הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

קווין דה בריינה: "אני עדיין יכול לשחק. גאה"

הקשר שעוזב את סיטי הבקיע את שער הניצחון מול וולבס והתייחס לעתידו

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   03.05.25 - 10:00
Getting your Trinity Audio player ready...
Getty
Getty

מנצ'סטר סיטי השיגה שלוש נקודות יקרות אמש (שישי) כשניצחה 0:1 את וולבס. קווין דה בריינה הבקיע את השער היחיד במשחק, הגול ה-72 שלו עבור הקבוצה בליגה ומה שעשוי להיות האחרון.

"זאת מקדמה גדולה בדרך לליגת האלופות", הודו בסקיי ספורט. "נשאר לדה בריינה משחק אחד בבית של סיטי והוא ניצל את ההזדמנות בדרך לניצחון הרביעי ברציפות. הוא לא הכוח שהיה בעבר, אבל עדיין מספיק טוב בשביל לשנות משחקים".

"אני עדיין יכול לשחק", אמר דה בריינה בסיום. "אנחנו יכולים להרגע ולראות מה היריבות על המקום באלופות יעשו. הייתה שנה קשה, אבל אנחנו מוצאים את הקצב שלנו. אני מנסה להיות הכי טוב שאפשר, אני גאה במה שאני יכול לעשות. אני עדיין לא יודע מה יקרה בעתיד, כולם צריכים לשחק בדרך בה אני משחק בשבועות האחרונים".

הסיטיזנס עם 64 נקודות ובמקום השלישי (כששאר יריבותיהן עם משחק חסר), אך עדיין תלויים בעצמם במאבק על ליגת האלופות, לפחות אם מתעלמים מהעונש המתקרב על 115 ההאשמות בהפרת הפייר פליי. דה בריינה לא יהיה שם בשנה הבאה, אך בהחלט ייתכן שנראה אותו עם יריבה אחרת.