$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"אומר הכל, הסיפור העצוב של המונדיאל"

קרחות ביציעים בקטאר עד עכשיו. הביקורת והאם פיפ"א משקרת? מבט פנימה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט  21.11.22 - 18:21
Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images
Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

מונדיאל 2022 אמנם בחיתוליו, אך אחת המגמות הבולטות והמדאיגות ביותר כבר במשחקי הפתיחה היא העדרם של האוהדים. המשחקים בין המארחת קטאר לאקוודור, בין אנגליה לאיראן ובין הולנד לסנגל התנהלו, בחלקם הגדול, מול כיסאות ריקים בחגיגת הכדורגל הגדולה מכולם.

  • לחצו לפנטזי מונדיאל
  • לחצו ל-5 חבר'ה - משחק הניחושים של המונדיאל
  • לחצו לחידון המונדיאל ואולי תזכו ב-500 ש"ח
  • המארגנים טענו כי 67,372 אוהדים הגיעו למשחק בין קטאר לאקוודור, באצטדיון שמכיל 60,000 מקומות בלבד. במשך רוב המחצית השנייה המשחק התנהל מול קרחות ביציעים לאחר שקטארים רבים עזבו את מקומם.

    בדומה לכך, נטען כי במשחק בין אנגליה לאיראן היה אצטדיון מלא (45,334 אוהדים מתוך 45,514 מקומות), אך נצפו קרחות ביציעים. גם אם מדובר בכמות הכרטיסים שנמכרה או בכמות האוהדים ההתחלתית, ניתן לראות מקומות פנויים רבים ביציעים.

    האוהדים השונים טענו כי מדובר במעין סמל לשערוריות שליוו את הטורניר. "בהתחשב ביוקר המחיה בקטאר זה לא מפתיע, אבל זה עצוב מאוד. הכיסאות הריקים מסכמים את הטורניר, תחרות כדורגל שנטשה את הכדורגל", נכתב.

    "קטאר הייתה יכולה לתת כניסה בחינם לאוהדים השונים כדי למלא את האצטדיונים. זה מביך. מה שמגיע לקטאר ולפיפ"א", נכתב.

    במקביל, בכלי התקשורת השונים התלוננו על העומס בכניסה לאצטדיונים שמונע מהאוהדים להגיע.