הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"זה היה משחק החזרה לחיים שלי"

אביה של רון צרפתי ז"ל, אוהד יונייטד, הגיב לקאמבק המדהים מול ליון

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   18.04.25 - 20:23
Getting your Trinity Audio player ready...
(getty)
(getty)

למי שמתעסק בכדורגל, יש נטייה להשתמש לא מעט במונחים של חיים ומוות. רבות מדובר על הקרבה, על מלחמה, וגם על "חזרה לחיים" - למשל, במשחקים שבהם קבוצה נקלעת לפיגור אבל בסוף מצליחה לנצח. ואז מגיעים מקרים שבהם כדורגל משקף באמת את החזרה לחיים.

כזה הוא הסיפור של ארז צרפתי. רון הוא אביה של רון צרפתי ז"ל, סרן בחיל האוויר שנרצחה במסיבת הנובה ב-7.10. אבל רון היה גם אוהד של מנצ'סטר יונייטד, שאמש (חמישי) חוותה ניצחון מדהים 4:5 על ליון, והעפילה לחצי גמר הליגה האירופית. יונייטד היתה בפיגור 4:2 במהלך ההארכה, אבל הצליחה לכבוש שלושה שערים תוך מספר דקות - ולרשום הישג בלתי נתפס.

צרפתי רשם בתגובה לפוסט של העיתונאי שרון דוידוביץ' על הניצחון הגדול: "ב-7.10 איבדתי את בתי, רון, בנובה. מאז אני לא מסוגל לצפות במשחקי כדורגל. אני אוהד יונייטד מעל 30 שנה. היום החלטתי שזה משחק החזרה שלי לחיים - אחרי שנה וחצי במהלכן לא הייתי מסוגל", אמר רון בפייסבוק והוסיף את הציטוט מהמאמן האגדי סר אלכס פרגוסון: "פוטבול, בלאדי הל".

לאתר ההנצחה של סרן רון צרפתי ז"ל