עקוב אחרינו

זהבי צפוי להיעדר מהמשחק מול אזרבייג'אן

מוטי פשכצקי
13:49|28/07/2012

קשר פאלרמו סיפר בחשבון הטוויטר: "יש לי בשורות רעות. איעדר חודש וחצי, אבל אני אהיה חזק. הכל לטובה". יחמיץ את פתיחת מוקדמות גביע העולם, עשוי גם להיעדר מול רוסיה

ערן זהבי. מכה לא נעימה לקשר הישראלי (gettyimages)
ערן זהבי. מכה לא נעימה לקשר הישראלי (gettyimages)
בקיץ שעבר ערן זהבי היה על גג העולם. הקשר עבר לפאלרמו האיטלקית, אחרי שתי עונות שיא מבחינתו במדי הפועל תל אביב. עונת 2011/12 נפתחה לא רע מבחינתו, אלא שאז חל סוג של פיחות במעמדו בקבוצה עם חילופי המאמנים, ובמקביל הוא סבל ממספר פציעות שמנעו ממנו לקבל דקות משחק.

כידוע, בימים אלו שחקן נבחרת ישראל מעורר עניין רב בקרב נובארה. הקבוצה שירדה לליגת המשנה באיטליה רוצה את זהבי לקראת 2012/13, אלא שגם ההכנות לעונת המשחקים הבאה ספגו היום (שבת) מכה די קשה.

"הבוקר קיבלתי את תשובות הבדיקה הרפואית", צייץ הקשר בחשבון הטוויטר שלו, "ויש בשורות רעות מאוד. אני אעדר כחודש וחצי מהמגרשים, ואני מקווה לחזור חזק יותר. בכל מקרה, אני מאמין שהכל קורה לטובה".

בנוסף, גם נבחרת ישראל תסבול מחסורנו של זהבי. הקשר יחמיץ את משחק הידידות מול הונגריה בעוד כשבועיים, וגם לא צפוי להיות חלק מהסגל של אלי גוטמן בפתיחת הקמפיין של מוקדמות גביע העולם, בעוד כחודש וחצי מול אזרבייג'אן.

זהבי, שחגג לפני שלושה ימים את יום הולדתו ה-25, היה כידוע הישראלי השני בליגה האיטלקית אחרי שטל בנין כבר שיחק במדי ברשיה. בעונתו הראשונה, הוא הופיע 17 פעמים אצל הוורודים וגם הבקיע שני שערים.

התפרסם לראשונה:     13:49 | 28/07/12 הדפס
תגובות
עד כה: 3 תגובות, ב- 2 דיונים. הוספת תגובה
2. גם ככה הוא לא בכושר משחק סתם עוד שחקן ספסלהודעה שנקראההודעה נעולה כמו כל הישראלים בחול  | 28/07/12 | 19:43

העיקר הם מתעקשים להיות באירופה כדי לחמם את הספסל.

הגב לתגובה זו סגור
1. אתה נעלם כבר שנה שלמה מהמגרשים מה זה עוד חודש וחציהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה פרננדס  | 28/07/12 | 14:18

הגב לתגובה זו סגור
  מי זה ערן זהבי????תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מירוסביץ  | 28/07/12 | 15:37

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ