שון מקייטן וברק אברמוב, שהביעו עניין ברכישת בני יהודה, לא יקנו העונה את המועדון אלא יעבירו כסף לקופת המועדון ובתמורה יקבלו זכות ראשונים לרכוש אותו בעונה הבאה, במידה שירצו בכך.
צמד אנשי העסקים נכחו הערב במשחק האימון מול עירוני ראשון לציון, שהסתיים בהפסד 1:0. השניים לוו על ידי המנכ"ל משה דמאיו, ולמעשה לאחר 3 ימים בהם לא נפגשו הצדדים הודיעו על החלטתם הסופית לתמוך בבני יהודה בעונה הבאה.
כתוצאה מההחלטה בני יהודה ישאירו את דלה אינוגבה בקבוצה עד לתום חוזהו בעוד 3 שנים. בנוסף במועדון מתכוונים להתחזק בשבועיים הקרובים לפחות בשני שחקנים. מי שימשיך לנהל בפועל את המועדון הוא המנכ"ל משה דמאיו.
"אנו מגיעים ללמוד את נושא הכדורגל והשנה ניתן את מה שחזי מגן סיפק וזה לא מעט כסף", סיפר אברמוב על התוכניות, "נלמד את כל מה שקורה בבני יהודה. העסקהסגורה למעשה וב-30 במאי 2012, אם הכל ילך כמתוכנן, הקבוצה תעבור אלינו. השנה הכסף הוא תרומה".
אברמוב הדגיש גם את חשיבותו של משה דמאיו למערכת ואת האמון לו הוא זוכה מצמד בעלי העסקים: "יש לנו את המנכ"ל הכי טוב בארץ ומי שיתערב לו בהחלטות צריך להיות ליצן. נהיה לידו. אם הוא לא היה מסכים להשאר, לא הייתי נכנס לסיפור הזה".
בתוך כך, במועדון ממשיכים להתכונן לקראת המשחק במוקדמות הליגה האירופית מול סנטה ג'וליה מאנדורה. בין הקבוצה לאיציק עזוז עדיין קיימים פערים, כאשר סוכנו מנסה למצוא לו קבוצה בחו"ל. במועדון מאמינים שיצליחו לסגור עם עזוז עד ה-7 לחודש, התאריך בו יצאו למחנה אימון בוולנסיה. בכל מקרה, המגן רשום בטופס למשחק במסגרת האירופית השניה בחשיבותה.
כאמור, ב-7 ביולי תצא בני יהודה למחנה בן חמישה ימים בוולנסיה ומשם תמריא למשחק באנדורה. במועדון ניסו בימים האחרונים למצוא מספר מקומות בספרד ובחרו בוולנסיה כדי להכין את הקבוצה בשקט למשחק מול סנטה ג'וליה. בעונה שעברה ניצחה בני יהודה במשחקה הראשון את יוליסס ירבאן מארמניה והפסידה לאחר מכן לשמרוק רוברס האירית.