$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מקונל: "90% מהמימון מוקדש למלחמת בסמים"

המנהל המקצועי של ה-IOC בארץ: "רוצים ספורט רוסי נקי"

שירי אלג'ם
שירי אלג'ם  28.10.18 - 13:32

הוועד האולימפי בישראלי ערך היום (ראשון) מסיבת עיתונאים עם המנהל המקצועי של הוועד האולימפי הבינלאומי, קית' מקונל, אורח מיוחד של אלכס גלעדי, חבר הוועד האולימפי הבינלאומי. לפני מסיבת העיתונאים מקונל, שנחשב למספר שלוש בארגון העולמי, ערך סמינר לראשי האיגודים ומנהלים מקצועיים.

מקונל פתח ואמר: "היה לנו דיון פתוח וטוב, זאת הייתה הזדמנות נהדרת להיפגש עם קהילת הספורט של ישראל וגיליתי שיש כאן תשוקה אדירה לספורט.  דיברנו בין היתר על המטרה שלנו בוועד האולימפי הבינלאומי להגיע לקהל צעיר ולאנשים חדשים בעולם. דיברנו הרבה גם על הספורטאים, על כך שאנחנו צריכים להתקמד בהם וכמה הקול שלהם חשוב. הנוסף עסקנו גם בחשיבות להמשיך לקדם ספורט ולתת לצעירים את ההזדמנות לעסוק בספורט. דיברנו גם על האנטי דופינג , החשיבות של הלחימה בסימום והחשיבות לספורט נקי".

על השיוויון בין הספורטאים לספורטאיות אמר מקונל: "יש לנו מטרה ברורה להביא לשיוון מגדרי במספר האתלטים במספרים האולימפיים. במשחקים האולימפיים לנוער בבואנוס איירס זה כבר קרה. יש חשיבות אדירה לשיויון מגדרי. ציינו את המשלחת הישראלית לריו, שבה היו יותר נשים מגברים אבל אין ספק שיש עוד הרבה מה לעשות על מנת שנגיע לשיויון מגדרי".

על היום שאחרי יוסיין בולט אמר: "כל ענף ספורט צריך פרזנטור שמושך את הילדים לענף. זה הזמן לקבל את הכוכב החדש ואני בטוח שבאתלטיקה זה יקרה". אלכס גלעדי הוסיף:"היו כוכבים לפני בולט ויהיו גם אחריו".

לגבי הסימום בקרב הספורטאים הרוסים אמר המנהל המקצועי: "לגבי מה שקרה עם הרוסים העמדה שלנו הייתה ברורה. אנחנו רוצים ספורט רוסי נקי גם כדי לקדם את הספורטאים צצעירים הרוסים ורוצים לראות ספורטאים נקיים מתחרים. כעת הכדור נמצא בידי הרוסים".

אלכס גלעדי התייחס לאפשרות שישראל תארח משחקים אולימפיים ואמר: "יש חלום למשחקים בת"א. מבחינה ארגונית נוכל לבצע את זה, גם מבחינת המדיניות החדשה של ה-IOC להשתמש בתשתיות ובמתקנים קיימים אבל יש לנו בעיה אחת גדולה. בתל אביב יש 1,0000 חדרים בבתי מלון בעוד אנחנו צריכים 140 אלף חדרים. בכל המדינה יש 40 אלף חדרים, כך שעם המגבלות האלו יהיה לנו מאוד מאתגר לארח משחקים אולימפיים".