הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"נס רפואי". לאוטרו ופבאר חזרו לאימונים

אינטר נערכת לברצלונה. "מרטינס יעשה את הבלתי אפשרי כדי להיות שם"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   05.05.25 - 15:53
Getting your Trinity Audio player ready...

בשורות טובות לאינטר לקראת חצי גמר ליגת האלופות מחר (שלישי, שידור חי ב-SPORT5). לאוטרו מרטינס, הכוכב הכי גדול של הקבוצה, שהיה בספק רב להתמודדות, צפוי לעמוד לרשותו של סימונה אינזאגי. 

בשבוע שעבר דווח כי נדרש "נס רפואי" כדי שהחלוץ שיצא במהלך המשחק בספרד ישוב בזמן לגומלין, שכן פציעה כמו שלו מצריכה בדרך כלל 10 עד 14 ימי החלמה. ב"גאזטה" אף נטען שלאוטרו לא רק יהיה כשיר למשחק, אלא שהוא אף צפוי לפתוח בהרכב, למרות שחלפו רק שישה ימים מאז הפציעה במשחק הראשון.

"לאוטרו יעשה את הבלתי אפשרי כדי להיות שם", אמר עוזר המאמן מסימיליאנו פאריס לאחר הניצחון על ורונה בליגה האיטלקית בשבת. כמו כן, החדשות הטובות לא מגיעות רק מכיוונו של הארגנטינאי, אלא גם מהחלק האחורי. בנג'מין פבאר, שהחמיץ את המשחק הראשון, החלים מהפציעה בקרסול.

הרכב משוער אינטר: יאן זומר, פרנצ'סקו אצ'רבי, אלסנדרו באסטוני, יאן ביסק, פדריקו דימרקו, הנריק מיקיטריאן, האקן צ'אלהנולו, ניקולו בארלה, דנזל דמפריז, לאוטרו מרטינס, מרקוס תוראם