עקוב אחרינו

הוא מדבר? כהן: ''השופט לא איפשר לנו לעבור את החצי"

מוטי פשכצקי
21:48|21/10/2012

למרות ניצחון הבכורה המאמן התעסק בריינשרייבר שהתעלם מפנדל ברור נגד בית"ר, אך כהן טען: "הוא התהפך וניסה לתקן זאת". על 3 הנקודות הוסיף: "כמון לידה. לא היה לי ספק שזה יגיע". קריאף: "יש פה סגל של פלייאוף עליון"

בבלומפילד היה חם. השופט אשם? (אלן שיבר)
בבלומפילד היה חם. השופט אשם? (אלן שיבר)

עוד מוקדם מדי לדעת האם בית"ר ירושלים יצאה לדרך חדשה, אך לאחר 6 מחזורים (משחק חסר) לאלי כהן ושחקניו יש סוף סוף ניצחון בכורה העונה בליגת העל. הירושלמים הגיעו הערב (ראשון) למשחק לא פשוט בכלל מול בני יהודה בבלומפילד ויצאו עם 1:2 יקר. את אנחת הרווחה שהשתחררה על הספסל של הצהובים אפשר היה לשמוע עד הבירה.


אלא שלמרות הניצחון מאמן הירושלמים זעם בסיום המשחק על השופט רועי ריינשרייבר. השופט דווקא התעלם במחצית הראשונה לפנדל ברור לחובת הבית"רים, אך לטענת כהן בהמשך הפסיקות שלו היו חד צדדיות, כאילו ניסה לתקן את העוול.

"כולכם ראיתם מה היה ואני לא רוצה לדבר על שופטים. אני לא יכול לשפוט ולא ראיתי, אבל אם היה פנדל זה לא אומר שהשופט צריך להתהפך ולא לתת לנו לעבור את החצי", ירה כהן,  "גם אם טעית טעות אחת אז לא צריך לבוא ולנסות לתקן זאת".

בהמשך כהן התייחס גם לניצחון הבכורה של חניכיו והודה: "זה הגיע אחרי חבלי לידה קשים מאוד. הניצחון היינו כבר צריכים להשיג אותו לפני כמה משחקים. הייתה לנו פתיחה רעה מאוד, אבל המקום בו אנחנו נמצאים הוא לא המקום הריאלי שלנו. אנחנו קבוצה ששווה הרבה יותר נקודות ממה שיש לה".

לא מעט דובר בתקופה האחרונה על התחושה המלחיצה סביב המועדון, אבל אם תשאלו את מאמן הירושלמים המצב רגוע הרבה יותר. "אני לא בלחץ. יש לי שקט והנהלה טובה בדמות איציק קורנפיין והצות הניהולי החדש", סיפר כהן, נכון שאנחנו במצוקה כספית וזה גם צמצם לנו את הסגל, אבל יש לנו קאדר של צעירים שמשתלבים לאט לאט ואני מאמין שעוד חודש הקבוצה תיכנס לכושר. לא היה לי ספק שזה יגיע".

הניצחון של בית"ר הגיע לאחר פגרה ארוכה בה לא שיחקה הקבוצה בשל פגרת הנבחרת והדחיה של משחק הליגה מול הפועל ת"א. אופיר קריאף סיפר: "עבדנו קשה ונחנו שלשה שבועות. דיברו איתנו על המצב והיינו חייבים את הניצחון. אני שמח שעשינו את זה, עכשיו הפנים קדימה. יש לנו סגל ממש טוב ואני מאושר שזה סוף סוף קרה. יש לנו שחקנים טובים וסגל של פלייאוף עליון. אני מאמין מאוד בקבוצה".

התפרסם לראשונה:     21:48 | 21/10/12 הדפס
תגובות
עד כה: 11 תגובות, ב- 9 דיונים. הוספת תגובה
9. סופ סופהודעה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה ביתר   | 22/10/12 | 19:40

הגב לתגובה זו סגור
8. מענין שהתפרעות שחקני ביתר והסטירה שהכניס בן שושןהודעה שנקראההודעה נעולה נחיק  | 22/10/12 | 14:52

לשחקן בני יהודה.

שחקני ביתר רצו למנוע משחקני בני יהודה לנסות להסביר לשופט שהיתה נגיעת יד ופנדל והשופט התעלם מהמהומה שיצרו והסטירה שניתנה.

כרגיל איגוד השופטים נוהג איפה ואיפה וההתאחדות וועדת המשמעת שלה  מכניסים ראשם לחול מפחד ביתר ופוגעים בקבוצות אחרות ללא שמץ של הגינות ויושר.

שופט אחד מדווח על מצית שמצא בדשא או שקית שתיה ושופט אחר לא מציץ גם על דברים חמורים פי כמה.כאשר נוח להתאחדות ולבית הדין ההזוי שלה תמונה בעיתון מספיקה להעניש קבוצה ,גם אם השופט לא ציין מאומה על מהומה אבל סטירה שנראתה בשידור ישיר בטלויזיה נשארת ללא התיחסות.

בן עזרא עדין שם ?

הגב לתגובה זו סגור
7. עזוז לנבחרתהודעה שנקראההודעה נעולה ערן  | 22/10/12 | 12:43

עזוז כוכב

הגב לתגובה זו סגור
6. היטעה שופט וזה לא יהיה לטובת בית"ר???הודעה שנקראההודעה נעולה גרכד עדנאן  | 22/10/12 | 10:28

היטעה שופט וזה לא יהיה לטובת בית"ר???מר כהן ההבדל בין ניצחון ראשון להפסד היא שריקה שגויה(לדעתי מכוונת!!!)של הלובש מדי שופט!!!!המדהים שאתה ויותר ממך אוהדי בית"ר תמיד בוכים כי דפקו את בית"ר !!! כנראה שאתם מתנהגים כדברי הפתגםהאומר:"כשאישה מרגישה התקפה המתקרבת אליה,היא מתחילה לצעוק...!".בית"ר לא תרד וזה בטוח, לא כי אתם  טובים אלא השופטים לא יתנו לכם לרדת!!!

                                                    בכבוד רב

                                                    גרכד עדנאן

הגב לתגובה זו סגור
5. אלי כהןהודעה שנקראההודעה נעולה הרמוזה לוי  | 22/10/12 | 04:33
כל הקריירה שלך אתה מכתר נגד שופטים תגיד תודה על הניצחון אתמול אל תשכח שגם אתה הרווחת מטעויות שופטים
הגב לתגובה זו סגור
  מכתר ??? מקטר !תגובה ללא תוכןהודעה שנקראההודעה נעולה | 22/10/12 | 09:04

הגב לתגובה זו סגור
  זה שכנראה הגיע פנדל לבני יהודה זה משהו אחדהודעה שנקראההודעה נעולה אסי  | 22/10/12 | 09:34

אבל אלי צודק לגמרי!!!!!

וזה שהאתר וערוצי הטלויזיה מתעלמים מזה זה בעיה שלהם, וכנראה גם שלנו...

אבל סטיסטיקת המשחק מראה נתון ברור אחד: בני יהודה ביצעו בערך 14 עבירות לפי השופט ובית"ר ביצעו 35!!!!!!

כן ממש שופט ברמה... ממש..

הגב לתגובה זו סגור
4. אני אוהב את אלי כהןהודעה שנקראההודעה נעולה איתמר  | 22/10/12 | 02:02

כאוהד מכבי חיפה אני יודע שיש לא מעט שיחלקו איתי. אבל בעיני אלי כהן הוא מאמן נפלא בעל אישיות, ידע ותשוקה. והוא גם מאמן טוב שאיכשהו תמיד מסולק מהבמה המרכזית דווקא כשמגיע לו לפרוח. מאין רובין הוד של השייע פיינגנבויימים.

אני מאחל לו שיצליח מכל הלב....

הגב לתגובה זו סגור
3. שופט גרועהודעה שנקראההודעה נעולה אורן  | 21/10/12 | 23:56
נו בחייכם שופט רמה של ליגה ב׳
הגב לתגובה זו סגור
2. לאחר 6 מחזוריםהודעה שנקראההודעה נעולה אני  | 21/10/12 | 22:48

עדיין לא שיחקנו נגד הפועל תל אביב

הגב לתגובה זו סגור
1. אלי כהן צדק-השופט רצה לתקן טעות על חשבון במחצית השהודעה שנקראההודעה נעולה אוחיון דוד  | 21/10/12 | 22:44

השניה

הגב לתגובה זו סגור

המלצות גולשים בפייסבוק


כל הזכויות שמורות © ערוץ הספורט בע"מ