ליגה סדירה 2026/2027
קבוצה מש’ נצ’ הפסד % נק’
1 מכבי תל אביב 2 2 0
2 הפועל ירושלים 2 2 0
3 הפועל תל אביב 2 2 0
4 הפועל אילת 2 2 0
5 הפועל חולון 3 1 2
6 הפועל העמק 2 1 1
7 מכבי עירוני רמת גן 2 1 1
8 מכבי אשדוד 2 1 1
9 בני הרצליה 2 1 1
10 הפועל גליל עליון 2 1 1
11 קריית אתא 2 1 1
12 הפועל באר שבע/דימונה 3 0 3
13 עירוני נס ציונה 2 0 2
14 מכבי ראשון לציון 2 0 2
הצטרפו אלינו
ברשתות החברתיות:

ההגנה פגעה: בב"ש/דימונה מאוכזבים מההפסד

הדרומיים נכנעו לחולון ויקבלו שבוע וחצי לפני המשחק הבא: "צריך ללמוד"

רותם פלדברג
רותם פלדברג   24.10.26 - 06:32
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל באר שבע/דימונה רשמה אמש (שישי) הפסד שלישי ברציפות, הפעם עם 91:75 להפועל חולון. הקבוצה של המאמן דאג ספראדלי קיוותה להשיג את ניצחונה הראשון בליגה דווקא במשחק ביתי, אך נתקלה ביריבה שהגיעה ביום קליעה מצוין והייתה עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר: ״מאוכזבים מאוד מהמשחק, בעיקר מבחינת ההגנה שלנו. מסתכלים קדימה למשחק הבא״, סיכמו במועדון.

המאמן דאג ספרדלי הוסיף: ״לא היינו אינטנסיביים, ובלי אינטנסיביות לא נוכל לנצח משחקים. חולון הייתה טובה יותר, הרבה יותר התקפית ואגרסיבית. אנחנו צריכים לשנות את הדברים, לעבוד עליהם, ללמוד, ולראות איך אנחנו מתחילים לנצח״.
חולון שלטה בריבאונד עם 41 כדורים חוזרים לעומת 29 בלבד של באר שבע/דימונה, כאשר 32 מהם האורחת קטפה בהגנה. האחוזים מהשדה היו לפרמטר עיקרי בהתמודדות, כשחולון קלעה 52.4%, לעומת 27.6% בלבד של המארחת.

באר שבע/דימונה קיבלה השבוע בחזרה מספר שחקנים שנעדרו מהמשחקים או מהאימונים בשני המחזורים הראשונים בעקבות פציעות, דבר שהשפיע גם על ההכנה שלה לפתיחת העונה, אך לא תרם לה הרבה במשחק נגד חולון.

מי שהוביל את הקבוצה אמש היה טייריק סמית’, שסיפק הופעה מצוינת עם דאבל דאבל שכלל 25 נקודות ו-10 ריבאונדים. בריאן קמרון, שהחלים מפציעת קרסול, הוסיף 15 נקודות, אם.ג’יי ווקר תרם 14 נקודות, וכריסטיאן קולמן סיים עם 7 נקודות. הגארד לאבל קביל, שחזר מפציעת יד לאחר שנעדר מהאימונים האחרונים וממשחקה האחרון של הקבוצה, קלע 5 נקודות בלבד לצד 4 אסיסטים.

לבאר שבע/דימונה תהיה תקופה של עשרה ימים להתכונן למשחק הבא, שיהיה מול מכבי אשדוד. בקבוצה יקוו לנצל את הזמן כדי להחזיר את השחקנים ששבו מפציעות לכושר משחק, ולנסות לצאת לדרך חדשה אחרי פתיחת עונה חלשה.