חיוכים רבים היו היום באימון הבוקר של הפועל קרית שמונה לאחר הניצחון 1:2 אמש (שבת) על האלופה מכבי חיפה. בק"ש שמחו במיוחד בעקבות העובדה שהשחקנים ידעו לחזור לפיגור ולנצח.
החלוץ שמעון אבוחצירה, שהבקיע את שער הניצחון אמר לאתר ערוץ הספורט: "כיף לפתוח את העונה בניצחון, במיוחד על האלופה. אנחנו צריכים להשתפר עוד ולהיות חזקים ובשביל זה אנחנו עובדים קשה".
"גם בשנה שעברה הראנו אופי של קבוצה מגובשת שלא מתפרקת אחרי שער", המשיך אבוחצירה שנשמע אופטימי מאוד לגבי התלכיד שממשיך לרוץ אצל הצפוניים, "יש לנו שחקנים עם אופי נהדר, גם חברתי וגם מקצועי - אופי של ווינרים. למרות זאת אסור לשכוח שמדובר רק במשחק אחד מתוך עונה ארוכה עם שלושה מפעלים".
הבוקר המאמן רן בן שמעון לא שוחח עם השחקנים על הניצחון מול חיפה וככל הנראה יעשה זאת באסיפת הקבוצה שתתקיים במהלך השבוע. באימון הסתפקו השחקנים במשחקוני שחרור קלילים במטרה להוריד את העומס מההתמודדות אמש.