הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

בונה עליו? ההחלטה של ריאל בנוגע לאנדריק

לאחר ההפסד בקלאסיקו ואיבוד האליפות, הבלאנקוס יחזירו שני שחקנים בקיץ

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.05.26 - 17:43
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

הקלאסיקו שנערך אמש (ראשון) בו גברה ברצלונה 0:2 על ריאל מדריד בקאמפ נואו, הבטיח לקטאלונים את האליפות ה-29 בתולדותיהם והשניה ברציפות. הבלאנקוס, שעדיין מתמודדים עם השלכות הפרשה בין פדריקו ואלוורדה לאורליאן טשואמני, כבר החלו לתכנן את העונה הבאה בה ז'וזה מוריניו צפוי לעמוד על הקווים. 

נראה כי ההחלטה תלויה בפורטוגלי ואם יענה בחיוב להצעתו של של פלורטינו פרז, התפקיד שלו. פרט ל"מיוחד", דיווחים רבים מצביעים כי המועדון מרגיש שסגל השחקנים "שבע" ועל הקבוצה לשנות את פניה. במקביל, הקבוצה החלה לקבל החלטות ראשוניות בנוגע לסגל השחקנים ובפרט בנוגע לאנדריק שהושאל לליון. 

לפי ה-AS, שחקן שצפוי לחזור ללבוש את המדים הלבנים הוא אנדריק שמושאל כרגע לליון. החלוץ בן ה-19 זורח תחת פאולו פונסקה בדרום צרפת עם 5 שערים ו-7בישולים ב-12 הופעות, כשסגנון המשחק של הקבוצה מושפע מאד מהנוכחות של הברזילאי. אם זאת, אנדריק התבטא לא פעם בנוגע לרצונו להישאר כשאמר: "אני מאד שמח ואשמח להישאר אם יזדקקו לי".

נוסף על כך, ריאל החליטה להחזיר גם את ניקו פאס כשלבלאנקוס אופציה להשיב את הארגנטינאי לשורותיהם. הקשר מככב כעת תחת ססק פברגאס בעונתו הראשונה בקומו, שכבר הבטיחה השתתפות במפעלים האירופים בעונה הבאה.

-->