$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

עברי ופרנקל באו לבשל למען המלחמה בסרטן

גם בת אל גטרר התייצבה לאירוע המיוחד, בהדרכתו של השף שאול בן אדרת

שירי אלג'ם
שירי אלג'ם  30.06.14 - 12:24

עמית עברי, בת אל גטרר ודניאל פרנקל הגיעו היום (שני) למפגש יוצא דופן בין אחד השפים הידועים והמובילים, שף שאול בן-אדרת לבין נשים המתמודדות עם סרטן השד. המפגש המיוחד התקיים במסגרת "רוש מושיטה יד", הפרויקט החברתי של חברת התרופות רוש, בשיתוף עם הוועד האולימפי ובמסגרתו העביר השף אדרת סדנת בישול לנוכחים. עוד הגיעו לאירוע המיוחד - מנכ"ל הוועד האולימפי הטרי גילי לוסטיג ואסתר רוט שחמורוב, מהאתלטיות הבולטות בתולדות המדינה וכלת פרס ישראל לספורט.

דניאל פרנקל, שחוזרת מפציעה קשה, סיפרה: "מבחינה גופנית אני כבר בסדר גמור, המטרה היא להיות מוכנה לריו ושם אני רוצה לקפוץ את השיא, אז כל האימונים שלי מתוכננים כך שהתחרויות האיכותיות יהיו בשנה הבאה. אתם תדעו כשאני אחזור. זו לא פעם ראשונה שאני משתתפת בתרומה האדירה הזאת שרוש עושה, זה ממש כיף להכיר את הנשים המדהימות האלה".

עברי, שקבעה לא מכבר שיא ישראלי חדש ב-50 מטר חזה, התייחסה לאליפות אירופה שתיערך באוגוסט בברלין: "באתי בין אימונים, אני בשיא העומס. עובדים קשה. המטרות הן לשפר שיאים ולעלות לגמרים, ואולי אפילו מדליות. אני חושבת שאני מראה יכולת טובה. אני עובדת מאוד קשה השנה לקראת ריו. אני מאוד רוצה ומקווה לחזור עם מדליה, אבל זה לא תלוי רק בי. יש לידי עוד שבע בנות שמתחרות איתי, אבל זו אחת המטרות".

בת אל גטרר, לוחמת הטקוואנדו, סיכמה את האירוע במשפט אחד: " המטרה של שני הצדדים היא לנצח, הן בבריאות ואנחנו בספורט".

רוט שחמורוב, שסירבה להתייחס לפרשת אולגה לנסקי, דיברה על תזונה וספורט: "מה שאנחנו אכלנו בזמנו היה הכל הפוך, לא היינו אמורים לרוץ כל כך טוב. זו לא הפעם הראשונה שאני מגיעה לשיתוף הפעולה הזה. נהדר לראות אותן עם הצורך הזה לחיות, היום הן באות לפה ומדברות רק על אוכל. זה נחמד לראות ולשמוע אותן".

מנכ"ל רוש, אבי דנצינגר: "אנחנו כבר 12 שנה עושים פעילויות למען מטופלים. היום יש לנו קבוצה של מטופלות ואנחנו מנסים לעודד ולעזור להן בעזרת החויה והבישול עם שאול בן אדרת להתגבר על התקופה הקשה ולחזק אותן".