הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"הנהלת ליברפול מתכוונת להשאיר את סלוט"

דיווח באנגליה: למרות העונה המאכזבת, המנג'ר ההולנדי צפוי להמשיך

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.04.26 - 19:39
Getting your Trinity Audio player ready...
בליברפול עדיין מעכלים את העונה המאכזבת שלהם. 24 שעות אחרי ההפסד לפ.ס.ז' וההדחה מליגת האלופות שקבעה כי המועדון לא יזכה בשום תואר העונה. באנגליה מדווחים היום (רביעי) כי למרות התוצאות הרעות, הנהלת ליברפול מגבה את המאמן ארנה סלוט.

"בהנהלה מתכוונים להמשיך עם ארנה סלוט - גם אם הם לא יגיעו לליגת האלופות העונה", טוען דייויד אורנסטיין, הכתב הבכיר של האתלטיק, "אם הם יפסידו את כל המשחקים עד סוף העונה, כמובן שננהל שיחה אחרת. אבל הם רוצים להמשיך איתו גם לעונה הבאה, ולתת לו צ'אנס. יהיו עוד החתמות, הם יצטרכו עוד שחקנים".

סלוט, שהצטרף בקיץ 2024 לאנפילד והוביל את קבוצתו לאליפות בעונת הבכורה, נמצא תחת חוזה עד סיום העונה הבאה. לאחרונה שוב הוזכר שמו של צ'אבי אלונסו, שחקן העבר הנודע, כמועמד לרשת את סלוט אחרי פיטוריו מריאל מדריד.
-->