עקוב אחרינו

''הספורטאים בכפר האולימפי מקיימים יחסי מין בכל מקום''

מערכת אתר ערוץ הספורט
12:37|13/07/2012

שוערת ארה"ב, הופ סולו, חושפת לא מעט סודות צהובים: ''אימונים? יש יותר מסיבות ואלכוהול. צריך לשחרר לחץ''

סולו. סודות מהכפר (gettyimages)
סולו. סודות מהכפר (gettyimages)

תמיד נשמעו, וגם יישמעו, הדיבורים סביב מה שמתרחש בכפר האולימפי במהלך המשחקים עצמם. השמועות על אלפי הספורטאים והספורטאיות אשר נמצאים בכפר בלחץ עצום, אחרי ארבע שנים של אימונים. השמועות דיברו לעולם על שכרות, סקס ואורח חיים לא-הכי-ספורטיבי. הלילה, בראיון בארצות הברית, חשפה הופ סולו - שוערת נבחרת ארה"ב בכדורגל - כמה מהסיפורים היותר עסיסיים שהיא הספיקה לחוות ממקור ראשון באולימפיאדה. ויש לא מעט חומר צהוב. ספורט? נסו במקום אחר.

 

"ראיתי אנשים מקיימים יחסי מין בחוץ ובפומבי", סיפרה סולו, "על הדשא, בין הבניינים. אנשים נהיים פשוט מלוכלכים ומוצאים את עצמם בנקודות הכי נמוכות". לאחר מכן, השוערת התייחסה גם להופעה המביכה שלה ב"טודיי שואו" אחרי הזכיה בזהב בבייג'ין 2008: "אחרי שסיימנו לחגוג, התלבשנו בשמלות הכי יפות והלכנו לטקס הסיום באיצטדיון", היא מספרת, "אחר כך, בשבע בבוקר, אחרי לילה ללא שינה, הגענו ל'טודיי שואו' שיכורות לחלוטין. נראינו נורא".

האווירה? "אתם חייבים להבין, האתלטים הם אנשים שמתאמנים קשה וצריכים לפרוק את הלחץ מתישהו. כשהם יוצאים לשתות, אז זה לא משקה אחד, אלא 20. השתתפות באולימפיאדה היא חוויה חד פעמית, כל אחד בונה את החוויה האישית שלו. אולי בגלל זה, יש כל הזמן אווירה של סקס ומסיבות באוויר".

סולו המשיכה לחשוף וסיפרה גם על לילה די סוער יחד עם כוכב הקולנוע וינס ווהן: "הוא חגג איתנו את המדליה. לאחר מכן, החלטנו לקחת את המסיבה חזרה לכפר האולימפי. ניסינו להסיח את דעת השומרים בזה שהתפארנו במדליות וכך ניסינו להכניס אנשים שכניסתם לא הותרה, משהו שהיה אסור לנו לחלוטין לעשות". ומה קרה בהמשך הלילה? "היה איתי מישהו מפורסם", סיפרה סולו, "אבל זה הסוד האולימפי שלי".

מי שלא ממש שמר סודות הוא ברו גריר, מטיל הכידון. גריר טען קיים כי יחסי מין עם שלוש נשים שונות מדי יום במשחקים. "גם כשהפרצוף שלהן הוא בציון 7, הגוף שלהן הוא 20. ככה זה במשחקים.אני יודע שגם המתעמלות הצעירות השתעשעו עם הג'ודאים ושחקני הכדורמים בחדר כושר. שם מתחיל הכל".

התפרסם לראשונה:     12:37 | 13/07/12 הדפס
תגובות
עד כה: 11 תגובות, ב- 8 דיונים. הוספת תגובה
8. רמת המוסר שלהם בריצפההודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מר פ  | 24/07/12 | 22:35

הגב לתגובה זו סגור
  רמת מוסר ? - כמו לממשלה שלנו - לא גרוע יותר !תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ראובן  | 25/07/12 | 22:06

הגב לתגובה זו סגור
7. יאללה יא עלובים אתם עיתונאי ספורט נחותים הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה עיתונאים בטלנים  | 23/07/12 | 00:29

הגב לתגובה זו סגור
6. מישה הרגת חחחחחחחחחחהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה יגאל  | 21/07/12 | 10:46

הגב לתגובה זו סגור
5. תגובה ל-1הודעה שנקראההודעה נעולה שי  | 16/07/12 | 08:47

לאולימפידה אתה יכול אולי להגיע, אבל אולימפיאדה זה כבר סיפור אחר לגמריי.

הגב לתגובה זו סגור
  שי אתההודעה שנקראההודעה נעולה אבי מלר  | 17/07/12 | 18:30

פידר

הגב לתגובה זו סגור
  יאללה שתוק אפשר לכתוב גם אוליפידה!!הודעה שנקראההודעה נעולה   | 28/07/12 | 13:46

אם יש קמץ/פתח ב-י' האחרונה אז זה נשמע כמו אולימפיאדה! יזבל קטנוני

הגב לתגובה זו סגור
4. כולם היו שם בסטלה חרפההודעה שנקראההודעה נעולה מיכה   | 13/07/12 | 17:42
וחוץ מיזה היום זה חלק מהספורט לכן זה לא נורה כול כך ובגלל זה אם בהולימפידה
הגב לתגובה זו סגור
3. אם קוראים לה hopeהודעה שנקראההודעה נעולה מישה  | 13/07/12 | 16:25

זאת אומרת שאם היא תעשה אי פעם עליה לישראל היא תחליף את השם ל"תקוה"?

הגב לתגובה זו סגור
2. כשהיא נראית ככה אין פלאהודעה שנקראההודעה נעולה 123  | 13/07/12 | 14:19
שהיא מקיימת שם יחסים כל יום. אגב, הספורטאים האמיתיים מתעסקים בספורט ולא בשטויות.
הגב לתגובה זו סגור
1. אני חייב להיות באולימפידה!הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה בדוי  | 13/07/12 | 14:17

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ