הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

סביליה הביסה 1:3 את אתלטיק בילבאו בחוץ

אדום מוקדם של המארחת הוביל לניצחון שני. 0:0 בין ולנסיה ולסלטה ויגו

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.08.26 - 23:10
Getting your Trinity Audio player ready...
(Getty)
(Getty)

לצד המשחק של ריאל מדריד נגד אספניול, שני משחקים נוספים נערכו הערב (שבת) בליגה הספרדית במסגרת המחזור השני. סביליה הביסה 1:3 את אתלטיק בילבאו בחוץ ו-ולנסיה וסלטה ויגו נפרדו ב-0:0. 

אתלטיק בילבאו - סביליה 3:1
אחרי הניצחון במחזור הראשון סביליה המשיכה את המומנטום עם ניצחון משכנע, שהגיע בעקבות אדום של יורי ברצ'יצ'ה כבר בדקה ה-11. אוסו כבש את הראשון בדקה ה-15 לאחר טעות של בילבאו, צ'ידרה אג'וקה הכפיל בדקה ה-50 לאחר שהקפיץ באלגטיות מעל אונאי סימון ואז אוסו בישל לאיסאק רומרו (מבשל השער השני) את השלישי בדקה ה-57. 

אייטור פארדס רק צימק את התוצאה בדקה ה-70. סביליה בראש הטבלה הספרדית עם ניצחון ליגה שני, בעוד בילבאו סופר רק שער נקי אחד ב-29 משחקיה האחרונים, וכעת מחכה לה מבחן קשה במיוחד: משחק חוץ נגד ברצלונה. 

ולנסיה - סלטה ויגו 0:0
שתי הקבוצות פתחו את הליגה שלהן עם תיקו מאכזב במאסטייה. עד הדקה ה-70 אף אחת לא רשמה בעיטה למסגרת והמצב הטוב ביותר היה שייך לארנה דנג'ומה, שבעט מעל השער. מרקוס אלונסו, שהציג יכולת טובה, החטיא מנגד.