הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

"תודה לאל על פרץ": בסאות'המפטון מהללים

השוער עזר לקבוצתו לרשום ניצחון גדול על עיסאת ובריסטול: "עמד בכל אתגר"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   12.09.26 - 17:29
Getting your Trinity Audio player ready...
"תודה לאל על פרץ" (GETTY)
"תודה לאל על פרץ" (GETTY)
אומנם בישראל חוגגים ראש השנה, אבל באנגליה עונת 2026/27 נמשכת במלוא העוצמה, כשבצ'מפיונשיפ קיבלנו היום (שבת) דרבי ישראלי מרתק - דניאל פרץ וסאות'המפטון נפגשו עם ליסב עיסאת ובריסטול סיטי באיצטדיון סנט מארי, במשחק שהסתיים ב-1:4 מוחץ של המארחים.

כבר מדקות הפתיחה של המשחק האורחים שלטו והגיעו ללא מעט מצבים, אבל פעם נוספת היה זה השוער הישראלי שהיה במקום כדי להציל את קבוצתו. התשבוחות באנגליה על היכולת של השוער המשיכו להגיע גם במשחק היום.

"הדיפה נהדרת של פרץ למצבים של בריסטול סיטי בפתיחה", נכתב בתקשורת בסאות'המפטון, "בריסטול סיטי מסכנת את השער מההתחלה, אבל השוער לא מפסיק לעמוד באתגרים שניצבים בפניו".

גם אוהדי הקבוצה ממשיכים להתאהב: "תודה לאל על דניאל פרץ שיודע להדוף כדורים, כי בחיים שלי לא ראיתי הגנה שכל כך חסרת תועלת בכדורים נייחים".

לצד המחמאות לפרץ, חוליית ההגנה של סאות'המפטון ממשיכה להקשות על חייו של הישראלי. פרט ל-0:2 על קולצ'סטר בגביע הליגה (המשחק הראשון לעונה), פרץ וחבריו להגנה ספגו בכל משחק שער אחד לפחות. כך או כך, מדובר במשחק חמישי רצוף ללא הפסד.