עקוב אחרינו

90 דקות למליקסון בהפסד ויסלה לגליביצה

מערכת אתר ערוץ הספורט
20:40|01/10/2012

העולה החדשה עלתה למקום השלישי בטבלה הפולנית בעקבות 0:2 חלק על קראקוב, שנתקעה במקום ה-11

מאור מליקסון, ויסלה לא מתרוממת
מאור מליקסון, ויסלה לא מתרוממת

אחרי שכבר השיגה רצף של שני ניצחונות, חזרה ויסלה קראקוב למגמת הדעיכה שלה ונתקעה עמוק בתחתית הליגה הפולנית. מאור מליקסון שיחק 90 דקות, אבל גם הוא לא הצליח למנוע הפסד 2:0 מביך לעולה החדשה פיאסט גליביצה.

פיאסט גליביצה - ויסלה קראקוב 0:2
העולה החדשה כבר עם ארבעה ניצחונות רצופים, בעוד שניצחון הליגה האחרון של ויסלה הגיע אי אז בסוף חודש אפריל. נמושה מול אחת הקבוצות המצליחות במדינה המזרח אירופאית? זה לא ממש נראה ככה על המגרש.

מאור מליקסון פתח בהרכב של האורחים והציג יכולת לא רעה, כולל בעיטה מסוכנת מרחוק שחלפה סנטימטרים מעל למשקוף של דאריוש טרלה בדקות הסיום. זה לא אומר שהוא וחבריו יצאו מסטדיון פיאסט עם חיוך.

המארחת עלתה ליתרון דקה לפני ההפסקה בעזרת בעיטה חזקה מרחוק של תומאש פודגורסקי, וחוסר תשומת לב רשלני של השוער האסטוני סרגיי פארייקו. ויסלה לא הצליחה לחזור למשחק ובדקה ה-72 ספגה שוב, הפעם כובש השער היה וויצ'ך קדז'יורה בשערו השני העונה בליגה.

בזכות הניצחון טיפסה גליביצה למקום השלישי בטבלה הפולנית עם 12 נקודות מ-6 מחזורים. ויסלה, לעומת זאת, נשארה במקום ה-11 והמאמן מיכאל פרובייז' פוטר. במחזור הבא תתארח קראקוב אצל סגנית המוליכה לגיה ורשה עם בוס חדש על הקווים.

התפרסם לראשונה:     20:27 | 01/10/12 הדפס
תגובות
עד כה: 1 תגובות, ב- 1 דיונים. הוספת תגובה
1. כל הכבודהודעה שנקראההודעה נעולה יוסי  | 01/10/12 | 22:19
גליביצה אני גאה בהם! תושב העיר לשעבר
הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ