מוקדמות מונדובאסקט - בית יא`
קבוצה מש’ נצ’ הפסד יחס נק’
1 גרמניה 8 7 1 657:749 15
2 קרואטיה 8 7 1 614:809 15
3 פולין 8 7 1 658:766 15
4 לטביה 8 4 4 650:667 12
5 הולנד 8 2 6 686:672 10
6 ישראל 8 2 6 668:634 10
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

גיא פלטין: "מסרים זה על המגרש, נבוא אגרסיביים"

שחקן הנבחרת לשליחת ערוץ הספורט: "רוצים להגיע הכי רחוק שאפשר בטורניר"

נועה פופלינגר, שליחת ערוץ הספורט ליורובאסקט
נועה פופלינגר, שליחת ערוץ הספורט ליורובאסקט   26.08.25 - 15:01
Getting your Trinity Audio player ready...

צפו בדיווח של שליחת ערוץ הספורט בראש העמוד >>>

נבחרת ישראל כבר נמצאת בפולין לקראת פתיחת משחקי היורובאסקט, כאשר ביום חמישי הקרוב תתחיל הנבחרת את הטורניר עם מפגש נגד איסלנד. היום (שני), ערכו אימון שחקניו של אריאל בית הלחמי ודיברו בסיום עם שליחת ערוץ הספורט.

גיא פלטין: "מסרים זה על המגרש. אני תמיד בא אגרסיבי ועושה את התפקיד שלי כמו שאריאל מבקש ממני. אנחנו נבוא חזקים ויהיה טוב. אנחנו נצטרך לשמור את הגארדים שלהם שמייצרים את רוב ההתקפה, ולשלוט בקצב המשחק".

התמיכה של הקהל שיגיע לקטוביץ': "זה מרגש מאוד, לשמוע 'אל אל ישראל' מהיציעים זה תמיד מרגש ואם באמת יגיעו 1000 איש זה מדהים. אני מקווה לרגש את כל מדינת ישראל ואת כל הצופים בבית ונעשה הכי טוב שאנחנו יכולים. רוצים להגיע הכי רחוק שאפשר, אבל קודם כל לעבור את שלב הבתים ולהיות ביחד כל הזמן".

"המשחק הראשון הוא תמיד מאוד חשוב, הוא נותן לך תחושות מאוד טובות להמשך ואנחנו מתמקדים בו. אני לא הייתי ביורובאסקט הקודם, אבל בנבחרת הזאת כולנו חברים גם מחוץ למגרש, שרים ביחד, יוצאים, הכי כיף בעולם".