עקוב אחרינו

ב-19:00 בכורה על הקווים: עטר וקלינגר בדרבי החיפאי

מערכת אתר ערוץ הספורט
13:34|04/08/2012

הערב יעלו מכבי והפועל חיפה להופעה רשמית ראשונה לעונת 2012/13 במסגרת המחזור הראשון בגביע הטוטו. תמיר כהן ושמואל שיימן יקבלו הזדמנות בהרכב של עטר, וינסו לעצור את ההתקפה החזקה של קלינגר

עטר. משחק רשמי ראשון (ניר בוקסנבוים)
עטר. משחק רשמי ראשון (ניר בוקסנבוים)

הערב (שבת, 19:00) מכבי חיפה והפועל חיפה יצאו רשמית לדרך בדרבי צפוני במסגרת המחזור הראשון בגביע הטוטו. אחרי שהסתיימה הסאגה הארוכה סביב ניר דוידוביץ', השוער חתם רשמית לעונה נוספת השבוע ונראה כי הסגל מוכן לפתיחת העונה.

מאמן הקבוצה ראובן עטר כבר כמעט סגור על ההרכב שיפתח בקרית אליעזר. שמואל שיימן, שנראה טוב באימונים, ייכלל ב-11 על חשבונו של טאלב טאווטחה, עודד אלקיים ישחק במקום אייל משומר שסובל מפציעה ותמיר כהן שלא קיבל הזדמנויות אצל אלישע לוי יקבל את המפתחות בקישור האחורי, כשלצידו ישחק אייל גולסה.

חן עזרא יערוך את הופעת הבכורה שלו במדים הירוקים, כשיפתח לצידם של עידן ורד, יניב קטן ושלומי אזולאי שיתופקד כחלוץ היחיד. וויאם עמאשה שחוזר מפציעה לא כשיר ליותר מ-45 דקות, וישולב רק במקרה הצורך.

במכבי חיפה בונים על 10,000 צופים שיגיעו לקרית אליעזר, זאת בשל הורדת המחירים וגם לאור העובדה שמדובר במשחק הראשון של העונה. "יש תחושה עם ראובן של משהו חדש וטוב באוויר", אמר אחד השחקנים, שבעונה שעברה היה שותף להפסד הדרבי הראשון בליגה אחרי תקופה ארוכה. "ניצחון על הפועל חיפה ייתן לנו הרבה ביטחון להמשך", הוסיף שחקן אחר.

בחיפה שוחחו עם המגן פיטר מסיללה שנמצא בדרום אפריקה, ושמעו ממנו כי הוא בתוך שבועיים יהיה כשיר לאחר ניתוח מיניסקוס שעבר בבירכו. מסיללה ציין כי סוכנו מחפש לו קבוצה באירופה ולהערכתו בתוך עשרה ימים הוא יידע מה צופן עתידו.

מוחמד גאדיר וסארי פלאח מחכים לדעת כמה ידרשו הירוקים עבור השאלתם. גאדיר כבר מתחיל להפנים כי יצטרך לחכות עם החלום האירופי, לאור העובדה שבחיפה סירבו להשאילו לבוורן תמורת 40 אלף יורו וכינו את הצעת הבלגים מגוחכת. "במידה שלבני סכנין יהיה כסף, הוא ישחק שם", אמרו מקורביו. איציק כהן עשוי לעבור לבני יהודה אם דן מורי יעבור לשחק באירופה. בחיפה מקווים שבלי קשר, הכתומים יסכימו להכניס את הבלם במסגרת העסקה להעברת דינו אנדלובו, בתמורה להפחתה בסכום הרכישה.

הפועל חיפה הצליחה להשאיר בקיץ את החלוצים המצויינים ולדימיר גלושצ'ביץ' ויובל אבידור, כמו כן הביאה מהפועל ת"א את מהראן לאלה ולפחות על הנייר, יש לניר קלינגר התקפה מסוכנת מאוד.

הקבוצה חזרה רק ביום רביעי ממחנה האימונים בפולין אך נראה כי ישנה תכונה רבה סביב הדרבי. מנכ"ל האדומים אפרים גבאי אמר לאתר הרשמי של הפועל חיפה: "היה מחנה אימונים מוצלח ביותר שהתקיים בתנאים של הרמות הכי גבוהות. הקבוצה התאמנה והתגבשה ומבחינתנו הפנים כבר לדרבי".

התפרסם לראשונה:     09:31 | 02/08/12 הדפס
תגובות
עד כה: 12 תגובות, ב- 9 דיונים. הוספת תגובה
9. היום הדרבי יהיה ירוק הודעה שנקראההודעה נעולה משה הירוק  | 04/08/12 | 17:50

ורובי נמצא עכשיו עמוק בגיהנוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

הגב לתגובה זו סגור
8. יש שידור ?הודעה שנקראההודעה נעולה אופיר  | 04/08/12 | 15:11
ובאיזה ערוץ?
הגב לתגובה זו סגור
7. מתי המשחקהודעה שנקראההודעה נעולה הגרין לנטרן  | 02/08/12 | 15:48
תוכן התגובה
הגב לתגובה זו סגור
6. תחושה שמושה , תביאו כבר קשר אחורי, אימפוטנטים!!!הודעה שנקראההודעה נעולה רונן הירוק  | 02/08/12 | 15:14

למה אתה מחכה אדון שחר? עוד פעם תביא איזה דייג בשנייה האחרונה לפני תום מועד ההעברות??!!

הגב לתגובה זו סגור
  מה יש לך נגד דייגיםהודעה שנקראההודעה נעולה משה  | 04/08/12 | 15:46
אחלה אנשים
הגב לתגובה זו סגור
5. עדיף להפסיד ולחשוף את הבעיות הבילתי פתורות של מכביהודעה שנקראההודעה נעולה ליאור  | 02/08/12 | 14:24

למכבי חיפה אין קשר אחורי רציני, קשר מרכזי ולא  חלוצים איכותיים.

יש מחלקת סקאוטינג שלא מביאה תוצאות למעט צוצ'אליץ.

עדיף להפסיד וללחוץ את שחר להשקיע ברכש נכון, או לחילופין, שעטר יהמר על שחקן נוער עם פוטנציאל מתאים.

הגב לתגובה זו סגור
  צודקהודעה שנקראההודעה נעולה חיים  | 02/08/12 | 16:00

זה עושה לנו נעים שאתם מפסידים בדרבי

הגב לתגובה זו סגור
4. מה יקרה אם תפסידו???הודעה שנקראההודעה נעולה עדי  | 02/08/12 | 11:43

יאללה הפועל !!

הגב לתגובה זו סגור
3. עטר מחזיר אותנו לקידמת הבמההודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה WILD CAT  | 02/08/12 | 11:31

הגב לתגובה זו סגור
2. צוצאליץ´הסמל הגדול של הקופים הירוקיםהודעה שנקראההודעה נעולה צהוב כחול מלידה  | 02/08/12 | 11:12

צוצאליץ´הסמל הגדול של הירוקים, להזכיר לכל הקופים הירוקים ולשאול ,באיזה תפקיד שיחק צוצאליץ   שאירחתם את האדומים בחיפה בפעם האחרונה מול דמארי שניפנף אותו מתי שרק רצה ממש היה צער בעלי חיים,  ואתם גם בטח לא תשכחו את התוצאה בסיום כמו בכל המשחקים האחרונים אתם

הגב לתגובה זו סגור
  תודה לך צהוב-כחול..באמת !!הודעה שנקראההודעה נעולה דיויד  | 04/08/12 | 15:24

אם אתה באמת צהוב-כחול הרי אתה בטח מזכיר את המשחק ההוא כי לכם היו עשרות משחקים שבהם הפועל פירפרו אותכם מכל הכיוונים. אז תעשה לעצמך טובה ותתעסק בעניני הקבוצה התותחית שלך שספרה אולי אליפות אחת בעשר שנים האחרונות ואולי אפילו מעבר לכך....באמת...תפנה דרך לקבוצות החשובות בליגה שלנו...לך תשחק בכאילו אתם ברצלונה...ניפגש בקרוב   !!!!

הגב לתגובה זו סגור
1. מכבי חיפה הודעה שנקראההודעה נעולה הגוזר הכחול  | 02/08/12 | 10:41

הפועל חיפה יפרקו אותם וכולנו איתם 

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ