הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"לוקאסן נראה כמו חובבן. משחק נורא שלו"

בסרביה עדיין המומים מההופעה של הכוכב האדום בלגרד בהפסד להפועל באר שבע

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.08.26 - 00:05
Getting your Trinity Audio player ready...
(הכוכב האדום)
(הכוכב האדום)

הפועל באר שבע רשמה אמש (שלישי) הישג נפלא כשהעפילה לפלייאוף מוקדמות ליגת האלופות אחרי 0:2 בחוץ על הכוכב האדום ו-0:3 בסיכום שני המשחקים. כידוע, אצל הסרבים שיחקו אמש שני שחקנים שמוכרים מאוד לקהל הישראלי- מוחמד אבו פאני ודרק לוקאסן, ובתקשורת הסרבית לא ריחמו על השניים.

"לוקאסן נראה כמו חובבן", כתבו בתקשורת המקומית. "זה היה משחק נורא שלו, והוא אשם ישיר בשני השערים של באר שבע. למרות שלא התחיל רע, עשה טעות ענקית בדקה ה-60. גם השער השני הגיע בגללו  אחרי שלא סגר את ג'בון איסט שכבש. זו לא הייתה ההופעה שמצפים ממנו".

על אבו פאני נכתב: "הוא נכנס עם פתיחת המחצית השנייה, וההתפרקות והכאוס במגרש הגיעו לשיאם עם הכרטיס האדום שספג. הוא הכניס יצירתיות שהייתה נחוצה לקבוצה וייצר מצבים, אך הוא לא יזכור לטובה את ה-11 באוגוסט אחרי האדום שספג".