עקוב אחרינו

ידין דורש מהפועל: החזירו לי 50 אלף שקלים או שאחרים אימונים

מוטי פשכצקי
11:38|09/07/2012

הקשר שלח מכתב באמצעות עורך דינו למועדון ובו הוא מאיים שאם הסכום בו נקנס על הפרות משמעת לא יושב לו, הוא יפנה לבית הדין לעבודה ולא ישתתף בהכנות לעונה. גורם בקבוצה אישר: "קיבלנו את הפניה, נשוחח עם אביחי בנושא"

פרסום ראשון
ידין, טוען שמדובר בהפרת הסכם. צפו בדיווח על העברת זכויות הניהול
ידין, טוען שמדובר בהפרת הסכם. צפו בדיווח על העברת זכויות הניהול

הקשר אביחי ידין שלח הבוקר (שני) מכתב התרעה להפועל תל אביב באמצעות פרקליטו עורך הדין רועי רוזן בו הוא דורש להחזיר לו 50 אלף שקלים שהופחתו לו משתי המשכורת האחרונות באופן שאינו חוקי, לטענתו. במידה שהכסף לא יוחזר במשכורת הקרובה, הודיע השחקן כי יראה בכך הפרה בוטה של ההסכם עליו חתם וכי הוא מתכוון לפנות לבית הדין לעבודה ואף להחרים את אימוני הקבוצה.

לאתר ערוץ הספורט נודע כי ידין ניסה בשבועות האחרונים, עוד לפני שזכויות הניהול היו בדרך לקבוצת רמון, לדבר עם אלי טביב ובתו ליהי, אך העניין לא נפתר. על פי תקנון העברת זכויות הניהול, המנהל החדש, משמע חיים רמון, לוקח על עצמו את כל החובות ולאחר מכן מתקזז עם המוכר על הסכום אותו הוא אמור לקבל בניכוי החובות ששילם.

כזכור, ידין נקנס ב-30 אלף שקלים על ידי המאמן דרור קשטן, שהודיע לו על הקנס בחדר ההלבשה בפני כל השחקנים, וקנס בסך 20 אלף שקלים נוספים ספג השחקן בוועדת המשמעת בעקבות השתוללותו יחד עם סלים טועמה בהפסד בדרבי. גורם בהפועל אישר את הידיעה: "קיבלנו את המכתב ונשוחח עם אביחי בנושא".

בהפועל ת"א מתכוונים להגיש הבוקר את הבקשה הרשמית להעברת זכויות הניהול מאלי טביב לקבוצת רמון, כפי שביקשה הוועדה להעברת זכויות ובעיקר כדי שיוכלו לעלות הילוך בהכנות לעונה הקרובה. אתמול נפגש יו"ר הדירקטוריון עם המפרק לשעבר של הפועל פ"ת, עורך הדין עמית פינס, שמונה ליועץ המשפטי של המועדון כפי שפורסם לראשונה אתמול כאן באתר. פינס נחשב אוהד אדום מילדות והסכים לקחת על עצמו את התפקיד. המטרה הראשונית של פינס תהיה לבדוק את חובות העבר לספקים ולשחקנים.

חיים רמון שוחח עם איש העסקים הישראלי, משה פטרבורג, שהביע רצון להצטרף למהלך של קניית מניות בהפועל ת"א. פטרבורג אישר שרמון שוחח איתו בנושא, ובהפועל אמרו: "אנחנו מקווים שמר פטרבורג, שהוא איש מקסים, יתרום גם אם לא ירצה חלק בבעלות". במקביל, ממשיך רמון לנסות ולגייס אנשי עסקים למהלך.

המאמן ניצן שירזי שוחח עם סוכן השחקנים דדה חדד, נציגו של קשר רמת השרון בעונה החולפת משה אבוטבול, וביקש ממנו סבלנות עד שיידע את התקציב לרכש. אבוטבול הבהיר כי גם מכבי נתניה פנתה אליו וכי בימים הקרובים הוא יחליט בין הקבוצות.

במקביל, אמורים היו"ר פרופ' משה בר ניב והמנכ"ל אמיר לובין לשבת לשיחה עם הקשר שי אבוטבול, שדורש לכבד את ההסכם עליו חתם לחמש שנים. לאחר מכן יישבו ראשי הקבוצה עם סלים טועמה, וואליד באדיר ויגאל אנטבי על החוזה לעונה הבאה. נראה כי הפועל תחזור בה מהבקשה לחתוך לשחקנים את הסעיף בחוזה המקנה להם רכב.

עמרי קנדה אמור לחזור לאימונים בימים הקרובים. המגן טוען כי ההצעה הרוסית מאמקאר פרם עדיין עומדת על הפרק, כמו גם הצעה חדשה מקבוצה ברומניה, אבל בהפועל עדיין לא קיבלו בקשה רשמית לניהול משא ומתן.

במקרה שהשאלת החלוץ טל בן חיים ממכבי פתח תקוה לא תצא אל הפועל, בהפועל ת"א יבחנו גם את אופציית צירוף ברק יצחקי, ששוחרר לאחרונה ממכבי ת"א. עסקה שכזו תלויה בעיקר בעלויות חוזהו של החלוץ, לצד נכונות מצד הצהובים.

התפרסם לראשונה:     10:01 | 09/07/12 הדפס
תגובות
עד כה: 20 תגובות, ב- 15 דיונים. הוספת תגובה
15. אביחי ידין - הפוסטרבוי של הכדורגלן הישראליהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה איכס  | 10/07/12 | 10:26

הגב לתגובה זו סגור
14. ידיןהודעה שנקראההודעה נעולה אריאל  | 10/07/12 | 08:45

אני חושב שהשחקן חוצפן ואם הוא לא רוצה לשחק בקבוצה שילך למכבי חיפה כי לפי הנזק שהוא גרם הקנס היה צריך להיות כפול

הגב לתגובה זו סגור
13. "המניות יעברו לטביב לפי הסכום שיועבר"הודעה שנקראההודעה נעולה ליאור האדום  | 09/07/12 | 17:03

לא מריח טוב...

יכול להיות שאדם עשיר כטביב מצא את מחירו של אדם כרמון........

הגב לתגובה זו סגור
12. אביחי-מה שמגיע מגיעהודעה שנקראההודעה נעולה ליאור האדום  | 09/07/12 | 16:25

לא מתבייש השחקן הזה...

נכון מוכשר אבל איפה המקצוענות? , אתה יצאת בשן ועין מכל המאורע בדרבי,

במקומך הייתי נקנס וסותם תפה, מרשה לעצמך יותר מדי

את קשטן לא אהבנו נכון... אבל עבירות משמעת והתנהגות ברברית כזו שלא תואמת לא את שכרך ולא את כבודך בקרב האוהדים היא הסיבה שעדיף שתשלם ותמשיך להתאמן כמו מקצוען. תן כבוד לבית האדום ותעריך.. זו לא ספינה טובעת זה מבצר!

הגב לתגובה זו סגור
11. למי שאין שכל להבין דרך הכיס הוא יבין הכי טוב, פרחחהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה אבי לוי  | 09/07/12 | 13:58

הגב לתגובה זו סגור
10. 9 אם אתה לא יודע עברית עדיף שתשתוק.הודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה יניב  | 09/07/12 | 13:28

הגב לתגובה זו סגור
9. ידין ילד מפגרהודעה שנקראההודעה נעולה מיקו האדום  | 09/07/12 | 13:18

הוא רוצה להשתחרר מהפועל ועושה בלאגן. אם יש לו תלונה על הלנת שבר אז ישראל היא מדינת חוק והוא רשאי לפנות בצינורות המקובלים ולדרוש את מה שמגיע לו (לטענתו).החרמה של אימונים מראה את האופי המגעיל שלו,חוסר המחויבות שלו למקצוע והחובבנות המטופשת. לשחקן כזה אין מקום בהפועל. שילמד מבאדיר ,אנטבי וטועמה שמתטמנים בלי חוזה ובסופו של דבר הכל יסתדר כי להם יש אופי של הפועל.

הגב לתגובה זו סגור
8. כותבים החרים ולא אחריםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה אבשלום קור  | 09/07/12 | 12:31

הגב לתגובה זו סגור
  אבשלום- תתבייש לך - אין לך מושג בעיבריתהודעה שנקראההודעה נעולה צפנת פענ ח  | 09/07/12 | 13:11

פועל בזמן עתיד מתחיל תמיד ב א ולכן מי שמתכוון להחרים האימונים אומר אני אחרים האימונים ולא אחרת.

הגב לתגובה זו סגור
  אנאלפאביתתגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה דדד  | 09/07/12 | 13:53

הגב לתגובה זו סגור
  טמבל.....תקרא שוב!הודעה שנקראההודעה נעולה אבא של אבשלום קור  | 09/07/12 | 13:58

כאשר משתמשים במילה המתארת פעולה בעתיד בגוף ראשון יחיד

המילה הנכונה לשורש ח.ר.מ

היא אחרים!

לכן הכותב לא טעה....באומרו שידין מאיים בעתיד להחרים

 

או אם ידין הוא הדובר בציטוט הפועל הנכון הוא אחרים!

תחזור ללמוד ילד!

הגב לתגובה זו סגור
  לצפנת פענחהודעה שנקראההודעה נעולה איציק  | 09/07/12 | 18:15

עיברית? עברית!!!. קשוט עצמך אם אתה באמת מבין למה אני מתכוון

הגב לתגובה זו סגור
7. ילד כדאי שתלמד איך להתנהג ניקנסת בצדקהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה זבע  | 09/07/12 | 12:24

הגב לתגובה זו סגור
6. יצחקי? חחחח אין לכם כסף למים חמיםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה רז  | 09/07/12 | 12:15

הגב לתגובה זו סגור
  אתה צודק,שאין לנו כסף,כי רק פראיירים משלמים לבטטה הודעה שנקראההודעה נעולה יעקב האדום מהצפון  | 09/07/12 | 13:41

הזה 600000$ לעונה,כך שפראיירים אצל מקקי לא מתים רק מתחלפים

הגב לתגובה זו סגור
5. השחקן הדוחה בהיסטוריה!!!הודעה שנקראההודעה נעולה אסי  | 09/07/12 | 12:00

מאחל לך לשחק אך ורק בליגות הנמוכות. בושה וחרפה לליגת העל העלובה שלנו ששחקן כזה עוד לוקח בה חלק- עבריין קטן, אלים, בנס לא נגמר באלימות כלפי שופטים ובסוף רק מעניין אותו הכסף!!!!

איכס אני לא מבין מה אתה עושה בכלל בנבחרת מר ידין בטח גוטמן משלים לך את 50 אלף הדולר שהגועל חייבים לך!

הגב לתגובה זו סגור
4. זה עוד מגוחך לעומת הסכום שהטילו על ברטון. הודעה שנקראההודעה נעולה יובל  | 09/07/12 | 11:59

תגיד תודה.

 

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=252&docID=123191

הגב לתגובה זו סגור
3. רק בזכות דברים כאלה השחקנים בארץ מפורסמיםהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ולא על המגרש  | 09/07/12 | 11:55

הגב לתגובה זו סגור
2. אני גם שלחתי מכתב איום לעירייה שליהודעה שנקראההודעה נעולה   | 09/07/12 | 11:52

שאם הם לא יחזירו לי את כל הקנסות של החנייה ששילמתי

אני עוזב את העיר!

הגב לתגובה זו סגור
1. מי זה דרור קשטן שקונס בסכומים כאלו?זו הלנת שכר הודעה שנקראההודעה נעולה אבועלי  | 09/07/12 | 11:50

רק בית משפט יכול לקנוס

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ