הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ערעורו של משיח התקבל, שב למקום השלישי

אליפות אירופה: אחרי שנפסל בשל התנגשות בגולש אחר וירד למקום ה-22, קיבלו השופטים את גירסת הישראלי

דניאל רוט   14.09.11 - 15:04
Getting your Trinity Audio player ready...
משיח. יכול לחייך
בשורות טובות לנמרוד משיח. אחרי שאתמול (שלישי) ספג גולש הניל פרייד מכה קשה, כאשר נפסל במהלך השיוט השישי באליפות אירופה הנערכת בבולגריה והדרדר עד למקום ה-22 בדירוג הכללי, היום התפכה הקערה על פיה.

משיח, שנפסל בעקבות אחריות להתנגשות בגולש מאיטליה במהלך יומה השני של האליפות, עירער על החלטת השופטים. בדיון שנערך הבוקר החליטו השופטים לקבל את גירסתו של הישראלי לפיה הוא אינו אשם בתקרית וכתוצאה מכך החזירו לו את הניקוד שצבר במהלך השיוט.

בעקבות ההחלטה נפתח מחדש מאבקו של משיח באליפות מול יריבו על הכרטיס ללונדון 2012 שחר צוברי, כאשר כעת הוא ממוקם במקום השלישי הכללי. יש לציין כי האליפות היא הראשונה מבין סידרה של ארבע תחרויות, שבסופם יקבע מי מבין השניים ייצג את ישראל במשחקים האולימפיים הקרובים.

אחרי 6 שיוטים מתוך 16 בסך הכל מדורגים שני הישראלים בצמרת הדירוג, כאשר צוברי שסיים את שלושת שיוטיו האחרונים בשלושת המקומות הראשונים טיפס מהמקום ה-8 עד ל-4, שלב אחד כאמור מתחת למשיח. היום יהנו הגולשים מיום חופש לפני המשך התחרויות מחר.

-->