ליגה סדירה ובית תחתון 2024-2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 26 22 4
2 הפועל תל אביב 26 23 3
3 הפועל ירושלים 26 20 6
4 בני הרצליה 26 15 11
5 הפועל חולון 26 14 12
6 מכבי עירוני רמת גן 26 13 13
7 עירוני נס ציונה 26 12 14
8 הפועל גלבוע/גליל 26 12 14
9 הפועל באר שבע/דימונה 26 12 14
10 הפועל גליל עליון 26 11 15
11 הפועל עפולה 27 9 18
12 אליצור נתניה 27 9 18
13 קריית אתא 27 8 19
14 הפועל חיפה 27 4 23
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

איטודיס חשף: מצב הכשירות העדכני של מדר

מאמן הפועל לאחר העליה ל-0:1: "גם גינת לא אמור היה לשחק אבל נראה מדהים"

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   03.05.25 - 23:02
Getting your Trinity Audio player ready...

זה לא היה פשוט, אבל בסופו של דבר הפועל ת"א ניצלה עוד ערב התקפי מרשים, ועם 95:103 עלתה היום (שבת) ל-0:1 על הפועל גלבוע/גליל בסדרת גבע גמר הפלייאוף.

תומר גינת, שהצטיין עם 26 נק', סיכם: "גלבוע קבוצה טובה שעושה הרבה בלאגן, משחקת קשוח וקשה לשבור אותה. 95 נק' זה הרבה יותר מדי אבל בפלייאוף מה שחשוב זה לנצח. יהיה לנו מאוד קשה בגן נר אבל נבוא מוכנים. רואים את כמות הכישרון שיש לנו בהתקפה, הרבה שחקנים שיכולים לקלוע, אבל הסיפור זו ההגנה, צריכים לעשות עבודה טובה יותר. לפעמים אני מרגיש שאני צריך לקחת את המושכות לידיים אבל בקבוצה כמו שלנו צריך גם לראות מתי מישהו אחר עושה את זה, חשוב לנו לתת אחד לשני ביטחון וזה מאוד יעזור לנו בהמשך".

על הרצון לאליפות: "חשוב לנו מאוד, יש ציפיות, רוצים ללכת עד הסוף ויכולים, נעשה כל מה שצריך בשביל זה. כולם יודעים כמה אני אוהב את המועדון הזה ורצה להשיג את ההישג הזה".

עוד מהפורוורד: "גור לביא שחקן מדהים, מכיר אותו קצת מהעבר, יש עוד משחקים נגדו אז נחכה עם הפרגונים, אבל שחקן מדהים ועונה וואו. לחלוק איתו קו קדמי בענוה הבאה? אני שחקן כדורסל, בוא נסיים את העונה, יש לנו מטרה ומתרכזים בה".

מאמן האדומים דימיטריס איטודיס: "זה היה קרב טוב, נראנו קצת חלודים כי לא שיחקנו 9 ימים, הרבה פציעות, אבל מצאנו את הדרך וברכות לשחקנים. אהבתי הררבה דברים, גינת לא היה אמור לשחק, הוא עיקם את הקרסול באימון, אבל הוא אמר לי שהוא ישחק והוא היה מדהים. חמישה שחקנים קלעו בספרות כפולות אצל גלבוע, הם קבוצה מסוכנת, ננתח בוידאו ונתכוננן למשחק הבא".

על אנטוניו בלייקני: "יש לו יותר לתת והרבה פוטנציאל, עדיין לא ראינו את כל מה שהוא מסוגל". 

כמה נוחה לך כמאמן הסיטואציה בעמדת הרכז ללא מדר ורגלנד הפצועים?
"נוחה מאוד".

על מצב הפציעה של ים מדר: "הוא עובד אבל לא יוכל לשחק בסדרת רבע הגמר, אנחנו אופטימיים לקראת חצי הגמר, אם נעלה".

מנגד, מאמן האורחת שרון אברהמי התייחס לשיחתו בסיום המשחק עם בעלי האדומים עופר ינאי: "הוא החמיא על המחמאה ועל איך ששיחקנו, אבל לא רצינו להישאר עם המחמאות. לא משנה לי אם איטודיס עומד או מאמן אחר, אם הוא מפעיל לחץ על המזכירות גם אני אעשה את זה, זה כדורסל והכל בסדר".

על המשחק הצמוד: "הבאנו אותם לרבע הרביעי ב-80:81, תומר גינת ירה לנו חצים בלב עם השלשות האלה, גידלתי אותו ועכשיו הוא בא והרג אותי", אמר המאמן בחיוך מתוסכל. "את בלייקני אי אפשר להשאיר לבד וכשאתה עושה עליו טראפים אז אחרים קולעים, הם קלעו 13/26 לשלוש, שיחקנו משחק התקפה מעולה מול קבוצת התקפה טובה אבל בשביל לנצח היינו צריכים אחוזים טובים יותר מעב רלקשת ופחות שלהם".

על מצבו של בן מור: "לא נראלי שהוא יחזור, ביום שלישי כבר יש עוד משחק, אני סומך על החשקנים וסומך על כולם. לא פשוט לשחק מול הקהל הזה".

על הדיבורים סביב גור לביא: "לא מפריע לי, להיפך, מחמיא לי ששחקן שבא אלינו לפני פריצה פורץ, אם זה משפיע עליו או לא צריך לשאול אותו, מנסים למקד אותו וחושב שהוא עושה עבודה טובה".

על המצ'אפ מול הפועל ת"א:" צריך להיות צנועים, שלושת הגובהים שלנו כבר היו בבעיית עבירות במחצית, צריכים להביא פתרונות אבל הם קבוצה עם הרבה נשקים שלא הרבה אפשר לפתור טקטית. הפלייאוף חוזר לגן נר עם הקהל שלנו שאני מקווה שימלא את האולם כי יש לו במה להיות גאה בקבוצה הזו, מתמקדים רק במשחק הבא".