הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

יעדר מול מכבי חיפה: אל-ים קנצפולסקי סובל מקרע בשריר

שחקן הפועל ת"א לא ישחק. ארצ'ל צפוי לפתוח בהרכב התקפי מול הירוקים

הדר יעקבי
הדר יעקבי   06.04.26 - 11:24
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל תל אביב תשוב הערב (שני) למשחקי ליגת העל כאשר תארח בבלומפילד את מכבי חיפה למפגש מרתק בסיומו היא יכולה להתקרב למכבי ת"א שבמקום השלישי, או לאפשר לירוקים להתקרב אליה למרחק של 3 נקודות במאבק על המקום הרביעי.

מי שלא לקחו חלק באימון המסכם ולא ישחקו הם אל-ים קנצפולסקי שסובל מקרע קטן בשריר המפשעה ואנאס מחמיד שפצוע גם הוא. במקביל, אנדריאן קרייב עוד לא חזר ארצה ופלקאו מורחק - כך שלאליניב ברדה לא מעט אילוצים.

כרגע הנטייה היא שטל ארצ'ל ורועי אלקוקין יפתחו בהרכב, שיהיה התקפי יחסית. במקביל רוי קורין שנפצע וחזר מוקדם ממחנה האימונים השלים אימון מלא וצפוי להיכלל בסגל למשחק מול הירוקים.

ההרכב המשוער: אסף צור; מרקוס קוקו, צ'יקו, פרנאן מאיימבו, דורון ליידנר; טל ארצ'ל, רועי אלקוקין, לואיזוס לויזו; סתיו טוריאל, עמנואל בואטנג ועמית למקין (סילבה)
-->