כל ארבע סדרות רבע גמר הפלייאוף היו במצב של 2:0 לאחר שני משחקים. שלוש מתוכן הסתיימו ב"סוויפ". בסדרה הרביעית, בני הרצליה שנקלעה לפיגור 0:2 לא הרימה דגל לבן ועם שני נצחונות רצופים ואמש (רביעי) עם ניצחון 95:96, כפתה משחק חמישי שייערך באולם היובל ביום ראשון.
״העבודה רחוקה מהלסתיים״, אמרו במועדון, ״אנחנו צריכים להישאר עם הרגליים על הקרקע. חולון קבוצה מצוינת וכל משחק בסדרה הזאת צמוד ומאתגר. אנחנו צריכים לבוא מרוכזים ומוכנים ביום ראשון מהפתיחה״.
שביעות רצון בקבוצה מהרכז האמריקאי, מרקל ג׳ונסון שרשם את משחקו הטוב ביותר מאז שהגיע להרצליה עם 28 נקודות ו-10 אסיסטים. בקבוצה היו מרוצים גם מג׳ון מיקס ואלייז׳ה סטיוארט שקלעו 20 כל אחד. גם אונואקו הציג משחק טוב עם 14 נקודות ו-7 ריבאונדים, ונראה שהסנטר האיכותי חוזר להציג את היכולת הגבוהה מעונת 21/22.
ובמעבר חד, בקבוצה לקחו קשה את אירועי האלימות והגזענות לטענתם כלפיי שחקניהם, כאשר אוהדי הקבוצה טוענים שהותקפו בסיום מחוץ להיכל, ואחרים יצאו רק בליווי משטרתי. אלייז`ה סטיוארט וצ׳ינאנו אונואקו טענו שספגו לאורך המשחק קללות גזעניות, כשסטיוארט היה על סף דמעות בסיום. אנשי הרצליה ניגשו למשקיף בסיום המשחק כשבנוסף דיברו עם אנשי הפועל חולון על מנת לנסות לאתר את האוהדים שקיללו.
בנוסף, כפי שפרסמנו לראשונה - אלייז`ה סטיוארט סיכם לעונה נוספת בבני הרצליה. גם דשון פרנסיס קרוב לסיכום.