הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

אבדיה: "הכדורסל שלי פשוט. אני אגרסיבי"

כוכב פורטלנד התקבל בתשואות בידי הישראלים ב-LA וסיכם: "אני אגרסיבי"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   01.04.26 - 08:57

תגיות: NBA

Getting your Trinity Audio player ready...

אחד המשחקים הטובים ביותר העונה. דני אבדיה קלע 28 נקודות עם 11 ריבאונדים ב-104:114 הלילה (בין שלישי לרביעי) על הקליפרס, קרב ישיר על המקום השמיני במערב, באחד ממשחקיו הטובים ביותר בתקופה האחרונה.

בסיום, אבדיה אמר ש"כיף לקבל את התמיכה הזו בלוס אנג'לס, זה מדהים. אני פשוט אגרסיבי, אני עובד קשה, ואני רק רוצה לעשות את המהלך הנכון בכל פעם - וככה המשחק נפתח לי. אני משחק פשוט. ג'רו הולידיי? הוא וטרן אדיר. הוא מניע אותו ויש לו המון מוטיבציה. אנחנו צריכים אותו והוא שם בשבילנו לאורך כל העונה".

אבדיה המשיך וכתב בחשבון האינסטגרם שלו ש"בתקופה קשה כזו, רחוק מהבית, אתם גורמים לי להתרגש בכל פעם מחדש. אני אוהב אתכם, חג שמח ושנדע ימים טובים יותר". כעת פורטלנד במאזן 38:39, מרחק חצי משחק מהקליפרס במקום השמיני כשהקליפרס עם משחק חסר. נותרו לבלייזרס חמישה משחקים לסיום העונה הסדירה, כולל מפגש ישיר מול הקליפרס באורגון.

-->