עקוב אחרינו

בלאט: "ההגרלה יותר נוחה ממה שיכול היה להיות"

רועי גלדסטון
14:05|06/07/2012

מאמן מכבי תל אביב אופטימי לקראת העונה הקרובה ומהגרלת היורוליג: "אני מקווה שאוחיון יישאר כאן"

שלב בתים רגוע...(אלן שיבר) צפו בתגובת המאמן לאחר ההגרלה
שלב בתים רגוע...(אלן שיבר) צפו בתגובת המאמן לאחר ההגרלה

סיינה, אלבה ברלין, מלאגה, פרוקום גדיניה ושאלון. זו ההגרלה של מכבי תל אביב בשלב הבתים הראשון של היורוליג. פרט למפגש הכפול מול החבורה האיטלקית של לוקה באנצ'י, הצהובים הם פייבוריטים ברורים ולא אמורים להתקשות לעלות לשלב הטופ 16 שיהיה העונה ארוך ומפרך מהרגיל.

"יכול היה להיות יותר גרוע", אמר דייויד בלאט לאחר ההגרלה, "אנחנו ניערך לבאות, אבל בכל מקרה ההגרלה הרבה יותר נוחה ממה שיכול היה להיות. בשנה שעברה הרבה מההחלטות שלנו בתחילת הדרך היו על בסיס היריבות, אבל אני לא חושב שצריך להיכנס לשאננות".

"הקבוצה שלנו תהיה כמעט חדשה לחלוטין וצריך לבנות אותה כמה שיותר טוב, כדי שהיא תהיה חזקה", הוסיף מאמן הצהובים, שאמנם לא שמר על רוב הסגל שלו, אך כן על הצוות המקצועי וימשיך עם עוזריו גיא גודס ודרק שארפ.

בלאט התייחס לסאגה הבעייתית אם יוגב אוחיון. "אני מקווה שיוגב כן יהיה במכבי", אמר המאמן, "אני לא יכול להבטיח את זה כי זה הרבה מעבר לתפקיד שלי וזה כנראה הולך לכיוון משפטי וחבל מאוד. הוא חלק חשוב מהקבוצה, אני מקווה שהוא רואה זאת כך. בכל מקרה אנחנו מחפשים שחקן בכיר בעמדה 1-2 ובעמדה 5. יכול להיות שאלכס טיוס יצטרף, אנחנו רוצים לבנות קו קדמי חזק".

בהודעה רשמית מטעם המועדון הוסיף בלאט: "אנחנו מצפים בכיליון עיניים לאתגרים החדשים ונערכים בהתאם. אנחנו בונים קבוצה איכותית שתדע להתמדוד עם כל הציפיות, תגרום הנאה לאוהדים הנפלאים ותייצג בגאווה את הסמל והמסורת של מכבי. יתר הקבוצות בבית שלנו, ממש כמונו, לא סיימו לבנות את הסגלים שלהן, וגם אם לא קיבלנו את היריבות הכי חזקות, אין סיכוי שניכנס לשאננות. תהיה לנו קבוצה יחסית חדשה, ובמהלך שלב הבתים הראשון נצטרך לגבש אותה".

יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, הוסיף: "קיבלנו קבוצות עם מסורת מכובדת מאוד ביורוליג כמו סיינה ומלאגה, גם אלבה ופרוקום מכירות מצויין את המפעל ולשאלון היתה עונה נהדרת בצרפת. לא מנצחים משחקים על הנייר. אנחנו צריכים לבוא הכי חזקים וטובים שאנחנו יכולים להיות ולהמשיך הלאה, לטופ 16, שיהיה מרתק עוד יותר בפורמט החדש שלו".

אז איך נראה בינתיים הסגל של מכבי ת"א? סופו, פאפאלוקאס, דייויד בלו, ריצ'רד הנדריקס וקית' לנגפורד עזבו ואילו מעל בורשטיין, אליהו ואוחיון (בעיקר) מרחף סימן שאלה בנוגע לעתידם. בינתיים הצהובים צירפו את גיורגי שרמאדיני הענק, הגארד האמריקני ריקי היקמן, יותם הלפרין, ניק קיינר-מדלי וסילבן לנדסברג. אלכס טיוס בדרך גם הוא.

התפרסם לראשונה:     14:05 | 06/07/12 הדפס
תגובות
עד כה: 16 תגובות, ב- 13 דיונים. הוספת תגובה
13. יוגב אוחיון ישלםהודעה שנקראההודעה נעולה יוווווווס   | 07/07/12 | 16:10

בסעיף הראשון בחוזה נכתב שלמכבי ת"א אפשרות יציאה בתום העונה הנוכחית, והיא רשאית לעשות כן בתנאי שתודיע לשחקן על הפסקת ההסכם בין הצדדים עד ה-10 ביולי ותפצה אותו בסכום של 20,000 דולרים.



מיד לאחר מכן מגיע הסעיף המבלבל. בתחילתו נכתב שלאוחיון אופציית יציאה בתום עונת 2012/13 בלבד, ובהמשך מצוין "ובעונה זאת בלבד" כדי להדגיש את הנושא, אך מיד לאחר מכן מצוין שאם ברצונו לעזוב הוא צריך להודיע על כך עד ה-5 ביולי 2012 ולפצות את מכבי ת"א בסכום של 200,000 דולר עד ה-15 ביולי 2012. כמו כן מצוין באותו סעיף שהשחקן צריך להראות לקבוצה חוזה חתום עם קבוצה אחרת על מנת לבטל את הסיכום עם הצהובים.



כפי שניתן להבין מהערת הביניים שבאה להבהיר כי אופציית היציאה היא רק בין העונה השנייה לשלישית בחוזה, כנראה שהשנה הקלנדרית שצוינה (2012) היא טעות של מנסח החוזה. האם זה יספיק ליוגב כדי להשתחרר מהסיכום? את זה כבר יקבע כנראה הבורר.

 

הגב לתגובה זו סגור
  התגובה הכי אינטלגינטית שקראתי בנושאהודעה שנקראההודעה נעולה תומאש  | 09/07/12 | 22:42

תכלס, עד היום לא קראתי תגובה שממש התייחסה עניינית לחוזה עצמו בפירוט שכזה

מעניין מניין לך הניסוח המדויק?...

אם רשום "בעונה זאת בלבד" זה גורם ל2012 אחר כך ממש להראות כמו שגיאה בתום לב, ויש קייס לא קטן למכבי כאן.

אני אישית חשבתי עד עכשיו שאוחיון צודק, אבל מה שהבאת גורם לי לחשוב אחרת.



בכל מקרה אני חושב שמכבי התנהלו בצורה חלמאית בעניין הזה.

הגב לתגובה זו סגור
12. בלאט רוצה שחקן בעמדה 1-2, הנה שחקןהודעה שנקראההודעה נעולה גיא  | 07/07/12 | 13:39
דורון פרקינס
הגב לתגובה זו סגור
11. דייוויד בלאט חושב...הודעה שנקראההודעה נעולה עמית  | 07/07/12 | 11:46

שמלחמות מסוג זה שהוא מנהל עבור שחקנים אהובים עליו : הנדריקס, מול מצ'באן אוחיון מול פאפאלוקס, יביאו לו את הנאמנות שלהם. הראשון שהיה צריך להעלב מן ההתנהגות הנפסדת של אוחיון היה צריך להיות בלאט עצמו. יוגב ירק לו בפנים, אבל הוא בשלו, נשאר נאמן לו.

אז נעלב אנחנו במקומו. אוחיון בנוקיה = נשאר אנחנו בבית.

 

הגב לתגובה זו סגור
10. דייוויד, למה אתה רוצה שיוגב יישאר במכבי?הודעה שנקראההודעה נעולה מכביסט מלידה  | 06/07/12 | 19:37
הוא ותאוות הבצע שלו בגדו בך, בקבוצה ובסמל. אישית, אני לא רוצה שיישאר
הגב לתגובה זו סגור
9. בית חלש מאוד-אבל למכבי עדיין אין קבוצה.הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מוש  | 06/07/12 | 17:41

הגב לתגובה זו סגור
8. טייריס רייס !הודעה שנקראההודעה נעולה אחד  | 06/07/12 | 17:05

מחפש שחקן איכותי לעמדות מס' אחת שתיים קלעי טהור כמו טייריס רייס הוא התשובה ללא ספק הרכז הטוב באירופה יותר ממקאלב ומארון ג'קסון החתמה מצויינת בטח אחרי שבלו עזב וצריך קלעי טהור שחקן זול ייחסית ומתאים אפילו לתקציה הדל של מכבי שבת שלום..

הגב לתגובה זו סגור
7. דיוויד התותח...הודעה שנקראההודעה נעולה מני  | 06/07/12 | 16:53

מקווה שתישאר עד סוף הקריירה במכבי...

זה הבית שלך.

שאתה על ההגה אני תמיד רגוע

הגב לתגובה זו סגור
6. אוחיון חי בסרט - חושב שהוא מג'יק ג'ונסון .הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה קובי  | 06/07/12 | 15:52

הגב לתגובה זו סגור
  החלומות של אוחיוןתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה מתקרב לקובי.""  | 06/07/12 | 18:58

הגב לתגובה זו סגור
5. עכשיו להביא סנטר כמו באטיסטה גדול וחזק וזהו.הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה סער  | 06/07/12 | 15:15

הגב לתגובה זו סגור
4. חייביםםם להביא סנטר ענק וחזק! !! וצלף מעמדה 1-2הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה גל  | 06/07/12 | 15:14

הגב לתגובה זו סגור
  צריך להביא את דורון פרקינסהודעה שנקראההודעה נעולה גיא  | 07/07/12 | 13:40
תוכן התגובה
הגב לתגובה זו סגור
3. אחרי ההגרלה הנוחה הזאתהודעה שנקראההודעה נעולה נתנאל  | 06/07/12 | 15:06

אחרי ההגרלה הנוחה מאוד הזאת למכבי הגיע הזמן לחזק עוד יותר את מכבי ולהביא עוד 2 שחקנים זרים במחיר של 1-2 מיליון דולר לעונה.

מכבי 99% כבר עולה ל-TOP 16 ככה שאין דאגה והכספים למכבי יזרמו בהתאם להבאת השחקנים האלו!

הגב לתגובה זו סגור
2. זה הזמן לחזק את הקבוצההודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה אלון  | 06/07/12 | 14:30

הגב לתגובה זו סגור
1. איזה מאמןהודעה שנקראההודעה נעולה אלון  | 06/07/12 | 14:29

חולה עליך

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ