הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

עדן בן בסט: אני מחכה לטלפון מאלי גוטמן

חלוץ ברסט נמצא בביקור בארץ: "התרגשתי. היו לי קשיי הסתגלות בצרפת. הקצב שם שונה"

אסף אקרמן
אסף אקרמן   25.12.11 - 11:48
Getting your Trinity Audio player ready...

חופשת הכריסמס בעיצומה, מה שגורם לבואם לביקור של מרבית הליגיונרים שלנו. חלוצה של ברסט הצרפתית, עדן בן בסט נמצא בימים אלה בארץ, נכח ב-1:1 בין הפועל חיפה למכבי פתח תקוה והתייחס לתחושותיו בקבוצתו, למאמן הלאומי החדש ולחזרה הזמנית לישראל.

"אני מאוד שמח, קיבלתי יחס חם פה והתרגשתי. קצת עצוב על התוצאה", התייחס בן בסט למשחק אמש ומשם המשיך לתחושות בצרפת, "אני עובר תהליך. היה לי קשה בהתחלה עם החברה פה, השפה והכדורגל, אבל אני שמח. זה שונה מישראל בכל הפרמטרים, הקצב מהיר, הפיזיות ומזג האוויר. כל אחד צריך להסתגל".

"אני רוצה להמשיך להיות ברוטציה ולהתחיל להבקיע שערים. אני משחק כעת ומשחק טוב, אבל רוצה להשתדרג ולהבקיע. האמת היא שאני בעמדה שהיא לא חלוץ".

רגע לפני הסיום, הוא התייחס למאמן הנבחרת ולשאיפותיו: "אין ספק שאני רוצה לשחק בנבחרת. אלי גוטמן ראוי והוא עבר הרבה דברים. הוא יצליח כי הוא מקצוען. אני תמיד מחכה לטלפון מאלי גוטמן".

כאמור ברסט במקום ה-12 עם 21 נקודות כשמלבד בן בסט, ניתן למצוא שם עוד אחד ששיחק בישראל, ג'ון קולמה, שכיכב במכבי חיפה.

-->