הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

כמו בימי השושלת: שינוי הגישה במכבי חיפה

הירוקים רוצים לשנות את לוח הזמנים לפני 26/27. היום שאחרי הארכות החוזה

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   20.03.26 - 05:56
Getting your Trinity Audio player ready...

מכבי חיפה הודיעה אמש על מינויו של ברק בכר למאמן הקבוצה לעונה נוספת, וכן על קידומו של ליאור רפאלוב לתפקיד המנהל המקצועי, כפי שנחשף לראשונה באתר ערוץ הספורט.

במועדון החליטו שלא להשאיר את הנושא שהעסיק מאוד את אוהדי הקבוצה פתוח, ולכן הודיעו על המשך דרכו של המאמן עוד לפני תחילת הפלייאוף העליון. עם בכר צפויים להמשיך עוזרו גיא צרפתי, מאמן הנייחים גיא וייזינגר, מאמן השוערים איתי זילפה, ומאמני הכושר - דרור שמשון ואורי הראל. מי שיעזוב את הצוות הוא אדריאן רוצ'ט, שיחליף את מאמן קבוצת הנוער, איתי מרדכי, שקודם לתפקיד מנהל מחלקת הנוער.

 

במכבי חיפה מקווים כי שיתוף הפעולה בין בכר לרפאלוב יניב פירות, כפי שעשה בכר יחד עם גל אלברמן. גורם במועדון סיפר: "חשוב לתת שקט לקבוצה, ברק הוא האיש הנכון למכבי חיפה. הוא יודע מה זה לזכות בתארים עם המועדון, וכולם מאמינים שהעונה תראה אחרת".

הכוונה במועדון היא לסיים את ההכנות לעונה הבאה עוד לפני היציאה למחנה האימונים, כפי שעשו בעידן האליפויות וההעפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות.

-->