מכבי ת"א ערכה היום (ראשון) את האימון המסכם לקראת המשחק מול הפועל חולון, המשחק הראשון בסדרת חצי הגמר. המאמן עודד קטש יאלץ להסתדר עדיין ללא חסיאל ריברו שחזר לאימונים.
הסגל של מכבי ת"א לסדרה נגד חולון: ליוואי רנדולף, רוקאס יוקובאיטיס, טרביון וויליאמס, ג'יילן הורד, ג'ימי קלארק, ג'ון דיברתולומיאו, אלכס טיוס, רפי מנקו, רומן סורקין, וויל ריימן, ג'ייק כהן, תמיר בלאט
קטש אמר: "15 יום מאז המשחק הקודם? קשה לדעת אם זה מזיק או מועיל, אני מניח שזה תלוי בשחקנים. זה היה קיצוני, יותר מדי זמן. צריכים מנוחה אבל הגזימו שם במנהלת. השחקנים כבר 10 ימים רוצים שזה יגיע".
"ריברו? הוא שחקן מאוד משמעותי, בכל יום ובכל אימון אנחנו עושים הערכה מחודשת וככה נעשה גם היום לקראת מחר. מה שאפשר לקחת זה שחולון קבוצה מסוכנת, היה לנו הרבה מזל לנצח את המשחק הזה. הם לקחו 20 אופנסיב ריבאונד, היו מאוד אגרסיביים. ניסינו לדמות סיטואציות, זה לא כמו הדבר האמיתי".
"יהיו כמה דקות שבהן הפגרה הארוכה תורגש, ננסה לצאת מזה כמה שיותר מהר. אנחנו בשנתיים המטורפות שעברנו, הקהל הכי חסר לנו. לשחק זה הנורמליות שלנו. כשמדברים על מכבי מקווים למשחקים כאלה, קהל מלא, מקווים שתהיה אווירה טובה. אנחנו צריכים את זה מאוד".
טרביון וויליאמס: "עבר הרבה זמן, אנחנו מצפים למשחק הזה. עשינו כמה אימונים טובים, אנחנו מוכנים לשחק ולפגוש את היריב שלנו. יהיה מאבק, בפעם האחרונה הם היכו אותנו בפה בהיכל, אנחנו מקווים להתחיל טוב ולסיים טוב".
"רוצים להוכיח שיש לנו לב, למרות כל מה שקרה העונה, אני הגעתי לפני זמן קצר יחסית, אנחנו הצלחנו להתמודד עם כל הקשיים. רוצים להוכיח לקהל שאנחנו מייצגים את מכבי בצורה הכי טובה שאפשר. אנחנו מצפים לזה, אלה המשחקים הכי טובים. האווירה תהיה משוגעת ורועשת".