הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

סער פדידה במו״מ מתקדם עם עירוני טבריה

פרסום ראשון: בקבוצה רוצים שחקנים עם ניסיון בליגת העל והקשר סומן

עומר שרעבי
עומר שרעבי   28.07.26 - 20:23
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)
(קובי אליהו)
בצל פרשת העירויים, עירוני טבריה ממשיכה לפעול במרץ במטרה לחזק את הסגל, והיא קרובה מאוד לצרף שחקן חדש. לערוץ הספורט נודע כי הקשר סער פדידה נמצא במשא ומתן מתקדם עם המועדון, והוא על סף סיכום.

פדידה בן ה-29 זכה הקיץ להתעניינות ממספר קבוצות בליגת העל מאז סיים את חוזהו במדי הפועל חיפה, אך כעת טבריה היא הקבוצה הקרובה ביותר לצרפו. לפי גורמים המעורים בפרטים, רוב תנאי העסקה ופרטיה כבר סוכמו, ובין הצדדים נותרו רק כמה סעיפים אחרונים להסדרה בטרם תיסגר העסקה והחתימה תהפוך לרשמית.

פדידה פתח את העונה הקודמת במכבי בני ריינה והגיע בינואר להפועל חיפה, במדיה כבש שני שערים בכל המסגרות - שער אחד במסגרת הליגה ושער נוסף בגביע הטוטו.

בנוסף, במועדון ממתינים להחלטת הוועדה למעמד השחקן בעניין המגן השמאלי גל מעתוק. מחר תתקיים הוועדה, שם ייקבע סכום הפיצוי שהמועדון הצפוני יצטרך לשלם למכבי פתח תקוה עבור השחקן אחרי שהצדדים לא הצליחו להגיע לפשרה על דמי ההשבחה. בינתיים, מעתוק לא לקח חלק במשחק מול הפועל חיפה במסגרת גביע הטוטו ובקבוצה מקווים כי יוכל לשחק מול ק״ש בשבת. 

בתוך כך, בטבריה לא רצו לסכן את אונדז׳יי באצ׳ו שחש רגישות בשריר התאומים ולכן נותר מחוץ לסגל.