$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

יקרים מפז: ההעברות החופשיות המשתלמות

לא עלו אגורה והובילו את קבוצתיהם לגדולות. העשיריה בפנים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט  20.04.20 - 13:21

בעידן בו הכסף מדבר, קשה למצוא מציאות בחינם, אבל היו כאלה ששינו את ההיסטוריה ולא עלו אגורה שחוקה. ב-ESPN דירגו את עשר ההעברות החופשיות המשתלמות ביותר שהוכיחו שלא צריך לפתוח את הארנק כדי להנחית כוכבים.

מקום עשירי: אסטבן קמביאסו
הקשר הארגנטיני עבר לאינטר בהעברה חופשית מריאל מדריד והפך לסמל שלה בשנות ה-2000 ולחלק אינטגרלי בחמש זכיות באליפות איטליה (ארבע, אם תשאלו את אוהדי יובנטוס), ארבע גביעים וכמובן בליגת האלופות עם ז'וזה מוריניו. גם ללסטר הוא הגיע ללא תמורה ב-2014 ועזר לה להינצל מירידה לצ'מפיונשיפ, שנה לפני הזכיה ההיסטורית שלה באליפות.

מקום תשיעי: ג'יימס מילנר
בקיץ 2015, מנצ'סטר סיטי רכשה את ראחים סטרלינג מליברפול תמורת 50 מיליון ליש"ט ושחררה לה את הקשר בחינם. הוא לא השחקן הכי נוצץ בסגל האדום, אבל העבודה הקשה שלו זכתה להערכה בקרב הקהל האדום והיה חלק חשוב בזכיה בליגת האלופות ואולי באליפות שעתידה להיות מובטחת.

מקום שמיני: הנריק לארסון
השבדי היה אחד השחקנים הגדולים של סלטיק בשנות התשעים ותחילת האלפיים עם 174 שערים ב-221 הופעות ובקיץ 2004 ברצלונה שמה עליו את ידה חינם אין כסף והרוויחה בגדול. הוא כבש 19 פעמים ב-59 הופעות והוסיף לרזומה שתי אליפויות ספרד וזכיה בליגת האלופות, תודות לשני הבישולים שלו בגמר מול ארסנל שהוציאו את הקטאלונים מהבוץ.

מקום שביעי: רוד חוליט לצ'לסי
אחד מגדולי שחקני הולנד בכל הזמנים וזוכה כדור הזהב ב-1987 הגיע לבלוז בהעברה חופשית מסמפדוריה ב-1995 ולא ממש הוביל אותה לגדולה, אבל העובדה ששחקן בסדר גודל כזה דרך על אדמת אנגליה פתחה את הדלת לכוכבים רבים. בעונה הראשונה שלו צ'לסי סיימה במקום ה-11 ולאחר מכן בשישי וברביעי ולכך הוסיפה זכיה בגביע האנגלי.

מקום שישי: סטיב מקמנמן
כוכב ליברפול בשנות התשעים חיפש אתגר חדש בקיץ 1999 והעובדה שסיים חוזה אפשרה לריאל מדריד לקפוץ על המציאה. מקמנמן רץ ללא הפסקה ומצא את מקומו בין הכוכבים הגדולים של הבלאנקוס, הפך לשחקן האנגלי המעוטר ביותר מחוץ לאנגליה עם זכיה בשתי אליפויות ספרד ופעמיים בליגת האלופות.

מקום חמישי: רוברטו באג'יו
למרות ששיחק באינטר, מילאן ויובנטוס, החלוץ האגדי הרגיש בנוח דווקא בבולוניה וברשיה, אליהן הגיע בהעברות חופשיות. במדי הרוזובלו רשם את העונה הטובה ביותר שלו בליגה מבחינת כיבוש שערים עם 22 כאלה ב-1997/98 ובברשיה הבקיע 46 שערים ב-101 הופעות בכל המסגרות לפני שפרש במדיה.

מקום רביעי: לואיס אנריקה
מעטים עברו ישירות מברצלונה לריאל מדריד וההיפך, אבל קשר העבר ומאמן ההווה עשה זאת ללא תמורה. יחד עם הקטאלונים זכה בשתי אליפויות ספרד וכמובן חזר אחר כך כדי להוביל אותה לטרבל ב-2015 כמאמן.

מקום שלישי: סול קמפבל
הבלם נחשב לאגדת ארסנל, אבל לאחת הדמויות השנואות בצד הלבן של העיר. כן, קמפבל עזב את טוטנהאם החלשה ב-2001 לטובת הסוס המנצח של העיר ובמדים האדומים הפך לאחד הבלמים הטובים בעולם. בחמש השנים של הקדנציה העיקרית שלו בארסנל זכה בשתי אליפויות כולל כמובן עונת הבלתי מנוצחים ב-2003/04.

מקום שני: אנדראה פירלו
מארק ואן בומל פצע אותו קשות בשלהי 2010/11 והמעבר ממילאן ליובנטוס היה נראה כמו החלטה די גרועה, אבל הקשר האגדי סרב לתת לקריירה שלו לדעוך. המאסטרו היה העוגן בקישור של הביאנקונרי בארבע משמונה האליפויות הרצופות שלה והגיע איתם גם עד לגמר ליגת האלופות ב-2015.

מקום ראשון: רוברט לבנדובסקי
מישהו מערער על ההחלטה? הכוכב הפולני הוביל את דורטמונד לגמר ליגת האלופות תוך שהוא הבקיע רביעיה לרשת של ריאל מדריד בחצי הגמר והמעבר ליריבה השנואה באיירן מינכן רק הפך אותו לקטלני יותר. 230 שערים ב-275 הופעות במדי הבווארים הם מנת חלקו של אחד החלוצים הטובים בעולם כיום ולא נראה שהוא מתכוון לעצור בקרוב.

ומה אתם חושבים? הצביעו בסקר>>>