$(document).ready(function () { setTimeout(function () { $('#Haim_L').remove(); }, 2500); // Remove the element after 3000 milliseconds (3 seconds), you can adjust this value as needed });
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

מרטין ג'ייקובסון השבדי הוא אלוף העולם בפוקר

ג'ייקובסון (27) זכה ב-10 מיליון דולר. מרק ניוהאוס סיים שוב רק במקום ה-9. בילי פפאס, חובבן שהשתתף בטורניר סיים חמישי וזכה ב-2.1 מיליון דולר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט  13.11.14 - 14:55
ג'ייקובסון עם הצמיד הנכסף
ג'ייקובסון עם הצמיד הנכסף

בכדורגל זו גרמניה, בפוקר זה מרטין ג'ייקובסון. השבדי בן ה-27 זכה באירוע המרכזי של ה-WSOP ובשנה הקרובה יוכר באלוף העולם בפוקר. בדרכו לתואר היוקרתי מכולם, ג'ייקובסון גבר על 6,683 שחקנים וגרף לכיסו סכום עצום של 10 מיליון דולר.

"אין דבר כזה רגע מושלם בחיים, אבל מה שקרה לי היום, זה הדבר הכי קרוב שיכול להיות לזה", אמר הזוכה הטרי רגע אחרי שהניף את הצמיד. לשולחן הגמר עצמו, אגב, הגיע ג'ייקובסון במקום השמיני בלבד עם 14.8 מיליון צ'יפים - אבל בסופו של דבר הפך לאירופי הרביעי אי פעם שהופך לאלוף העולם.

היד שהביאה לו את התואר היתה זוג 10: פליקס סטיבנסן, שכנו מנורבגיה, העלה עם אס-9 בעמדת הדילר, וג'ייקובסון, שהחזיק ביתרון גדול בצ'יפים, אמר אול אין. סטיבנסן הישווה, בפלופ הגיע 10 והחגיגות התחילו.

מעבר לעובדה שהקרב בין שני האחרונים היה דרבי סקנדינבי, ניתן לומר בבירור שהיתה זו השנה של האירופאים: למקום השלישי הגיע יוריט ואן הוף ההולנדי, שהתחיל את שולחן הגמר כמוביל. סטיבנסן ו-ואן הוף בוודאי יצאו מאוכזבים לאחר שהיו כפסע מתהילת העולם, אך מבט על חשבון הבנק (זכיה של 5.1 מיליון דולר לנורבגי, 3.8 להולנדי) יחזיר להם את החיוך בעוד מספר ימים.

בכל מקרה, עוד לפני הכתרת האלוף, הסיפור הגדול היה זה של מרק ניוהאוס, שעשה היסטוריה. השחקן האמריקאי הגיע פעמיים ברצף לשולחן הגמר, הישג בלתי נתפס, אך בדיוק כמו ב-2013 - גם הפעם סיים רק במקום התשיעי - למרות שהתחיל במקום השלישי. סיפור מעניין נוסף הוא זה של בילי פפאס, חובבן שהשתתף בטורניר בפעם הראשונה בחייו, סיים חמישי וזכה ב-2.1 מיליון דולר.

הטבלה המלאה

  1. מרטין ג'ייקובסון (שבדיה) - 10 מיליון דולר
  2. פליקס סטיבנסן (נורבגיה) - 5.1 מיליון דולר
  3. יוריט וטן הוף (הולנד) 3.8 מיליון דולר
  4. וויליאם טונקינג (ארה"ב) - 2.8 מיליון דולר
  5. בילי פפאס (ארה"ב) - 2.1 מיליון דולר
  6. אנדוני לראבה (ספרד) - 1.6 מיליון דולר
  7. דן סינדלאר (ארה"ב) - 1.2 מיליון דולר
  8. ברונו פוליטאנו (ברזיל) - 947 אלף דולר
  9. מארק ניוהאוס (ארה"ב) - 730 אלף דולר