הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"ארסנל שיוועה לכוכב, ואודגור הגיע בזמן"

באנגליה מתלהבים מכובש שער הניצחון: "הוא חזר לשיא שלו. הוא ממש טוב"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.09.26 - 23:57
Getting your Trinity Audio player ready...

שם כשצריך. ארסנל השיגה 0:1 יקר וחשוב מאוד בנאפולי, ומי שהיה גיבור המשחק הוא כמובן מרטין אודגור, שהצטיין וסיים עם שער הניצחון. הקשר הנורבגי שחווה עונה לא טובה בשנה שעברה, פתח את הנוכחית בצורה מעולה.

"רצינו להגיד שזה אחד מהמשחקים שבהם אתה צריך ומשווע לכוכב שייתן לך רגע של קסם, כזה שארסנל לא צירפה בקיץ. אבל - כנראה שיש לה אחד כזה בכל זאת, וקוראים לו מרטין אודגור", החמיאו בתקשורת האנגלית.

"הוא פשוט היה נפלא הערב", סיפר ג'ו קול, קשר נבחרת אנגליה לשעבר. "הוא חזר לשיא שלו. הוא ממש טוב. הוא בוודאי יסכים שלמרות האליפות הוא לא סיפק עונה טובה בשנה שעברה, אך אם זה יימשך ככה - ארסנל ממש אחת מהפייבוריטיות".

באנגליה המשיכו להתלהב והעניקו לו את הציון 8 - הגבוה בקבוצה, וכתבו: "הקפטן בא להציל את הקבוצה עם סיומת אדירה מחוץ לרחבה, וארסנל מנצחת אחרי ערב קשוח".