מוקדמות אליפות אירופה עד גיל 21 2027 - 2025
קבוצה מש’ נצ’ הפסד יחס נק’
1 נורווגיה U21 5 4 1 4:12 12
2 בוסניה והרצגובינה U21 6 1 1 1:2 7
3 ישראל U21 6 1 1 7:6 7
4 הולנד U21 5 1 2 8:7 5
5 סלובניה U21 6 1 3 10:3 5
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"התיקו משקף, לבוסניה הגנה מהטובות ביבשת"

גיא לוזון סיכם את ה-0:0 מול היריבה ממזרח אירופה. בן הרוש: "הדרך ארוכה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   31.03.26 - 20:22
Getting your Trinity Audio player ready...

הנבחרת הצעירה של ישראל סיימה הערב (שלישי) בתיקו 0:0 מאכזב נגד בוסניה במוקדמות היורו, כאשר היו לנבחרת של גיא לוזון מספר הזדמנויות לעלות ליתרון. לאחר המשחק, דיבר המאמן והמגן נועם בן הרוש.

"היינו טובים במחצית הראשונה, שלטנו בקצב המשחק ויצרנו מספר הזדמנויות ולא השכלנו להבקיע. בחצי השני ירדנו ביכולת שנבעה מהפגרה בליגה. נגיע לחלון ספטמבר לשני משחקים אחרונים עם סיכוי טוב לעלייה לפלייאוף".

"נצטרך לעשות את העבודה שם. בוסניה זו נבחרת שספגה שער אחד בכל הקמפיין, והיא אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביבשת אם לא הכי טובה מביניהן. היה חשוב שלא נספוג במעברים. בסופו של דבר התיקו משקף. אנחנו עם הפנים קדימה לחלון הבא. אנחנו באותן נקודות מהמקום השני, ושני המשחקים האחרונים יכריעו לכאן או לכאן".

נועם בן הרוש סיפר:"לא מה שרצינו שייצא, רצינו 3 נקודות, אבל הסיפור לא נגמר. יש לנו עוד דרך ארוכה. היינו צריכים להיות יותר חדים מול השער עם הפס האחרון".

"אנחנו יכולים לראות שהם (בוסניה) חטפו שער אחד בכל הקמפיין, הם עומדים מאוד טוב הגנתית. התכוננו אליהם, עמדנו טוב, נראינו טוב במחצית הראשונה, הגענו להזדמנויות שלנו. נהיה מוכנים לספטמבר, נהיה בתמונה ואני מאמין בחברים שלי".
-->