הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

הקלה לניצן שירזי: "חתכנו את הליגה לשניים"

מאמן בני יהודה ניתח את המצב אחרי שקבוצתו קטעה רצף של 7 משחקים ללא ניצחון ב-1:2 על הפועל פ"ת. כפיר אודי שהשלים קאמבק: "תודה לבן-זקן" בצד השני אכזבה קשה

  09.06.26 - 08:12
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי שבועות ארוכים של הידרדרות מתמדת ביכולת ובתוצאות, בני יהודה חזרה למסלול הניצחונות עם 1:2 על הפועל פ"ת. היכולת של הכתומים עדיין לא מזכירה במאומה את פתיחת העונה המלהיבה שלה, אבל ניצן שירזי ראה ניצנים של רצון מחודש. כפיר אודי חזר לקבוצה ולמרות יכולת בינונית בישל בצורה מצוינת את השער השני.

שירזי הודה: "זו אנחת רווחה גדולה. אחרי תקופה רעה חזרנו לרצות. 10 הדקות הראשונות היו המשך ישיר לתקופה האחרונה, אחרי זה השתפרנו. זה עדיין לא בני יהודה האמיתית. חתכנו את הליגה לשתיים. אם היינו מפסידים, אז היינו מתקרבים לתחתית. אנחנו מדורגים במקום הרביעי ומתקרבים לשני או שלישי. אני רוצה שנחזור להיות בני יהודה האמיתית".

כפיר אודי, שחזר לקבוצה בה רשם עונה נהדרת ב-2003/04 ובישל את השער השני, הודה לאנשי מ.ס. אשדוד שלא הקשו על שיחרורו: "קודם כל אני רוצה לומר תודה רבה לג'קי בן-זקן ולחיים רביבו שעזרו לי לעשות את המעבר הזה לבני יהודה בצורה חלקה. לא שיחקתי זמן רב וזה ניכר". אודי כבר מרגיש כחלק מהקבוצה למרות שלא היה שותף לכישלונות האחרונים: "הכי חשוב היה לנצח אחרי תקופה ארוכה שלא ניצחנו ואני מקווה שנמשיך ככה".

ניר לוין הביע צער על החמצת המצבים שהיו לקבוצתו במחצית הראשונה: "השער של תמוז לא החזיר אותנו למשחק, כי הוא היה ומאוחר מידי. היו לנו הזדמנויות טובות ולא כבשנו. אין לנו את הפריבילגיה שיש למכבי חיפה להבקיע בכל הזדמנות. משחק ההגנה שלנו היה בסדר עד שספגנו את השער וזה סימן לקבוצה שעוד צריכה להשתפר".

"בני יהודה, שהיא לא קבוצה אגרסיבית ונוקשה, שיחקה היום טוב והתעלתה. אנחנו חייבים להילחם יותר, להיות גם כן נוקשים. זו הייתה אחת הבעיות שלנו היום ובגללה לא שלטנו במשחק. כאשר לא מביאים את הדברים האלה, זו בעיה. ברגע שנחזור לעשות את הדברים שאנחנו יודעים, נשוב לנצח".

-->