הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אלי טביב סרב לעסקת טיעון לגבי תיק התקיפה

המאבטח בדק את הנושא אבל בפרקליטות דורשים גם את אישור בעלי בית"ר. כפי שפירסמנו לראשונה, מחר אמור לעלות 'עד מפתח' על דוכן העדים

מוטי פשכצקי ותומר לוי   28.10.13 - 12:20
Getting your Trinity Audio player ready...
טביב. הולך למשפט
טביב. הולך למשפט

התפתחות נוספת סביב פרשת תקיפת הנוער: עורך דינו של המאבטח של טביב (אילן פניבלוב) ופרקליטות מחוז ת"א בדקו אפשרות להגיע להסדר טיעון משותף בו יסכימו טביב והמאבטח להודות ברוב האישומים נגדם ובתמורה יימנעו מהליך ארוך של משפט. כמו כן, סביר להניח שהם גם יזכו לעונש מופחת מזה שסביר להניח שיקבלו אם יורשעו בהאשמות המקוריות, אך בשלב זה הצדדים מסרבים - כך נודע לאתר ערוץ הספורט.

אוהבים את ליגת העל? לחצו לאזור המיוחד שלנו

הפרקליטות באמצעות עו"ד מוריה גרין העבירה את המסר לעורכי הדין, ציון אמיר מצד טביב, וגיא עין צבי מהסנגוריה הציבורית המייצג את המאבטח כי לא יילכו לעסקת טיעון בלי הסכמה של שני הצדדים.

טביב ומאבטחו יגיעו מחר לבית משפט השלום בת"א, כאשר שם יימשך המשפט בעניינם. השניים מואשמים בין היתר בתקיפה בנסיבות מחמירות בצוותא, כשטביב מואשם גם בהשמדת ראיות ושיבוש הליכי חקירה.

לדוכן העדים יעלה מחר כפי שפורסם אתמול לראשונה באתר ערוץ הספורט, עד ראיה לתקרית שכבר תושאל, ובמשטרה רואים בו בעדותו, 'עדות מפתח'.

הבוקר נודע לאתר ערוץ הספורט, שגם אימו של אוהד הפועל ת"א, גיא חסין, שהותקף על פי כתב האישום, תעיד מחר ותישאל על דוכן העדים על ידי עורכי הדין של הצדדים, כמו כן גם שני השוטרים שהגיעו לראשונה למקום בו התרחש האירוע.

-->