך באלים  | 08/07/07 | 23:12

הגב לתגובה זו סגור
2. "מטען דמה" .. כולה אבןהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה אוהד אשדוד  | 08/07/07 | 23:15

הגב לתגובה זו סגור
  אבל הם לא ידעו שזה "כולה" אבןהודעה שנקראההודעה נעולה מכביסט  | 09/07/07 | 00:03
אוהדי הפועל גרמו לרשויות לחשוב שזה מטען
אוהדי הפועל נמאס מכם כבר

הגב לתגובה זו סגור
3. ככה זה כשהפועל אף פעם לא נענשים...בושה!הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה התאחדות אדומה  | 08/07/07 | 23:16

הגב לתגובה זו סגור
4. אוהדים מתורבתיםהודעה שנקראההודעה נעולה בית"רי  | 08/07/07 | 23:33
אחר כך אל תדברו על הקהל של בית"ר, ותגידו שהוא ברברי ועוד הכפשות למיניהן.
פשוט בושה, לחלל קבר ולעורר מהומות.
קהל מגעיל, של קבוצה מגעילה.

הגב לתגובה זו סגור
5. איזה אוהדים עלובי נפש.הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה   | 09/07/07 | 00:05

הגב לתגובה זו סגור
6. חחחח תותחיםהודעה שנקראההודעה נעולה חיפה אימפריה  | 09/07/07 | 00:19
בראסמי האוהדים של הפועל פועלים יפה.
הם חייבים להילחם על אוסישקין אבל מה שהם עשו לקברים של ההורים של חולדאי זה בושה. יש גבול לכל דבר

הגב לתגובה זו סגור
  מתאים לכם להיות מאוחדים עם המוסלמים האדומים...תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה תל אביב צהובה  | 09/07/07 | 00:46

הגב לתגובה זו סגור
  לחיפה אימפריההודעה שנקראההודעה נעולה חמודצ'יק  | 09/07/07 | 08:17
אתה צודק ב-100 % יש גבול לכל דבר
הגב לתגובה זו סגור
7. הכתבה...............הודעה שנקראההודעה נעולה מבין...  | 09/07/07 | 00:45
לכל גבול יש גבול....והאוהדים עברו את הגבול של הגבול....שזה כבר חציית גבול של כל הגבולות כולל הגבולות עם מצרים וירדן..
הגב לתגובה זו סגור
8. אלה האוהדים המתורבתים, אוהדי בית"ר הם הברבריםהודעה שנקראההודעה נעולה עידו  | 09/07/07 | 00:53
נמאס כבר מהתקשורת האדומה.
כשהחיזבאלונים האדומים עושים דברים שלא היו מביישים אפילו משטרים בשנות ה30-40( תבינו לבד), התקשורת נותנת כתבה קטנה ולא יותר מזה, רק שלא יהיה עלה אנשים התרבותיים האלה המולה.
אם אוהדי בית"ר היו עושים דבר כזה חמור, מזמן היינו רואים כותרות ענק ובקשות להשעות את בית"ר מהליגה ל-80 השנים הקרובות.
בושה, תקשורת אדומה!

הגב לתגובה זו סגור
9. חולדאי הביא את זה לעצמו אוהדי הפועל ומטה המאבק זה הודעה שנקראההודעה נעולה   | 09/07/07 | 00:57
לא קומץ אני אוהד ירושלים כדורסל חיפה כדורגל ותומך בהם כי זה תמיכה בספורט מה שחולדאי עושה זה מגעיל וזה כבר עניין אישי ולא ציבורי אין הרבה אנשים שרוצים שלא יהיה אוסישקין (עכשיו יקומו כמה ילדים טיפשים ויגידו חולדאי אני רוצה חניה) עצם זה שהוא ממשיך את המאבק כמעט לבד מראה כמה הוא לא חכם ולכן מגיע לו (הקבר זה מעשה מגעיל ומכוער לא אליו הכוונה) שיפעלו נגדו אישית כי הוא פועל נגד אוהדי הפועל אישית
הגב לתגובה זו סגור
10. חולדאי המלך, לי יש איפה להחנות בת"א ולכם?!הודעה שנקראההודעה נעולה זנדברג נשמה  | 09/07/07 | 01:08
רון חולדאי התותח!!
יאללה תהרוס את הביוב הזה ותארגן חנייה טובה בת"א.
אולה אולה אולה אולה אולה יש באוסישקין חנייה, 7 שקל לשעה.

הגב לתגובה זו סגור
11. חוץ מעניין הקבר כל הכבוד לאוהדי הפועלהודעה שנקראההודעה נעולה בית"ר אלופה  | 09/07/07 | 01:19
עובדים יפה. עומדים על שלהם. אני קורא לאוהדי בית"ר לקחת דוגמא...
לא ניתן ששחקן ערבי ישחק אצלנו.
ולתקשורת המסיתה, "מטען דמה נגד חולדאי". אתם שומעים וקוראים את עצמכם?

הגב לתגובה זו סגור
12. חאלאס תבינו אותםהודעה שנקראההודעה נעולה אוהב מכבי  | 09/07/07 | 02:17
אומנם הם עושים דברים די קיצוניים
אבל אפשר להבין אותם זו הקבוצה שהם אוהדים בלב ובנשמה
הם לא יכולים לקלוט שבגלל בנאדם חר א אחד יקחו מהם את הדבר שהם כ``כ אוהבים.

הגב לתגובה זו סגור
  לא לקחתי. אייזנברג מכר לי בטונה כסף. לא להשתמש?!תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה רון חולדאי  | 09/07/07 | 10:25

הגב לתגובה זו סגור
13. למי מחכים? להרוס מידהודעה שנקראההודעה נעולה צורי  | 09/07/07 | 08:21
רק אחריי שלאוסישקין כבר לא יהיה זכר החוליגנים הנבלות האלה יפסיקו את מעשי האיוולת, כרגע הם עדיין חושבים שיש להם סיכוי... אוהדים מטומטמים
הגב לתגובה זו סגור
  אולם אוסישקין נהרסתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה חמודצ'יק  | 09/07/07 | 20:11

הגב לתגובה זו סגור
14. למה ממתינים צריך לתפוס את החוליגנים ולהעניש אותם הודעה שנקראההודעה נעולה ארי  | 09/07/07 | 08:32
בעונש לדוגמה  לא יתכן שקבוצת ילדים חמומי מוח יאיימו ויפעילו טרור כלפי ראש עיר והמשטרה לא שמה את ידה עליהם
למה ממתינים שמישהו יפגע?

הגב לתגובה זו סגור
15. מבזק!!! מבזק!! מבזק חרום!!! כנסו בלעדי ביותר!!!!!הודעה שנקראההודעה נעולה אליהו  | 09/07/07 | 11:40
והרי החדשות...
גרנט ואברמוביץ` יצאו כרגע מפגישה רשמית ממלון הריץ בלונדון כאשר גרנט חתום כמנג`ר צ`לסי ל-3 שנים! אברמוביץ` בתגובה : "ישבנו וחשבנו והגענו למסקנה שרק אדם אחד יכול להצעיד את צ`לסי לטרבל וזה אברם גרנט. שוחחתי עם מוריניו והוא הסכים להיות הסקאוט של הקבוצה" "לא כל יום אנציקלופדיית כדורגל ברמתו מסכימה להגיע אלינו"
עוד בחדשות -
בניון סגר עם ליברפול ל-5 שנים אחרי טרייד עם סטיבן ג`רארד. ג`רארד בתגובה : "כבוד להיות מוחלף בטרייד ע"י שם כמו יוסי בניון. זה רק מראה שרמת הכדורגל באנגליה לא נופלת משום מדינה בעולם". חולצות בניון שברו את שיאי המכירות באנגליה ואזלו בדקות ספורות מהחנויות. אוהדי ליברפול לא יודעים את נפשם מרוב אושר בעקבות מה שהוגדר כ "החתמת העשור" על ידי ה"סאן".
שאראס, בסטון ופארקר נחתו אתמול בנתב"ג וכבר היום חתמו על חוזים עם מכבי ת"א. פארקר הנרגש : "זה חלום! אני רוצה לסיים את הקריירה בת"א ולזכות בעוד 3 תארי יורוליג!", אבל הסיפור הגדול הוא הטרייד שהביא את קובי ברייאנט להיכל נוקיהו ל5 השנים הבאות במקומם של פייז`ר, בורשטיין והלפרין. קובי בתגובה: "זה היה חלום ילדות לשחק במכבי, סוף סוף אני יכנס לספרי ההיסטוריה עם יותר אליפויות ממייקל, עכשיו יש לי קבוצת אליפות אמיתית, לכבוד הוא לי להחליף את האגדה יותם הלפרין, הלייקרס הרוויחו כוכב על לשנים הבאות".
באותו עניין, מכבי ת"א סיכמה עם ליגת הNBA לשני עשורים בהן הקבוצה תצטרף לליגה הטובה בעולם. סטרן בתגובה : "מאז עידן מייקל ג`ורדן, לא הייתה כזאת התרגשות סביב הליגה. אני מאד שמח שיכולנו לצרף קבוצה בסדר גודל של מכבי ת"א ע"מ שנוכל ללמוד ממנה איך עושים כדורסל". בנוגע לפרישה עתידית הוסיף "זה מקנן בי כבר זמן מה. אנחנו במגעים על שמעון מזרחי לתפקיד היורש.. דברים יוכרזו סופית מחר, אם כי לטעמי אין אדם המתאים יותר ממנו לתפקיד זה".
קאקא שהוחתם במפתיע בבית"ר לפני כחודשיים מגיב על הנצחונות האדירים על קופנהגן וליברפול וההעפלה לשלב הבתים : "ההחתמה שלי, של קנאברו ושל מסי הייתה חלק חשוב בהישג. ישראל הפתיעה אותי ברמת החיים שלה! אני מרגיש הרבה יותר טוב מאשר באיטליה וירושלים עיר הרבה יותר תוססת ומלאת חיים ושמחה מאשר מילאנו! אני מקווה לקריירה ארוכת שנים במועדון."
ולכותרות נוספות:
- מכבי ת"א תפגוש את מכבי נתניה, והפועל ת"א תפגוש את מכבי חיפה בחצאי גמר גביע אופ"א.
- ישראל מעפילה סופסוף ליורו אחרי ניצחון קליל עם מקדוניה בבית, אבל מה שייזכר מהקמפיין זו התבוסה 4-1 שהנחילה הנבחרת בכחול לאנגלית בוומבלי. ביורו ישראל הפכה לסינדרלה הגדולה לאחר שניצחה את צרפת 3-0 ברבע הגמר, הדהימה את גרמניה עם רביעייה וקינחה עם חמישייה מול הסקואדרה אזורה. פלאטיני בתגובה "ישראל הדהימו אותי, לא ראיתי מאז ברזיל 70 נבחרת בעלת יכולות כאלו, הזכייה שלהם הייתה מדהימה, יוסי בניון כ"כ הזכיר לי את מראדונה". בימים אלו אופ"א שוקלת לקיים את גמר האלופות באיצטדיון ר"ג ולאפשר 3 נציגות ישראליות בליגת האלופות.
- דודו אווט חתם לבסוף בבאיירן מינכן. אויבר קאן בתגובה "אני יכול לפרוש בשקט כשאני יודע שהמועדון החתים את השוער הטוב ביבשת". בכדורסל שאול אייזנברג רכש את הפועל י-ם מדני קליין עקב אי סדרים שנמצאו בחשבונתיו של קליין שנאלץ למכור את הקבוצה, שאול: " המטרה היא אליפות ולחזור לימים הגדולים של אוסישקין". צביקה שרף מונה ליו"ר ההתאחדות לכדורסל והכניס חוקים חדשים, כל השחקנים שיוזמנו לנבחרת יעמדו במסדר נבחרת והשחקנים הצעירים יעברו מחנה טירונות. לאחר סולחה אמיתית בין האוהדים האדומים לחולדאי, הוא מונה ליו"ר הפועל "אוסישקין" ת"א במטרה להצעיד את הקבוצה לליגות העליונות. ארקאדי נבחר לרשות הממשלה עם רוב מוחץ של 62 אחוז מהקולות, ארקאדי בתגובה: "אני פריים מיניסטר של ישראל, זה היה חלום, הכסף הרב שהשקעתי בקמפיין אינו מאפשר לי יותר לתמוך כלכלית בבית"ר ועקב זאת אני מודיע על התפטרותי". אריאל שיימן הוא הרוכש המיועד לבית"ר לאחר הצלחה אדירה שנחל בעסקיו הפרטיים, שיימן: "סוף סוף אסולין ישחק בבית"ר, הרי זה מה שכולם רצו לא?" כ- 50,000 אוהדי בית"ר בהפגנת זעם המונית בכיכר סאפרה מוחים על הנטישה של המיליארדר.
ולסיום -
- תנועות חמאס וחיזבאללה התפרקו לחלוטין אחרי התמוטטות המשטר באיראן. נשיא לבנון צפוי להגיע לביקור ביד ושם ובאיצטדיון טדי לקראת משחקי ליגת האלופות.
- ניתוק הדת מהמדינה הושלם באופן סופי אחרי אישור החוקה הדמוקרטית במשאל העם. ישראל תצטרף כאמור לאיחוד האירופי שבוע הבא ולברית נאט"ו שבוע לאחר מכן.
רינג רינג... רינג רינג... השעון המעורר מצלצל, כמה חבל שצריך להתעורר...

הגב לתגובה זו סגור
  כמה אפס צריך להיות בשביל לכתוב את זה?תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה אשדודי  | 09/07/07 | 12:15

הגב לתגובה זו סגור
16. חולדאי...הודעה שנקראההודעה נעולה אחד  | 09/07/07 | 22:58
אני חונה באוסישיקין ואתה??
הגב לתגובה זו סגור
17. אוהדי הפועל אחים שלי כנסוהודעה שנקראההודעה נעולה אדום!  | 11/07/07 | 19:51
אני מתחיל להתבייש בקבוצה שאני אוהד!!!!
חולדאי עשה משהו מסריח אבל אוהדי הפועל לא צריכים להיות כמוהו...
לרסס על הקברים של ההורים שלו?!?!
אני רוצה להגיד לאוהדים שעשו את זה...
אם לא תפסיקו לעשות את הדברים האלה אז יפתחו לנו שם רע בכל העלום

הגב לתגובה זו סגור
לחץ כאן להמלצות פרשני הערוץ