הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

התבססה במקום ה-3: מנצ'סטר יונייטד ניצחה את אסטון וילה

קאסמירו, קוניה וששקו העניקו 1:3 על היריבה, ברונו פרננדש בישל פעמיים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   15.03.26 - 17:56
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
המחזור ה-30 בפרמייר ליג נמשך היום (ראשון) עם ארבעה משחקים. בשלושה המוקדמים, מנצ'סטר יונייטד ניצחה 1:3 את וילה, לצד שני משחקים נוספים שנגמרו בתיקו מאופס >>>

מנצ'סטר יונייטד - אסטון וילה 1:3
אחרי שנעצרו במחזור הקודם מול ניוקאסל, השדים האדומים חזרו למסלול במהרה בקרב החשוב על המקום השלישי, שעזר להם לפתוח פער של שלוש נקודות מהיריבה. אחרי מחצית ראשונה מאופסת, קאסמירו העלה את המארחים ליתרון בדקה ה-53 עם נגיחה לאחר כדור קרן של ברונו פרננדש. 
בדקה ה-64 רוס בארקלי השווה לאחר שנותר לבד ברחבה, אך שבע דקות לאחר מכן היתרון חזר לשדים לאחר כדור עומק מצוין של פרננדש למתאוש קוניה, שסיים מדויק. בנג'מין ששקו, שעלה מהספסל בדקה ה-75, כבש שש דקות מאוחר יותר לאחר טעות של ההגנה. 

קריסטל פאלאס - לידס 0:0
החבורה של דניאל פארקה, שלא ניצחה בפרמייר ליג מאז תחילת חודש פברואר ונמצאת רק שלוש נקודות מעל לקו האדום, פספסה הזדמנות גדולה לצאת עם שלוש נקודות קריטיות בחוץ. דומיניק קלברט-לווין החמיץ פנדל ברשלנות בדקה ה-45 ודקות לאחר מכן גבריאל גודמונדסון השאיר את האורחים בעשרה שחקנים בדרך גם למחצית שנייה ללא שערים. 

תוצאות נוספות:
נוטינגהאם פורסט - פולהאם 0:0
-->