$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ואז האס הגיע בריבר: מתי ולמה נקפל מלכות?

"לומדים מהמקצוענים": כך תזהו הימור ערך של היריב. צפו ביד המלאה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט  27.04.15 - 17:15

לומדים מהמקצוענים: "קיפול גבורה"
הפעם, במדורנו נעסוק ביד ששוחקה על ידי אייל "קסיאס" אשכר באחד הטורנירים של אליפות העולם בפוקר אונליין. ביד הבאה נראה קיפול לא פשוט בכלל, כאשר מאחוריו ההבנה של טווח הידיים שאותן מחזיק היריב.

צפו ביד:

ההסבר של אייל:
אני פותח בהעלאה עם זוג מלכות ביד מעמדת ה-UTG בשולחן של 6 שחקנים, עם ערימה של 32 ביג בליינדים. יריב צר יחסית (לא משחק הרבה ידיים) בעמדת הסמול-בליינד משלם ואנחנו רואים פלופ סטנדרטי של נסיך-עשר-7.

אני מבצע הימור המשך לערך מול רוב הידיים שעשוי להחזיק היריבה - והוא אכן משלם. בטרן מגיע עשר נוסף שפוגע היטב בטווח שלו, אז אין סיבה להמר לערך, כאשר גם ככה מול ידיים חלשות מאיתנו כמו זוג נסיך נוכל לגבות אותו בריבר.

הצ'ק מאחור מביא בריבר את האס המבאס, שפוגע מצוין בטווח של היריב: גם אס-נסיך, גם ידי אס בגובה ששילמו את הפלופ, וגם מלך-מלכה לרצף. היריב מהמר בריבר, על קלף שאמור לפגוע לא רע גם בטווח שלי, ואני בוחר לבצע קיפול גבורה במקום לנסות ולתפוס בלופים.

הסיבה: גוז המלכות שאני מחזיק נמצא בפיגור מול כל טווח ההימור לערך של היריב בריבר, ומנצח רק ידי בלוף מוחלטות שלא אמורות להופיע כאן. לכן, הפעולה היא קיפול.